هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
در حال بارگذاری...replied to jahad_121 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 من میترسم اعتراض بزنم بدتر بشه
-
Hhh Hh خواهش می کنم.
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to در حال بارگذاری... on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... منم همین رو زده بودم رفتم دیدم اینم اومده رو اینم زدم.
باز تصمیم با خودتونه اون اعتراض به کارنامه ملاک انتخاب رشته هست یعنی دومی که بهمون دادن.
گفتم اون نشد شاید این بشه برای همین زدم -
در حال بارگذاری...replied to jahad_121 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 من قبلا این درخاستو زده بودم
دوباره نیازه؟؟
چون تیک بررسی رتبه رو هم فعال کرده بودم
-
در حال بارگذاری...replied to پنیرک on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پنیرک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مرسی
-
پنیرکreplied to در حال بارگذاری... on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری...
موفق باشی -
بچه ها تقضا برسی مجدد کارنامه انتخاب رشته هم فعلاه و فقطم تا امروز وقت داره رفتمم ببینم نتیجه اعتراضم چی شده دیدمش
اگر خواستید بزنید
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
در حال بارگذاری...replied to پنیرک on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوابگاه ملکی همون دولتی مال دانشگاه هست. نکته خاصی نداره تا جایی که یادم میاد.
یعنی بهمون خوابگاه میدن پس
خوابگاه خودگردانها مال دانشگاه نیست و هزینهاش بیشتره. وقتی نوشته معرفی به خوابگاه خودگردان یعنی حالا شما بیای بهت خوابگاه میدیم ولی بدان و آگاه باش که خوابگاهش دولتی نیست.
مهم نیست فقط خوابگاهو بدن.
مرسی ازتون
-
پنیرکreplied to در حال بارگذاری... on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط پنیرک انجام شده
در حال بارگذاری...
خوابگاه ملکی همون دولتی مال دانشگاه هست. نکته خاصی نداره تا جایی که یادم میاد.
خوابگاه خودگردانها مال دانشگاه نیست و هزینهاش بیشتره. وقتی نوشته معرفی به خوابگاه خودگردان یعنی حالا شما بیای بهت خوابگاه میدیم ولی بدان و آگاه باش که خوابگاهش دولتی نیست. شرایطی داره. که تو نت بزنی جزئیاتش رو کامل توضیح داده ... -
در حال بارگذاری...replied to پنیرک on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرسی از توضیحتون
بقیه دانشگاه هایی ک گفتم اطلاعی ندارید در موردشون؟؟
میخام قبل خوندن دفترچه پیوست یه حسابی بیاد دستم -
پنیرکreplied to در حال بارگذاری... on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط پنیرک انجام شده
در حال بارگذاری...
یه دفترچه پیوست هست. کنار دفترچه راهنمای انتخاب رشته تو سنجش. اون دفترچه پیوست شرایط دانشگاهها رو نوشته. هر دانشگاه هر شهری رو خواستید بزنید قبلش حتما توی دفترچه پیوست شرایطش رو ببینید.
در مورد خوابگاه چند حالت داریم. یا گفته به جدیدا خوابگاه میدیم. که هیچی. یا گفته کلاً ظرفیت نداریم واسه جدیدا. که اونم تکلیف مشخصه. حالت سوم که so so هست عدم تعهده. عدم تعهدها (مثل روزانه بعضی شهرا یا کلاً شبانهها) اینطوری نیست که ۱۰۰ درصد خوابگاه نمیدن. داداشم شبانه یزد تموم کرده. واسه شبانه مینویسن ارائه خوابگاه کلا ممنوعه. ولی حرفه. اگر دانشگاه ظرفیت اضافه داشته باشه، از شبانه ها و اونایی که گفته عدم تعهد پول اضافه میگیره و خوابگاه میده.خب حالا ما میتونیم چیکار کنیم؟ فلان شهر نوشته خوابگاهش عدم تعهد. بذاریم توی دفترچه یا نذاریم؟
این چند روز میشه از طریق سایت دانشگاهها شمارشون رو پیدا کرد و زنگ زد و سوال پرسید. بعضی وقتا جواب درست و حسابی نمیدن. ولی بیشتر وقتا اصرار کنی میگن بهت که خوابگاهشون ظرفیت اضافه داره یا نه.
اگر از دانشگاه یا یه دانشجویی که اونجاست نپرسیدی بدیهیه که زدنش ریسکیه. شاید ظرفیت اضافه داشته باشن و بدن شایدم نداشته باشن. عدم تعهد منظور اینه. -
-
گوشتای قیمه مال تو
-
همه رو میخوان هیت کنن
باشه تو خوبی -
بچه ها معلم های سال دوزادهم شما هم یه مشت استاد حسود بودن؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Gharibe Gomnam on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقدر تباه بودنم زیاد شده
بله هعی منم اشاره میکنم ولی قبول نمیکنیناز بس آنقدر تو آیدی های دخالت میکنم قاطی کردم شما دو تارو
عههه من بعد چند مدت اکانت عوض کردم
من فکر کردم این دوتا اکانت هردو آقای ولیچکی هستن
f.nalist
officer k -
Hhh Hhreplied to Erfan Iranmanesh 1 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan Iranmanesh 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هنوز انتخاب رشته دانشگاه ازاد شروع نشده؟
دفترچه هاش تازه اومده
-
مِهردُختreplied to پرستو بابایی on ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
اون وقت چرا روحیه ات نمیخوره؟
مگه میخوای چیکار کنی
پست 238133 از 1000113