هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اینم پست اخر مطمینن برای ارامشمم شده یه مدت اینجا رو ترک میکنم فقط بخاطر خودم چون این روزا خیلی به خودم اسیب زدم
الاخونه اولین اجتماعی بود که توش سعی میکردم خودم باشم با تمام احساساتم و سعی میکردم خجالتی بودنو کنار بزارم ولی این چند سال بهم درسایی داد که تا اخر عمرم فراموششون نمیکنم
امسال من با 3 تا ادم اشنا شدم که یکیشونو شدیدا دوست داشتم به اون یکی اندازه داداشم اعتماد دارشتم و با اخری رفیق بودم
و سه تا درس مهم ازشون گرفتم
اولی اینکه هر ادم دو تا رو داره یکی روی خوبشه که معمولا همون روی تقلبیشه تا وقتی احساساتتو بهش نگفتی و به دردش نمیخوری این رو از ادمارو میبینی و اون موقع که چیزی ازت دستگیرشون شد روی واقعی خودشونو نشونت میدن
پس هیچوقت هیچ وقت ساده بودن و مهربون بودنتو و احساسلتتو بروز نده اونا موقعی که بهشون احتیاج خواهی داد نیستن
دومی این بود که به هیچکس اعتماد نکن هیچ بشری روی زمین وجود نداره که نخواد ازت سو استفاده کنه اونا حتی از کوچیک ترین رازایی که بهشون گفتی میتونن استفاده کنن دنبال اینن که بهشون اعتماد کنی تا یه جایی یه روزی اگه به دردشون خوردی ازت استفاده کنن
و سومی هم این بود که دختر بودن یعنی جنس مذکر حداقل تو این مملک که این شکلیه هر کاری هم کنی هر چقدم زور بزنی اون نگاه جنسی همیشه هست ..
اینا تموم تجربیاتی بودن که من از الاخونه و از این سه نفر یاد گرفتم
و در اخرم به این نتیجه رسیدم که تنهایی برزگترین نعمتیه که خدا به ادما داده و اونا قدرشو نمیدونن -
اینم پست اخر مطمینن برای ارامشمم شده یه مدت اینجا رو ترک میکنم فقط بخاطر خودم چون این روزا خیلی به خودم اسیب زدم
الاخونه اولین اجتماعی بود که توش سعی میکردم خودم باشم با تمام احساساتم و سعی میکردم خجالتی بودنو کنار بزارم ولی این چند سال بهم درسایی داد که تا اخر عمرم فراموششون نمیکنم
امسال من با 3 تا ادم اشنا شدم که یکیشونو شدیدا دوست داشتم به اون یکی اندازه داداشم اعتماد دارشتم و با اخری رفیق بودم
اولی اینکه هر ادم دو تا رو داره یکی روی خوبشه که معمولا همون روی تقلبیشه تا وقتی احساساتتو بهش نگفتی و به دردش نمیخوری این رو از ادمارو میبینی و اون موقع که چیزی ازت دستگیرشون شد روی واقعی خودشونو نشونت میدن
پس هیچوقت هیچ وقت ساده بودن و مهربون بودنتو و احساسلتتو بروز نده اونا موقعی که بهشون احتیاج خواهی داد نیستن
دومی این بود که به هیچکس اعتماد نکن هیچ بشری روی زمین وجود نداره که نخواد ازت سو استفاده کنه اونا حتی از کوچیک ترین رازایی که بهشون گفتی میتونن استفاده کنن دنبال اینن که بهشون اعتماد کنی تا یه جایی یه روزی اگه به دردشون خوردی ازت استفاده کنن
و سومی هم این بود که دختر بودن یعنی جنس مذکر حداقل تو این مملک که این شکلیه هر کاری هم کنی هر چقدم زور بزنی اون نگاه جنسی همیشه هست ..
و در اخرم به این نتیجه رسیدم که تنهایی برزگترین نعمتیه که خدا به ادما داده و اونا قدرشو نمیدونن -
Rahman Aa
نه ببین دارم ولی رمز روشه خدایاااااا استقلال یه دانشجو رو میخوام !!!
و الآنم به بهانه فیلمای حنیف عظیمی گرفتمش . -
و در اخرم به این نتیجه رسیدم که تنهایی برزگترین نعمتیه که خدا به ادما داده و اونا قدرشو نمیدونن@Moonship
سلام عزیز
رفتی. ولی میدونم پیام ها رو تا جایی میتونی بخونی....
نتیجه گیری این چند سالی که تو فضای مجازیم...
از من به تو نصیحت
خواهرانه
لطفا برای خودت چارچوب هایی رو قرار بده . برای هر جایی. چه فضای مجازی ، چه حقیقی (این موضوع برای هر کسی چه پسر چه دختر صدق میکنه) با هر دین و عقیده ای...
اول برای خودت
دوم برای خودت
سوم برای شخص مقابلت...
متاسفانه تو این موضوعات، دخترا بیشتر آسیب میبینن(چه روحی ، چه جسمی) ....
تنهایی ، اگر کسانی که اطرافتن خوب نیسن....
واقعا نعمته
امیدوارم هر جا رفتی همیشه سلامت و شاد و موفق باشی
️
خدانگهدارت️
-
@Danial-al نه باس وایسم ببینم جواب انتخاب رشته که اومد برم انصراف بدم به ش نامه بگیرمو برم دانشگاه اصلی
-
Rahman Aa فرصت انصراف تا کی هست ؟
مگه تا 31 شهریور نبودمن خودمم گیج شدم
دقیقا ب تو چی گفتن ؟ -
_ Reza _ رضا حال زیستم نیی او سالوو سیلیش کو ببین میتونی جوابشو بگوو حواستم بوعه هر دوتا گل نر و ماده مدنظر طراح ( حال تایپ و توضیح گزینه هارو ندارم براش
Rahman Aa یه سوال داشتم، شما چند سال کنکور دادین و چیکار کردین زیست تون خوب شد؟ بدون کلاس میشه؟
-
Hhh Hh فکر کنم خبر تازه اومده.
دادشم بهم گفت.
تازه تاثیر معدلم این طور که گفت شده 60 درصد.
حالا مطمئن نبودم پرسیدم اینجا انگار هنوز خبر قطعی ش مشخص نشدهjahad_121 برای کنکور ۱۴۰۳ شده ۶۰ درصد تاثر معدل؟
-
من عصبی نبودم،گشنم بود
-
این پست پاک شده!