هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Romina 2006
سلاااام فسیل جان -
چیچک
کاملا واضحه از اون استیکری که گذاشتی
یعنی من هر وقت خودم درست یاد گرفتم تصمیم بگیرم چی بپوشم تو رو هم راهنمایی می کنمپرستو بابایی
ینی مشکل همیشگی من همینه 🥲 -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عاطفه ی بار گف
"ماییم و نیمه جانی، آن هم به لب رسیده"
وِرد زبونم شده."ماییم کنون و نیمه جانی
و آن نیز نهاده بر کف دست"
آره اینطوریاست -
jahad_121
برو همون جایی که عاشقشی حتی اگر تمام دنیا مخالفت بودن تو برو دنبال اونی که عاشقشی
چون حسرتشونمیخوریGharibe Gomnam دقیقا
این رو به همه میگم
موقع تولد ۱۸ سالگیم عموم یه داستانی رو گفت، یاد شرایط خودش افتاد که تنهایی رفت توی یه کافه ای(شهرستانشون هم کوچیک بوده و فکر کنم تنها کافه اونجا بوده اونموقع) تنهایی یه کیک و یه شمع سفارش داد و تنهایی تولد گرفت
گفت اون موقع یبار کنکور داده بوده و قبول نشده بوده و باباشم(پدربزرگم) گفته باید بیای سر کار، اصلا مگه دختری که نشستی خونه درس خوندن؟(البته آخراش دل بابا بزرگم نرم شد و به عموم کمک هم میکرد)، آخرشم عموم رفت مهندسی برق
موقعی که اینو تعریف میکرد، چندروز پیشش رفته بود یه گاوداری
یارو یه عالمه گاو داشت، خونه فلان متری، و ...
عموم میگفت فقط پول گاواش از تمام اموال عموم میزد بالاتر، درحالی که اختلاف سنی ای هم نداشتن
عموم گفت اگه اون موقع بجای دانشگاه پیش بابا بزرگم کار میکرد شاید حتی وضعیت مالی بهتر از اون آقای تو گاوداری داشت، ولی اگه دنبال اون علم نمیرفت همیشه یه جای زندگیش احساس خلع میکرد
میگفت الان که اینجام با اینکه خیلی چیزا ندارم، ولی بازم راضیم که اون راهو انتخاب کردم و رفتم دانشگاه برق خوندممیخوام یه چیزی بگم، یه روزی به یه سنی میرسیم، با چندتا بچه، درحالی که سوار ماشین داریم میریم سرکار، یهو به ذهنمون میاد از این زندگی چی در آوردم؟ این زندگی به چه دردم خورد؟ چرا زندگی کردم؟ برای چی زندگی کردم؟
انشاالله به هر نقطه زندگیتون میرسید و وقتی به عقب نگاه میکنید، یه لبخند بزنید و خوشحال باشید که اینجوری زندگی کردید
مال این دنیا اونقدر ارزش نداره که علاقه تون بیخیال شید -
@f-nalist
+من از هیچ پکیجی استفاده نکردم
+متشکرم از پکیج ماز مخصوصا زیست که فامیل هم هستیم -
Gharibe Gomnam دقیقا
این رو به همه میگم
موقع تولد ۱۸ سالگیم عموم یه داستانی رو گفت، یاد شرایط خودش افتاد که تنهایی رفت توی یه کافه ای(شهرستانشون هم کوچیک بوده و فکر کنم تنها کافه اونجا بوده اونموقع) تنهایی یه کیک و یه شمع سفارش داد و تنهایی تولد گرفت
گفت اون موقع یبار کنکور داده بوده و قبول نشده بوده و باباشم(پدربزرگم) گفته باید بیای سر کار، اصلا مگه دختری که نشستی خونه درس خوندن؟(البته آخراش دل بابا بزرگم نرم شد و به عموم کمک هم میکرد)، آخرشم عموم رفت مهندسی برق
موقعی که اینو تعریف میکرد، چندروز پیشش رفته بود یه گاوداری
یارو یه عالمه گاو داشت، خونه فلان متری، و ...
عموم میگفت فقط پول گاواش از تمام اموال عموم میزد بالاتر، درحالی که اختلاف سنی ای هم نداشتن
عموم گفت اگه اون موقع بجای دانشگاه پیش بابا بزرگم کار میکرد شاید حتی وضعیت مالی بهتر از اون آقای تو گاوداری داشت، ولی اگه دنبال اون علم نمیرفت همیشه یه جای زندگیش احساس خلع میکرد
میگفت الان که اینجام با اینکه خیلی چیزا ندارم، ولی بازم راضیم که اون راهو انتخاب کردم و رفتم دانشگاه برق خوندممیخوام یه چیزی بگم، یه روزی به یه سنی میرسیم، با چندتا بچه، درحالی که سوار ماشین داریم میریم سرکار، یهو به ذهنمون میاد از این زندگی چی در آوردم؟ این زندگی به چه دردم خورد؟ چرا زندگی کردم؟ برای چی زندگی کردم؟
انشاالله به هر نقطه زندگیتون میرسید و وقتی به عقب نگاه میکنید، یه لبخند بزنید و خوشحال باشید که اینجوری زندگی کردید
مال این دنیا اونقدر ارزش نداره که علاقه تون بیخیال شید@تومیوکا-گیو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مال این دنیا اونقدر ارزش نداره که علاقه تون بیخیال شید
-
چیچک
وووی ۳ روز بعد تولد منپرستو بابایی تولد تو هم پیشاپیش مبارک
-
@f-nalist
+متشکرم از پکیج ماز مخصوصا زیست که فامیل هم هستیم -
aso
سلاااام خوبی چطوری -
Marzieh Abouei
سلام ستاره ناهید -
پرستو بابایی
تو باعث شدی کمی نگران خودم بشم -
@Masoumeh-sh
سلام معصومه خوبی چطوری چه میکنی -
فقط کتابهای درسیمو خوندم کلاس کنکور ثبت نام نکردم
اینو با لحن اون دایناسوره بخونید
یه مشت چرندیات تحویل بقیه میدن@Venus655
کنکور شده نبرد پول
یکی خودش میشینه درس میخونه پدرش در میاد میرسه به یه فرمول
یکی یه پولی میده یه کارگاه محسابه فلان میخره سریع شیرینی کارشو دریافت میکنه و اتفاقا موفق هم میشه
من اصن از وقتی میبینم کسایی که رتبه میشن چجوری سوالو حل میکنن حالم از کل این آزمونا بهم خورده
نگو تستایی که میان بعد تحلیل کنکور میگن باید چند صفحه مینوشتی و طراح این چه سوالی بوده داده و اینا سر کلاس چند روز بعدش رو هوا میزنه
خب معلومه یه جوری این سوالای کنکور طراحی میشه که با تکنیک جواب بده
ولی این تکنیکو دیگه از دست امیرمسعودی و حرف اخر ورداشتن به ادمای قویتری سپردنش
وگرنه کنکور همون کنکور قبل مونده -
fatemeh8181
سلام چطوری خوبی گفتم یه باداب ازت بکنم -
@f-nalist
+متشکرم از پکیج ماز مخصوصا زیست که فامیل هم هستیم