هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Hhh Hh on ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh
تصور من از شما موقعی که این ایموجی رو میذارین
-
Gharibe Gomnamreplied to مِهردُخت on ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
آخه خیلی خوبه که تنها نیستم
یه بار رستوران بودیم بعد آدمای اون رستوران همکار بابام بودن همشون یعنی دعوت شدیم یه همایش بود
بعد خواهرم بچه بود
بابام رفت صندلی خواهرمو بکشه جلو خودش رو صندلی بود
چون سرامیک بود صندلی سر خورد بابام افتاد زمین از پشت کل رستوران رفت تو سکوت همه رو بابام زوم کرده بودن من قرمز شده بودم سرمو گذاشتم رو میز بلند زدم زیر خنده
یعنی بابام باون ابهت -
@ek-mahdi-m آره اینطوری قضیه فرق میکنه
-
Gharibe Gomnamreplied to مِهردُخت on ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
درنهایت توفشمیکردیم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Hhh Hh on ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
Hhh Hh
یعنی موقع خوندن اون پیام اینکارو کردین؟ -
Gharibe Gomnamreplied to 0yasin.sh0 on ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
من پشت مدادمو میخوردم فقط چوبش می موند مادرم همش دعوام میکرد -
من دست به مدادم میزدم
میرفتم دستامو میشستم
شما میخوردینننن؟ -
مِهردُختreplied to Gharibe Gomnam on ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam واای خیلی بده
-
Gharibe Gomnamreplied to Hhh Hh on ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh
منم مهر رو میخوردم
من چطور هنوز زنده ام نه؟
-
Gharibe Gomnamreplied to f.nalist on ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
f.nalist
عه ورژن جدیده؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Gharibe Gomnam on ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
یسس -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Hhh Hh on ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh
اها
woww
767521/1000113