هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
کافه میم رو آدم وقتی عصبانی و ناراحته باید بره بخونه که فقط بخنده  
 مسخره کردن جالب نیست و الا شونصدتا ریپلای میزدم 
- 
کافه میم رو آدم وقتی عصبانی و ناراحته باید بره بخونه که فقط بخنده  
 مسخره کردن جالب نیست و الا شونصدتا ریپلای میزدم @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: کافه میم رو آدم وقتی عصبانی و ناراحته باید بره بخونه که فقط بخنده  
 مسخره کردن جالب نیست و الا شونصدتا ریپلای میزدم خصوصا این پیامایی که :))))دارن، یه لول از بقیه بالاترن توی طنز 
- 
فکر کنم فقط من و چندتا از بچه های محل شکست عشقی نخوردیم 
 باقی همه ماشاالله استخون ترکونده این مسیرن
- 
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حتی پورشه دیدم یه روز    قیافه ها اون لحظه : 
  سعی کردم نگاه نکنم که مثلا آره عادیه   
- 
Michael Vey 
 تو و دوستت   
- 
دوست دارم مث فیلم «مردان سیاهپوشِ» ویل اسمیت به دوربین نگاه میکردم و ازم عکس میگرفتن و بعدش همچی یادم میرفت.... 
 ای کاش میشد...
- 
God! 
 ...Help me
 ... ️Please ️Please
- 
میدونی همیشه رفتن جز کارای سخته ... 
 رفتن از پیش کسی ک تازه عاشقش شدی
 رفتن از جایی ک وابسته اش شدی
 رفتن از حسی ک قبلا تجربه اش نکردی
 میدونی قبل از اینکه پیشت بیام میگفتم من برم اونجا رو نجس میکنم اونجا فقط مال اونهایی هست که سه متر ریش میزارن تا دکمه ی آخر پیراهنش رو میبندن...
 ولی بعدش تو شدی کسی ک مال همه هس مال اون پسری ک با موهای بلند و رنگ شده میادتا خرتناق تتو داره اون زنی ک با لبای پروتز شده پیرسینگ و ناخن کاشته شده و موهای بافت آفریقایی میاد تو همونی که برای همه یکی هست آدم هایی با ظاهر های مختلف ولی با ی دل ک ب امید تو آمدن میگفتم من برم همون اول بار ک بخام پام رو بزارم داخل پودرم میکنه ولی کی باورش میشد که آخر عاشقت بشم .... ب وجود ک بار ها برام ثابتش کردی چه جوری ..؟ ایمان نیارم
 امام رضا من کسی بودم که خدا رو هم نقض میکردم
 ولی الان کی باور میکنه ک عاشقت شدمدلی ..... ۳ مرداد ۱۴۰۲ 
- 
میدونی همیشه رفتن جز کارای سخته ... 
 رفتن از پیش کسی ک تازه عاشقش شدی
 رفتن از جایی ک وابسته اش شدی
 رفتن از حسی ک قبلا تجربه اش نکردی
 میدونی قبل از اینکه پیشت بیام میگفتم من برم اونجا رو نجس میکنم اونجا فقط مال اونهایی هست که سه متر ریش میزارن تا دکمه ی آخر پیراهنش رو میبندن...
 ولی بعدش تو شدی کسی ک مال همه هس مال اون پسری ک با موهای بلند و رنگ شده میادتا خرتناق تتو داره اون زنی ک با لبای پروتز شده پیرسینگ و ناخن کاشته شده و موهای بافت آفریقایی میاد تو همونی که برای همه یکی هست آدم هایی با ظاهر های مختلف ولی با ی دل ک ب امید تو آمدن میگفتم من برم همون اول بار ک بخام پام رو بزارم داخل پودرم میکنه ولی کی باورش میشد که آخر عاشقت بشم .... ب وجود ک بار ها برام ثابتش کردی چه جوری ..؟ ایمان نیارم
 امام رضا من کسی بودم که خدا رو هم نقض میکردم
 ولی الان کی باور میکنه ک عاشقت شدمدلی ..... ۳ مرداد ۱۴۰۲ 
- 
Michael Vey ببین این نوه زوس پول ساعت منو نمیده ببینم نمیتونی ریش گرو بزاریی   
- 
چرا من هر چی میخوابم بازم کمه  
- 
سلااامم     ️ ️ 
- 
@30πR 
 شاعر میفرماید:
 میگن شبایی که خوابت نمیبرن