هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
jahad_121 بعضی وقتا حس میکنم باهامون لج هستن 🗿
من امروز صبح موقع نماز همش میترسیدم موقع سجده خوابم ببره😂💔@در-حال-بارگذاری اره لجم که بکنند دیگه چاره نیست ابدا بشه درست خوابید
😂👌🏻
-
-
@در-حال-بارگذاری 😂 منم بعدش خیلی تلاش کردم بخوابم حتی رفتم تو اتاق دادشم
ولی باز به طرفند های دگر
بیدار شدم 😂😂
اون روز حس می کذدم کنترل بدنم دست خودم نیست فقط اعمال حیاتیم داشت انجام می شد 🤣 -
@در-حال-بارگذاری 😂 منم بعدش خیلی تلاش کردم بخوابم حتی رفتم تو اتاق دادشم
ولی باز به طرفند های دگر
بیدار شدم 😂😂
اون روز حس می کذدم کنترل بدنم دست خودم نیست فقط اعمال حیاتیم داشت انجام می شد 🤣jahad_121 😂😂😂🤣
-
@تومیوکا-گیو
رو ویندوز از idm و اندروید adm استفاده کن.
یه بخش دانلود برنامه ریزی شده داره. از قبل لینک هاتو میذاری تو لیست، تنظیم میکنی خودش خودکار از ۱ تا ۷ صبح دانلود کنه و هروقت (مثلا ۴ صبح) دانلودِ همهی لینکها تموم شد ویندوز رو خاموش کنه 🙂
و راحت بگیر بخواب.پنیرک adm که برای ویندوز نیست
ولی idm دارم و اون بخش برنامه ریزیش هم دیدم
مشکل من اینه که دانگل(نمیدونم میدونید چیه یا نه، یه چیزیه که سیمکارت میذارن روش و عین وای فای میمونه و میتونی بهش وصل شی و از نت سیمکارتی که روشه استفاده کنید) تا قبل از ساعت ۱ اینترنت نداره و وقتی میزنم به کامپیوتر میگه اینترنت وصل نیست، بعد از ساعت ۱ باید دانگل رو یبار بکشم و دوباره بزنم به کامپیوتر تا بفهمه الان اینترنت داره، اگه اینکارو نکنم و از قبل از ساعت ۱ دانگل رو کامپیوتر باشه، موقع دانلود ارور میده که اینترت وصل نیست(امتحان کردم)
بخاطر همین حتما یبار باید ساعت ۱ بیدار بشم و دانگل رو وصل کنم و بزنم دانلود...بازم ممنون👍🌺💠🙏
-
Hhh Hh
فک کنم بخاطر باد دیروزیه که اومده که امروز دمای بوشهر اومده پایینتر🗿🤝🏻خلاصه پیامتو دیدم خوشحال شدم امروز برم دکتر کمتر گرمم میشه🗿
نمیدونستم بوشهری هستی🔥
@در-حال-بارگذاری
سلام
فکر کنم آره😊👌🏻
خداروشکرر🌹
خیلیم عالی✨️
منم نمیدونستم بوشهری هستی😃👌🏻
خوشبختم🤝🏻😇❤️ -

@ABR_DJ
شاید باورتون نشه اما چند شب پیش به صورت کاملا بی ربطی خوابتونو دیدم😂🚶💔
درمجموع خواستم بگم ممنون که چندجا تولد بود شما منو یادتون بود و منشنم کردین🌸 -
سلام سلام
امروز جانور خوندم
گزارش کار و تحقیق در مورد طناب داران
در مورد نرم تنان هم خوندمم😬

😎😎@Alba
سلام میتونم بپرسم رشته تحصیلی اون چی بود؟ -
@0Farzam0
نه 🤕🤕😂
اگه به سازمان سنجشه
میگذاره ساعت ۲۳:۵۹ روز جمعه هنوز بیستم حساب میشه دیگه 😐😂 -
@0Farzam0
نه 🤕🤕😂
اگه به سازمان سنجشه
میگذاره ساعت ۲۳:۵۹ روز جمعه هنوز بیستم حساب میشه دیگه 😐😂 -
@0Farzam0
ی چیزی
شماهایی که کنکور ۴۰۳ هستین
گزینه هاتونو یکمی یادتون باشه
بعد که کلید و پاسخ سوالات اومد راحت برای خودتون درصد بگیرین توی این نرم افزار های تخمین رتبه بزنین
حدود رتبه تون دستتون بیاد
که اینطوری هاجو واج نشین 😔😔