هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh بله
بعد زمانی که نتیجه اش میاد برای همه یکسانه؟ یعنی خودشون تاریخی رو اعلام کردن؟ نمیدونید کی میاد؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to maryam111 on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 مچکرم از لطفتون
-
عه راستی بچهها
نتایج کنکور اومده
نمیدونم رتبههاتون رو اصن
فقط تبریک میگم به خاطر راه جدیدی که قراره شروع کنید((: -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh خب الان من اعتراضو ثبت کردم
از کجا میتونم نتیجه اعتراضو ببینم و پیگیری کنم؟ -
چرا انقدر خستهام؟
واقعا نمیفهمم
تازه اول وقتیه که باید انرژی داشته باشم
چون یه شهریورِ به شدت شلوغ دارم و قراره روز و شبم رو نشناسم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh نظام هم 6-3-3؟
-
وسط خوشبختی و خوشحالی از وضع زندگیم
یه دفعه از درون پوچ میشم و حس میکنم از همه چی بدم میاد
انگیزم رو از دست میدم و دوست ندارم هیچ کاری انجام بدم
بدترین حس دنیاست لعنتی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh تشکر
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Galadriel on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
Galadriel هرچند منو نمیشناسید
ولی تبریککککککککک️️ -
یکی به منم دکتر شدنم تبریک بگه دلم خواست
-
ramses kabir
هی بووووی
الان رتبتو دیدم بسی خوشحال گشتم
دکتر شدنت مبارکت🤍 -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی ببخشید اصلا حواسم نبود
نه شما چرا معذرت خواهی میکنید
یه دقیقه زیرنویس تو اخبار دیدم سریع رفتم برا اعتراض هیجان زده شدم هرکی دم دستم بود منشن کردم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Akito on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تومیوکا-گیو
معذرت می خوام ولی من تا حالا خودم کنکور ندادم و خب ...آره دیگه اطلاع چندانی از این موضوع ندارم
شرمنده -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Akito on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تومیوکا-گیو 0-0ftm 0yasin.sh0 _ Reza _
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Akito on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تومیوکا-گیو دوست
پست 241594 از 1000113