هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Moonship در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
سلام ناظم جان من میتونم بیام چتتون اگه نه همین جا میگم یه سوال داشتم ازتونسلام حتما بیا عزیزم چتم بازه
-
امروزم ناهار با منه
-
میخوام کتلت درست بکنم هوف
-
آشپزی واقعا بهم آرامش میده
-
بجز چت رو دیگر چ تغییراتی داشته اینجا؟
-
بجز چت رو دیگر چ تغییراتی داشته اینجا؟
@0yasin-sh0
تاریخ ها
ساعت پست ها
ریپلای ها(که میفهمیم به کی ریپلای زدیم)
قسمت چت هم خوب شده
قسمت ارسال فایل و ارسالش کوچیک تر شده که بهترش کرده.
میتونیم بدون اینکه وارد پروفایل بشیم شخص رو پیدا کنیم و روم بزنیم(البته اگر کاربر چت ااش رو محدود نکرده باشه). این مورد شاید قبلا هم بوده. من الان متوجش شدم...
به صورت کلی خیلی خوب شده️
و اینکه رنگ اخطار ها و یا چیدمان لیست تاپیک ها تغییر کرده و اینکه تو بخش تنظیمات و بعضی جاها که انگلیسی بود، موارد فارسی شدن که بهتر میشه گزینه ها رو فهمید و انتخاب کرد.
-
@M-an
سلام خسته نباشید
همچنان من نمیتونم عکس بارگزاری کنم
Screenshot_20230821_133004_Samsung Internet.jpg](Input file contains unsupported image format
همش این طور میار در حالی که من همیشه همینطور بارگزاری میکردم
فایلمم jpg هست -
@0yasin-sh0
تاریخ ها
ساعت پست ها
قسمت چت هم خوب شده
میتونیم بدون اینکه وارد پروفایل بشیم شخص رو پیدا کنیم و روم بزنیم(البته اگر کاربر چت ااش رو محدود نکرده باشه). این مورد شاید قبلا هم بوده. من الان متوجش شدم...
و اینکه رنگ اخطار ها و یا چیدمان لیست تاپیک ها تغییر کرده و اینکه تو بخش تنظیمات و بعضی جاها که انگلیسی بود، موارد فارسی شدن که بهتر میشه گزینه ها رو فهمید و انتخاب کرد.
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0
تاریخ ها
ساعت پست ها
قسمت چت هم خوب شده
اها گرسی
-
@Henrita
بله درسته اما الان گم شده
یادم رفته چی نوشته بودم -
یکی میدونه که آیا پزشکی تعهدی بریم سربازی و طرح که قرار بریم روی همون ۱۱ سال هست یا جدای اونه؟
-
@Zahra-HD هالو