هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Rahman Aa اهاا تراز آموزش پرورش چی؟
-
@0yasin-sh0 اون که فنا به فنا قشنگ به فناست هیچی با این وضع گمونم باید یا به سربازی سلام کنم یا به رشته جز پزشکی یا به ۱۴۰۳ 🙂
Rahman Aa به سربازی سلام کن حقوق هم میدن 😁😂
-
Hhh Hh (من با درصد ۳۰ وقتی یکی میگه با ۷۰ بد زدم😂)
-
@0yasin-sh0 اون که فنا به فنا قشنگ به فناست هیچی با این وضع گمونم باید یا به سربازی سلام کنم یا به رشته جز پزشکی یا به ۱۴۰۳ 🙂
-
Rahman Aa پول بیخیال باو باس با این وضع برم ادامه کارم با پسرخالم و از قیدو بند خودم راحت کنم والا خریت نکنم بهترعه 🙂🤣
Rahman Aa درواقع سال پیشم خریت کردی پشت موندی😂
موقعیتشو داری بعد کنکور میخوای بدی؟ -
Hhh Hh (من با درصد ۳۰ وقتی یکی میگه با ۷۰ بد زدم😂)
-
Hhh Hh جدی من غرور بیجا ندارم واس زیست فقط باتوجه به دانسته هام و همه اینا حق من بالاتر بود واس همین ناراضیم واگرنه ۷۰ درصد خوبیه 🙂🙂🙌
Rahman Aa کنکور تیر انتقامی بود از بچه های خداتو شکر کن
-
موقعیتشو داری بعد کنکور میخوای بدی؟@0yasin-sh0 نه کنکور بیخیال کاری که می انجام میدم ۱۰۰ برابر کنکورعه و ارزششو داره هم مالی که حرف نداره هم آسایش و راحت میشم خدای الکی کار به اون خوبی رها کردم الان تو این ۱ سال پسرخاله ۴ برابر کرده دارایشو و من هنوز تو کف سوال زیستم 🙂🤣🤣
-
موقعیتشو داری بعد کنکور میخوای بدی؟ -
@0yasin-sh0 نه کنکور بیخیال کاری که می انجام میدم ۱۰۰ برابر کنکورعه و ارزششو داره هم مالی که حرف نداره هم آسایش و راحت میشم خدای الکی کار به اون خوبی رها کردم الان تو این ۱ سال پسرخاله ۴ برابر کرده دارایشو و من هنوز تو کف سوال زیستم 🙂🤣🤣
Rahman Aa میگم خریت کردی قبول نمیکنی خودم باید منیجرت میشدم😎😂
میتونی درصد رضایت رو از @Younes-D-IUT بپرسی (جرعت داری یونس کمتر از ۱۵۰ بگو)😂 -
Rahman Aa ن اون میشه توربوخریت پلاس😂
-
بیخیال زشته هعی خر خر میکنیم😂
-
Rahman Aa کنکور تیر انتقامی بود از بچه های خداتو شکر کن
-
@0yasin-sh0 یاسین. پری روز خونه تو تهرون دادم به دوتا از اقوام برن یکی دو روز کار داشتن تهرون جا برا موندن نداشتن بعدش آبروم بردن یعنی گند زدن 🙂🙂
Rahman Aa عه...چرا؟
راستی عروسی پسرخالت کی هس؟ -
Rahman Aa اوهه دارک شد😂
-
Rahman Aa عه...چرا؟
راستی عروسی پسرخالت کی هس؟