هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
AmirBarsamreplied to f.nalist on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist حالا از این به بعد دیگه ایشالا
-
ولی بیا منصف باشیم:)
#تودلی -
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه وقتایی که دلم برا قبلنا تنگ میشد و حسرتشو میخوردم با خودم میگفتم وقتی الانم قراره قدیمای آینده رو بسازه و با فکرش خنده به لبم بیاره چرا از الانم استفاده نکنم؟ به هر حال هنوزم یه چیزایی هست برا لذت بردن که شاید بعدا نباشه
-
SiliSreplied to fateme.shafeie on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fatemegoli8282 نه پس اختیارمو گرفتید ، بدبخت تر ازمن پیدا نکردید ؟ (:
نمیدونم شاید هم دلت زدی و مقصر خودتی باشه بخشیدم ، -
یه وقتایی که دلم برا قبلنا تنگ میشد و حسرتشو میخوردم با خودم میگفتم وقتی الانم قراره قدیمای آینده رو بسازه و با فکرش خنده به لبم بیاره چرا از الانم استفاده نکنم؟ به هر حال هنوزم یه چیزایی هست برا لذت بردن که شاید بعدا نباشه
-
@ABR_DJ
بله متاسفانه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
لفت دادم كه تو دوباره جوين كني و كانسپتوال دیگه -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
هیچی اعصابم خرد میشه همه چی انقدر مرطوب و خیسه
من تو جاهای خشک اصلا احساس خشکی نمیکنم ولی اینجا میام خیلی خیسه اصلا یه جوریه️عادتم نمیکنم ولی انصافا پاییز و بهار فوق العاده است -
Hhh Hh اوهوم درسته
حسرت گذشته روح آدمو نابود میکنه -
AmirBarsamreplied to f.nalist on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist هعی
اونموقع حال و حوصله نداشتم ولی تو خیلی بیشعوری یهو لفت میدی -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
خیلی خب تموم شد
میگم ببین شاید مسخره بنظر بیاد من وقتی از شمال میرم مشهد تهران با کلا مناطق خشک
گلوم خشک میشه ببینیم خشک میشه کلا اعصابم خورد میشه
تو از جای خشم میری جای مرطوب چطوری میشی؟ -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
باشه -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
صبرکن من یه اختلاطی باید با خواهرم بکنممتوجهی که -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
آرهه بفرما گلیی -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حرص مشکلات خودشو
مشکلات بقیه رو
مشکلات جامعه روآی گفتی بدیش اینه که مشکلات چون کلانه خیلییی رو مشکلات زندگی شخصی آدم هم اثر میذاره و ناچارا درگیر میکنه آدم هارو مگر اینکه بریم قطب پیش پنگوئناا یخ بزنیم
پست 231737 از 1000113