هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
هووووووووممممممم 
- 
بخدا اگه میشد بازم می خوابیدم 
- 
پر از شک 
 پر از تردید
 چه خودخواه!
 هرچی جلوتر میرم
 جدی جدی حرفش درست بود
 ولی حیف
 که همه دنبال چیزی باشن که حاضر نیستن بقیه اون رو داشته باشند
 چه جمله عجیبی
 جدی جدی مسائل پیچیده ان
 حتی گفتن همین جمله هم خیلی چالش برانگیزه.
- 
کافه میم رو آدم وقتی عصبانی و ناراحته باید بره بخونه که فقط بخنده  
 مسخره کردن جالب نیست و الا شونصدتا ریپلای میزدم 
- 
کافه میم رو آدم وقتی عصبانی و ناراحته باید بره بخونه که فقط بخنده  
 مسخره کردن جالب نیست و الا شونصدتا ریپلای میزدم @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: کافه میم رو آدم وقتی عصبانی و ناراحته باید بره بخونه که فقط بخنده  
 مسخره کردن جالب نیست و الا شونصدتا ریپلای میزدم خصوصا این پیامایی که :))))دارن، یه لول از بقیه بالاترن توی طنز 
- 
فکر کنم فقط من و چندتا از بچه های محل شکست عشقی نخوردیم 
 باقی همه ماشاالله استخون ترکونده این مسیرن
- 
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حتی پورشه دیدم یه روز    قیافه ها اون لحظه : 
  سعی کردم نگاه نکنم که مثلا آره عادیه   
- 
Michael Vey 
 تو و دوستت   
- 
دوست دارم مث فیلم «مردان سیاهپوشِ» ویل اسمیت به دوربین نگاه میکردم و ازم عکس میگرفتن و بعدش همچی یادم میرفت.... 
 ای کاش میشد...
- 
God! 
 ...Help me
 ... ️Please ️Please
- 
میدونی همیشه رفتن جز کارای سخته ... 
 رفتن از پیش کسی ک تازه عاشقش شدی
 رفتن از جایی ک وابسته اش شدی
 رفتن از حسی ک قبلا تجربه اش نکردی
 میدونی قبل از اینکه پیشت بیام میگفتم من برم اونجا رو نجس میکنم اونجا فقط مال اونهایی هست که سه متر ریش میزارن تا دکمه ی آخر پیراهنش رو میبندن...
 ولی بعدش تو شدی کسی ک مال همه هس مال اون پسری ک با موهای بلند و رنگ شده میادتا خرتناق تتو داره اون زنی ک با لبای پروتز شده پیرسینگ و ناخن کاشته شده و موهای بافت آفریقایی میاد تو همونی که برای همه یکی هست آدم هایی با ظاهر های مختلف ولی با ی دل ک ب امید تو آمدن میگفتم من برم همون اول بار ک بخام پام رو بزارم داخل پودرم میکنه ولی کی باورش میشد که آخر عاشقت بشم .... ب وجود ک بار ها برام ثابتش کردی چه جوری ..؟ ایمان نیارم
 امام رضا من کسی بودم که خدا رو هم نقض میکردم
 ولی الان کی باور میکنه ک عاشقت شدمدلی ..... ۳ مرداد ۱۴۰۲ 
- 
میدونی همیشه رفتن جز کارای سخته ... 
 رفتن از پیش کسی ک تازه عاشقش شدی
 رفتن از جایی ک وابسته اش شدی
 رفتن از حسی ک قبلا تجربه اش نکردی
 میدونی قبل از اینکه پیشت بیام میگفتم من برم اونجا رو نجس میکنم اونجا فقط مال اونهایی هست که سه متر ریش میزارن تا دکمه ی آخر پیراهنش رو میبندن...
 ولی بعدش تو شدی کسی ک مال همه هس مال اون پسری ک با موهای بلند و رنگ شده میادتا خرتناق تتو داره اون زنی ک با لبای پروتز شده پیرسینگ و ناخن کاشته شده و موهای بافت آفریقایی میاد تو همونی که برای همه یکی هست آدم هایی با ظاهر های مختلف ولی با ی دل ک ب امید تو آمدن میگفتم من برم همون اول بار ک بخام پام رو بزارم داخل پودرم میکنه ولی کی باورش میشد که آخر عاشقت بشم .... ب وجود ک بار ها برام ثابتش کردی چه جوری ..؟ ایمان نیارم
 امام رضا من کسی بودم که خدا رو هم نقض میکردم
 ولی الان کی باور میکنه ک عاشقت شدمدلی ..... ۳ مرداد ۱۴۰۲ 
- 
Michael Vey ببین این نوه زوس پول ساعت منو نمیده ببینم نمیتونی ریش گرو بزاریی   

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️