هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam عادیه که وقتی تا خرخره نهار خوردی ولی سیب زمینی ببینی دلت بخواد؟
بله چون اون سیب زمینیه:)))))@Zahra-HD
چون تو عاشقشی گذاشتم -
@Zahra-HD بی شوخی حفظ کردن جدول تناوبی راحت تره، من هفته اول دهم جدول تناوبی نصفش رو حفظ کردم. ولی یاد گرفتن اسامی هم کلاسی هام 6 ماه طول کشید
-
امروز اومدم خونه
پدرومادرم گفتند برات پست اومده
گفتم چه پستیی چی؟؟؟؟؟
رفتم باز کردم روش نوشته بود گاج مارکت
اخه چند وقت پیش مقادیری نسبتا زیاد کتاب خریده بودمرو پست نوشته بود هزینه ارسال ۳۰۰۰۰ تومن
بعد دیدم چند تا دفترچه خوشگل نوشته نمونه کتاب فرمول بیست
سه تا دفترچه فول رنگی بودش
بعد همینجوری بدون هزینهفکر کنم با ابن موضوع که گفتم میتونید بفهمید که دیگه امتحان نهایی با ما میمونه بی رحم تر میشه
چند سال دیگه قیمت کتابهاش اندازه کتاب تستا میشهو این چرخه کثیف درآمد زایی قوی تر میشه
فرض کنید اگر برای هر دانش آموز پست شه با بسته بندی خوشگل و به قول خودشون وقتی میخپان تخفیف بدن هزینه های سرسام آور چاپ حساب کاروکنید که چقدر قرارع دوباره از این امتحانای ساده پول در بیادشپس دلتون رو خوش کنید به خذف شدن اینکار و یعنی کنار اومدن با این بدبختی
-
.....
-
@Venus655
عه خب سال بعد از من نپرسید اگر خواستم میگمGharibe Gomnam
خودم تا حالا از هیشکی نپرسیدم رتبه اش چند شده -
امروز اومدم خونه
گفتم چه پستیی چی؟؟؟؟؟
اخه چند وقت پیش مقادیری نسبتا زیاد کتاب خریده بودمرو پست نوشته بود هزینه ارسال ۳۰۰۰۰ تومن
بعد همینجوری بدون هزینهفکر کنم با ابن موضوع که گفتم میتونید بفهمید که دیگه امتحان نهایی با ما میمونه بی رحم تر میشه
چند سال دیگه قیمت کتابهاش اندازه کتاب تستا میشهو این چرخه کثیف درآمد زایی قوی تر میشه
فرض کنید اگر برای هر دانش آموز پست شه با بسته بندی خوشگل و به قول خودشون وقتی میخپان تخفیف بدن هزینه های سرسام آور چاپ حساب کاروکنید که چقدر قرارع دوباره از این امتحانای ساده پول در بیادشپس دلتون رو خوش کنید به خذف شدن اینکار و یعنی کنار اومدن با این بدبختی
-
officer k F/A
-
officer k فشار
فیزیک دهم فصل2 -
officer k فشار
فیزیک دهم فصل2 -
@Venus655 اره برای منم فرستادن دینی رو
-
officer k تو باید فشار بخوری ک دیر رسیدی ببینی چی نوشته بودم ک تگت کرده بودم
-
officer k تو باید فشار بخوری ک دیر رسیدی ببینی چی نوشته بودم ک تگت کرده بودم
-
بچه ها برای انتخاب رشته تراز هم مهمه یا فقط رتبه رو مدنظر دارن؟؟
-
@در-حال-بارگذاری
آهااااااااااااا
پس یه چیز دیگه بوده
️
اه
️
به قول @Soniaaa
فاقد اهمیت
️
اره جون خودت
فاقید ایهمیت -
بچه ها برای انتخاب رشته تراز هم مهمه یا فقط رتبه رو مدنظر دارن؟؟
-
@در-حال-بارگذاری اگر مناطقی رتبه سهمیه دقیق نمیدونم ولی یجا دیدم دکتر باقری گفت باس برا سهمیه ای ها ترازم مد نظر باشه
Rahman Aa اها مرسی دمت گرم
-
امروز اومدم خونه
گفتم چه پستیی چی؟؟؟؟؟
@f-nalist
من یه معلم شیمی دارم
بعد دانش آموزانش میخواستن بیان باهاش کلاس خصوص چون من دانش آموز کلاس خصوصیش هستم
به دانش آموزانش گفت من همون ادمی که سرکلاس مدرسه هستم اینجا هم هستم لازم نیست بیاین کلاس
بعد مسول آموزشگاه بهش گفت همه میخوان پولشونو زیاد بکنم شما آتیش میزنی
بعد میگفت من نمیخوام تجارت رو قاطی علم بکنم تجارت خیلی بی رحمه داستان ماست...