هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Moonchild
پس تو هم امتحان کردی ؟
فکر کردم فقط خودم انقدر تباهم
-
officer k در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
شماهم اگه کسی رو که آدمارو با ماه تولدشون قضاوت میکنه دیدی فرار کنبه نظر من اشتباه میکنه راحیل خانوم
پسر فروردینی اسفندی اردیبهشتی بهمنی خردادی دیماهی تیرماهی آذرماهی مردادماهی آبان ماهی شهریور ماهی و مهرماهی رو دیدی فرار کن -
@Moonship دارم میکنم فعلا...
توروخدا این لفظ خاله رو تنها به کار نبر یه موقع شر میشه -
@Dex
باشه همون خاله شقایق جونم
اها موفق باشی ( میخواستم بگم خالهببین دلخوشی کوچیکمونم میگیری)
@Moonship
باشه حالا شما هر طور راحتی صدا کن... -
@Moonship
باشه حالا شما هر طور راحتی صدا کن...@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Moonship
باشه حالا شما هر طور راحتی صدا کن...خاله جوووونم
-
شماهم اگه کسی رو که آدمارو با ماه تولدشون قضاوت میکنه دیدی فرار کنبه نظر من اشتباه میکنه راحیل خانوم
پسر فروردینی اسفندی اردیبهشتی بهمنی خردادی دیماهی تیرماهی آذرماهی مردادماهی آبان ماهی شهریور ماهی و مهرماهی رو دیدی فرار کن -
Sara_R
نه دیگه انگار کلاس ۲۴نفری۲۳نفری تشکیل میشه
یا نهایتا تکمیل ظرفیت شهریه پردازو ی نفر زیاد کنن اون ی نفر که نفر بعدی بوده تو ذخیره همون رشته رو شهریه پرداز بخونهولی فک کنم کلا نگن اغلب باز مطمئن نیستم
@Soniaaa مرسیی
🤍
-
بچه ها شانس قبولی تو ازاد بیشتره یا خودگردان ها؟
یعنی کدومشون طرفدارای کمتری داره؟ -
officer k
داچعلی یه ۱۶ بعدی از آهنگای ایرانی میفرستم باهاش حال کنی(باشه بابا تو هم باکلاسی آهنگ ایرانی گوش نمیدی و مد نظرت نیست)
فک کنم ۲۴ شهریور کنسرت داره🥲 -
انشاالله که خدا توفیق بده خر پول بشیم، خرشانس بشیم، و همچنین در سال کنکور خرخون بشیم
-
@ABR_DJ
مرسی
تو ایرانیا عشق شادمهره =))))))))))
حالا یه ۲ ۳ تا دیگه هم هست
ولی شادمهر اصن یه چیزدیگهست =)))