هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ راستییی امیر بردیا راموس تولدت کلی مبارک باشه
تاپیک تولدتو پیدا نکردم اونجا بگم
روزای خوبی داشته باشی -
@M-Shajarian بله، البته اسم این رو هم نمیزارم خدمت به بشریت، چون این مبارزه به ضرر مردم غرب و به نفع مردم شرق هست، بهتره اسمش رو بزاریم برای بقا جنگیدن
-
@سینا-بیات
یعنی وطن پرستی رو اولویت کار یه سیاستمدار باید دونست....
بقای کشورت....
بله بله... -
توی سالن انتظارِ مشاوره، یه خانم و آقا با صدای بلند داشتن بحث میکردن. آقاهه گفت: چرا شلوغش میکنی؟ فقط چندتا پیام بوده. نرفتم که باهاش! خانمه یهو دست از گریه کشید.نگاهش کرد وُ پرسید: اگه اونجا کنارت بودم و داشتم میدیدمت بازم اون پیامارو میفرستادی؟ مَرد ساکت شدوُ مغزِ من شلوغ. اومدم اینجا بگم: خیانت یعنی اگه عشقت، همسرت رفیقت یا خانواده اون لحظه اونجا بودن، اون حرف رو نمیزدی! اون کار رو نمیکردی!
در هر صورت مهم نیست طرفت از خیانتی که کردی بو ببره یا نه.تو با هر خیانت،بدهکارِ《اعتماد》میشی! یه بدهیِ سنگین که توسط آدمایی که بعداً میان توی زندگیت صاف خواهد شد. هم بدهی ، هم دهنت !
..........................................................
بدهکار اعتماد میشی -
-
@M-Shajarian نه فقط وطن پرستی، به نظر من باید عقیدت رو اولویت قرار بدی، سیاست هم همینه. الان هم دنیای عقیده هاست، اسلام، یهود، کمونیست و ...
-
چیچک ممنون چیچک خانوم
امیدوارم حال دل شما هم همیشه خوب باشه و در راهی که پا گذاشتید موفق باشید و از مسیر لذت ببرید -
توی سالن انتظارِ مشاوره، یه خانم و آقا با صدای بلند داشتن بحث میکردن. آقاهه گفت: چرا شلوغش میکنی؟ فقط چندتا پیام بوده. نرفتم که باهاش! خانمه یهو دست از گریه کشید.نگاهش کرد وُ پرسید: اگه اونجا کنارت بودم و داشتم میدیدمت بازم اون پیامارو میفرستادی؟ مَرد ساکت شدوُ مغزِ من شلوغ. اومدم اینجا بگم: خیانت یعنی اگه عشقت، همسرت رفیقت یا خانواده اون لحظه اونجا بودن، اون حرف رو نمیزدی! اون کار رو نمیکردی!
در هر صورت مهم نیست طرفت از خیانتی که کردی بو ببره یا نه.تو با هر خیانت،بدهکارِ《اعتماد》میشی! یه بدهیِ سنگین که توسط آدمایی که بعداً میان توی زندگیت صاف خواهد شد. هم بدهی ، هم دهنت !
..........................................................
بدهکار اعتماد میشی -
@M-Shajarian نه فقط وطن پرستی، به نظر من باید عقیدت رو اولویت قرار بدی، سیاست هم همینه. الان هم دنیای عقیده هاست، اسلام، یهود، کمونیست و ...
-
چیچک منم ندارم نه به تاریخ نه به ادبیات و شعر و شاعری و این چیزا ولی خب یروزی نیاز میشه بحث میشه
️
بزور بخون
-
@سینا-بیات بله بعد جنگ تحمیلی و حضور دولت وقت و دشمنی ها بین ایران و عراق
یحتمل میشه اسم این ارتباط رو دوستی دو دشمن دونست در جهت رسیدن به هدف مشترک.....جهت اینکه میوت یا اخراج نشیم عرض میکنم که خاتمه ببخشیم..
و گرنه من دوست دارم ساعت ها حول چنین مباحثی بحث کنیم.... -
منو ول کن با شبم
تاریکه اما چقد آزاد و رهام
بذار من از اعتیاد تو درام
رفتنی باید بره تو نکن گریه برام -
@M-Shajarian
۴۰۰ بزن به حسابم واسه اینکه تودلی جای این بحث ها نیست
یه تاپیک آزاد اندیشی بزنید برای اینجور بحث ها -
@سینا-بیات بله بعد جنگ تحمیلی و حضور دولت وقت و دشمنی ها بین ایران و عراق
یحتمل میشه اسم این ارتباط رو دوستی دو دشمن دونست در جهت رسیدن به هدف مشترک.....جهت اینکه میوت یا اخراج نشیم عرض میکنم که خاتمه ببخشیم..
و گرنه من دوست دارم ساعت ها حول چنین مباحثی بحث کنیم.... -