هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
🦦🦦🦦
-
-
Rahman Aa فکر میکنی.....
هرسال رو نمیشه باسال پیش مقایسه کرد
درضمن داداشم انسال کنکور خودش سخت از سال پیش بود...@0yasin-sh0 خب ببین فک ویکنی تراز حدود ۱۰ هزار سال قبل رتبه چند داده ؟ قطعا زیر هزار حالا کنکور سخت تره قطعا بهترم میشه رنج تعغیرات هرساله تقریبا بین ۵۰۰تا ۱۰۰۰تاس چه ۱۴۰۰ چه ۱۴۰۱ این چیزیه که مشاورای که کارشون انتخاب رشته بود میگن ولی امسال سوابق گند زد
-
مردگان متحرک یجوریه که آدم احساس میکنه برا تمام فصولش همون اول ، یه فیلمنامه نوشتن ...
انگار همه ی 200 قسمتش بهم پیوستس.... -
هوففف هیچ وقت تا این حد عجله نکرده بودم
-
شاید تلخ ولی خنده دار باشه
ما جایی به نام کتابخانه و محل مطالعه دانشگاه نداریم -
اشکهای دروغین باعث رنجش اطرافیان شخص میشوند و لبخند دروغین باعث رنجش خود شخص میشود.
-سی.سی -
@Hamid-s
-
@Mr-Amir1 خواهش میکنم
-
@تومیوکا-گیو
مطمئنا دانشگاه های دیگه داره ولی مال ما نداره -
@0yasin-sh0 خب ببین فک ویکنی تراز حدود ۱۰ هزار سال قبل رتبه چند داده ؟ قطعا زیر هزار حالا کنکور سخت تره قطعا بهترم میشه رنج تعغیرات هرساله تقریبا بین ۵۰۰تا ۱۰۰۰تاس چه ۱۴۰۰ چه ۱۴۰۱ این چیزیه که مشاورای که کارشون انتخاب رشته بود میگن ولی امسال سوابق گند زد
Rahman Aa
داداش سوابقت فکر کنم خیلی کم بوده چون :
کنکور ۱۰ هزار معدل ۹ هزار
رتبه ۳۰۸ منطقه و ۹۰۰ کشوری دادهبه دوستم میگم چه حسی داری گفت حس خرسندی رضایت آرامش
فرض کن...:)) دقیقا ۳ تا چیزی که بجاش استرس اضطراب ترس عقب موندن از رقابت و... هست تا قبل نتایج ، نمیدونم سال دیگه این موقع منم به همچنین چیزی میرسم یا نه خوشحالم یا ناراحت ...
فقط میشه گفت توکلت علی الله دستمونو بگیر🥺 هووف
-
یه تایمی رو بزارید برای خلوت کردن با خودتون ...
برای نگاه کردن به آسمون غروب ...
برای نگاه کردن به پرستوهایی که عصر های تابستون با صداشون روحتو نوازش میدن
هر وقت به آسمون غروب نگاه می کنم ،درسته ...یه حسرت هایی از گذشته ممکنه روح ادمو آزار بده ولی وقتی به داشته هام فکر می کنم ...
یه نفس عمیق میکشم میگم ؛ خدایا واقعا دمت گرم!️
خدا قربونش برم خیلی دمش گرمه:) -
Rahman Aa
داداش سوابقت فکر کنم خیلی کم بوده چون :
کنکور ۱۰ هزار معدل ۹ هزار
رتبه ۳۰۸ منطقه و ۹۰۰ کشوری دادهبه دوستم میگم چه حسی داری گفت حس خرسندی رضایت آرامش
فرض کن...:)) دقیقا ۳ تا چیزی که بجاش استرس اضطراب ترس عقب موندن از رقابت و... هست تا قبل نتایج ، نمیدونم سال دیگه این موقع منم به همچنین چیزی میرسم یا نه خوشحالم یا ناراحت ...
فقط میشه گفت توکلت علی الله دستمونو بگیر🥺 هووف
-
@Hamid-s نمیدونم، نگران شدم...
-
بچه ها رتبه 5 هزار احتمال دارو می شه اورد؟
-
jahad_121
بعله چرا که نه
البته انتخاب رشته اش کار شما نیست
با گروه مشاوره تخصصی فرزام اکادمی با مشاوران خبره این کادر صورت میگیره
با هزینه مناسب و مقطوع 85 میلیون تومان
ظرفیت محدود است@f-nalist زیبا بود...
بدبختی الان ما، هرجا میری این مسخره هارو میبینی -
@تومیوکا-گیو
من دانشگاه خودمون رو گفتم مطمئن باش هر دانشگاهی داره دانشگاه ما یه کم امکاناتش کمه