هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to officer k on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ
و دل تنگ برای خودتی =)))
منم بدی نیستم
درگیر انتخاب رشته
۱ عدد مسافرت هم هست پیش روم
بیشتر درگیر انتخاب رشتم ولی️انشالله دانشگاه میری زیاد به خودت استرس نده
استرس بدنو نابود میکنه -
officer kreplied to AmirBarsam on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
@ABR_DJ
و دل تنگ برای خودتی =)))
منم بدی نیستم
درگیر انتخاب رشته
۱ عدد مسافرت هم هست پیش روم
بیشتر درگیر انتخاب رشتم ولی️ -
officer kreplied to در حال بارگذاری... on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
در حال بارگذاری...
Holyyyyyyyyyyyy
؟You can speak in my language
It's goood -
AmirBarsamreplied to officer k on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k نه بدم نه خوب
خوبی تو؟
توی جنگم با خودم -
-
در حال بارگذاری...replied to officer k on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k
your welcome -
officer kreplied to در حال بارگذاری... on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری...
No thanks 🥲🫠
️ -
در حال بارگذاری...replied to officer k on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k خواهش میکنم
اگه تشکرای دیگه خواستی پیوی درخدمتیم -
officer kreplied to در حال بارگذاری... on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری...
تشکر از مهر فراوانتان️ -
در حال بارگذاری...replied to officer k on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k دهنت سرویس
-
officer kreplied to در حال بارگذاری... on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری...
از کی
-
در حال بارگذاری...replied to officer k on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k من خودم نمیدونم از کی بپرسم
-
officer kreplied to در حال بارگذاری... on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری...
بنظر میاد آره
ولی وقتی مطمئن شدی بهم خبر بده🥲 -
در حال بارگذاری...replied to officer k on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
officer kreplied to در حال بارگذاری... on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری...
تشکر از بزرگواری شما
ایشالاااااااااااااااااااااااااااااا️ -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
تبریکت کلی ارزش داشت -
-
در حال بارگذاری...replied to officer k on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k اها میبخشمت
ایشالا باتریش برات کارکنه -
@ABR_DJ
حالت چطوره اسطوره؟ -
officer kreplied to در حال بارگذاری... on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
در حال بارگذاری...
قیمت نوشو ببین:
بعد من پارسال بالاخره بعد از ۲۰ سال زندگی یه گوشی خوب گرفتم...تازه دست دوم...تقریبا ۱۰ تومن شد
انصاف داشته باااااااااش️
به خدا منم به جز وادی کنکور خرج خاصی نداشتم️
پست 238527 از 1000113