هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Rahman Aa
تو به ملت چیکار داری
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 خب خیر سرم منم یه چی حالیم بودا سر جلسه بد کار کردم برا زیست
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa باید قبلش میرفتی سرویس دوره ایی ک بد کار نکنی
-
Rahman Aa باید قبلش میرفتی سرویس دوره ایی ک بد کار نکنی
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 اره یه تنظیم موتور باس میرفتم
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa اهاا تراز آموزش پرورش چی؟
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa اره داداش
-
Rahman Aa اهاا تراز آموزش پرورش چی؟
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 اون که فنا به فنا قشنگ به فناست هیچی با این وضع گمونم باید یا به سربازی سلام کنم یا به رشته جز پزشکی یا به ۱۴۰۳
-
@0yasin-sh0 اون که فنا به فنا قشنگ به فناست هیچی با این وضع گمونم باید یا به سربازی سلام کنم یا به رشته جز پزشکی یا به ۱۴۰۳
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa به سربازی سلام کن حقوق هم میدن
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
Hhh Hh (من با درصد ۳۰ وقتی یکی میگه با ۷۰ بد زدم
)
-
@0yasin-sh0 اون که فنا به فنا قشنگ به فناست هیچی با این وضع گمونم باید یا به سربازی سلام کنم یا به رشته جز پزشکی یا به ۱۴۰۳
-
Rahman Aa پول بیخیال باو باس با این وضع برم ادامه کارم با پسرخالم و از قیدو بند خودم راحت کنم والا خریت نکنم بهترعه
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa درواقع سال پیشم خریت کردی پشت موندی
موقعیتشو داری بعد کنکور میخوای بدی؟ -
Hhh Hh (من با درصد ۳۰ وقتی یکی میگه با ۷۰ بد زدم
)
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 🥲
-
Hhh Hh جدی من غرور بیجا ندارم واس زیست فقط باتوجه به دانسته هام و همه اینا حق من بالاتر بود واس همین ناراضیم واگرنه ۷۰ درصد خوبیه
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa کنکور تیر انتقامی بود از بچه های خداتو شکر کن
-
Rahman Aa درواقع سال پیشم خریت کردی پشت موندی
موقعیتشو داری بعد کنکور میخوای بدی؟نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 نه کنکور بیخیال کاری که می انجام میدم ۱۰۰ برابر کنکورعه و ارزششو داره هم مالی که حرف نداره هم آسایش و راحت میشم خدای الکی کار به اون خوبی رها کردم الان تو این ۱ سال پسرخاله ۴ برابر کرده دارایشو و من هنوز تو کف سوال زیستم
-
Rahman Aa درواقع سال پیشم خریت کردی پشت موندی
موقعیتشو داری بعد کنکور میخوای بدی؟نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 اگر باز کنکور بدم میشه خریت پلاس
-
@0yasin-sh0 نه کنکور بیخیال کاری که می انجام میدم ۱۰۰ برابر کنکورعه و ارزششو داره هم مالی که حرف نداره هم آسایش و راحت میشم خدای الکی کار به اون خوبی رها کردم الان تو این ۱ سال پسرخاله ۴ برابر کرده دارایشو و من هنوز تو کف سوال زیستم
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شدهRahman Aa میگم خریت کردی قبول نمیکنی خودم باید منیجرت میشدم
میتونی درصد رضایت رو از @Younes-D-IUT بپرسی (جرعت داری یونس کمتر از ۱۵۰ بگو)