هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Tatlı-oğlan
داداش خیالت تخت
یه سری تست تضمینی طور دارم سریع با اونا به باز برمیگردم
لامصب چند تا سوال کنکور دی و تیر امسال شبیه اش بود -
@Zahra-HD
شورگوز
جذاب بود...
من چرا هیچ وقت با شما همکلام نشده ام؟ -
-
@Dex چون معمولا من باید با بچه های جدید سلام و احوال پرسی کنم که اونم اتفاق نیوفتاده متاسفانه
@Zahra-HD
واقعا منتغی بود
آخه منم ن جدید حساب میشم ن قدیم... -
officer k در نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۲ آلایی ها گفته است:
@Zahra-HD
خب پس درست گفتم
با قوت:
ممنونم خانوم دکتررممنونممممم
هنوز فوق دیپلم هم نیستم چه برسه به دکتر -
officer k در نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۲ آلایی ها گفته است:
@Zahra-HD
خب پس درست گفتم
با قوت:
ممنونم خانوم دکتررممنونممممم
هنوز فوق دیپلم هم نیستم چه برسه به دکتر -
@Tatlı-oğlan
هر چی به معلمم میگم این تستارو از کجا اوردی
میگه قلمچی ها سال اخیر
میدونه من میدونم دروغ میگه ولی نمیگهحسم میگه امسال اون سواله لامپ کنکور دهه هفتاد ه که دو تا مقاومت به هر کدوم وصل میکنیم یه مقاومت میده سوال بشه
حتما بعدا برات میفرستم@f-nalist ببیییییییین من تستای نکته و تست کازرانیان.قلمچی 1400 و1401 .گاج 1400 و 1401 هر دوسالشون رو زدم .کل تستای کنکور. تستای خیلی سبز و نردبام رو زدم.تستای ازمونای ماز رو زدم تو جریان یعنیییییییی انقدر تست زدم اخر این هفته برا ازمون پیدا نمیکردم چیزی تست بزنم
.
مرسی اگه تونستی بفرس.
اره اونا چون تو کتابم اومده فکر کنم سوال بیاد ازش.
بزنبزن .هر چی تست ازش اومد بزننن .نگا نکن چیه
اول جریان رفتم به استادم گفتم استاد نمیفهمم این فصلو خیلی بهم ریختس .کتاب درسی یه چی میگه .کتاب تست یه چی میگه .ازمون یه چی دیگه میگه.خودت یه چی دیگه میگیبرگشت بهم گفت مهدی .تو این فصل باید گااااو باشی .سرتو بنداز پایین بزن حتی اگه نمیفهمیش
حرفش واقعا درست بود.
-
خب بالاخره نتایجم اومد
حالا وقتشه که همه اون کارایی رو کنم که منتظر بودم نتایج بیاد بعد انجام بدم
بالاخره هر رشته و هر دانشگاهی که برم، باید وارد بازار کار بشم
بازار کیو میخواد؟ یه مهندس آچار فرانسه ی همه فن حریفو، یه مهندس خفن
خب تو رقابت اول که کنکور باشه شکست بدجوری خوردم و یه عالمه هم تجربه کسب کردم
این دفعه دارم وارد یه رقابت جدید میشم، تا الان تنها کاری که داشتم خوب درس خوندن بود، ولی الان دیگه اینطوری نیست
درس خوندن به جاش، یادگیری مهارت هایی که برای هر مهندسی ضروری هست یه طرف، کار دانشجویی یه طرف، پر کردن رزومه یه طرف و ...
مسخرست بگم رقابت اصلی تازه الان شروع شده، چون اینا اصلا رقابتی نیستن، یعنی تو داری با خودت رقابت میکنی
ولی بازم خداروشکر شکست خوردم، یکم چشمم بازتر شد، حالا میفهمم باید تلاش کنی تا به نتیجه برسی، باید تا سرحد مرگ تلاش کنی تا آخرش خوشحال باشی
الانم از رتبه ام خوشحالم، نه چون رتبه خوبیه(که میدونم نیست)، چون نتیجه تلاشم بوده️
-
-
officer k چی شد به این نتیجه رسیدین؟