هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Moonship اریی
شیمیههه منههه
️
️
-
شاید گاهی کمـی دیـر بلند شوم و خودم را جمع و جور کنم اما میدانم که بلـند میشوم، خودم را محکم میتـکانم، سرم را بالا میگیرم و جوری ادامه میدهم که هیـچکس باور نکند همین چند لحظهی قبل، با چه رنج و اندوهی به زمین افتادهبودم و چـقدر غمگین بودم!
شاید دیـر، شاید سخـت؛ اما میدانم که به اهدافی که در ذهـنم دارم خواهمرسید،
چرا که دارم سخـت تلاش میکنم و قطعا فرق است ، میان رودی که به قـصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریـا شدن دارد!
چیزی که مشـخص بود این بود که من اجازه نمیدادم اوضاع همینطور بماند و هرطور شده، یک کاری میکـردم.@Venus655 خیلی قشنگ هه
-
jahad_121
جواد روندم یه چند روزیه افت کرده ازت شنیدم تازه داری شروع میکردی
واسه اینکه جفتمون راه بیفتیم بسی بسیار خوشحال میشم رقابت گزارش کاری چیزی بهم بدیم و.... ؛ درست موقعی که روند خیلی خوبی داشتم میگرفتم یهو بخاطر یه اتفاق ناگواری یعنی حرفایی یه آدمی کلا بهم ریختم خیلی مسخریت ولی آره شد -
jahad_121
جواد روندم یه چند روزیه افت کرده ازت شنیدم تازه داری شروع میکردی
واسه اینکه جفتمون راه بیفتیم بسی بسیار خوشحال میشم رقابت گزارش کاری چیزی بهم بدیم و.... ؛ درست موقعی که روند خیلی خوبی داشتم میگرفتم یهو بخاطر یه اتفاق ناگواری یعنی حرفایی یه آدمی کلا بهم ریختم خیلی مسخریت ولی آره شد@M-mahdi-ek اره خوبهه من احتمالا ازغردا شب داخل تاپیک گزارش کار گزارش می دم
می خواد شما هم بیایدد همون جا رفابت ببندیم البته من تحربیم و پشت کنکور ی
این مدت مشغول بودم یکمی استارت زدم ولی فعلان درست حسابی نخوندم داشتم روی روند کارم و منابع و مقداری که عقب و مباحث که باید بخونم در می اوردم.راستی اسم اکناتم جهاده
احتمالا چون اخر شب اشتبا شد. خودمم الان دارگ به خواب می رم
بعد ولی اسم واقعیم فاطمه هست.
با ايميلم وارد شدم دیگه با این اسم وارد اینجا شدم.بعدم اینکه کنکور مسیر یه که باید تا جا یی که میشه توش تداوم داشته باشید یک جا هایی یک مشکل هایی پیش میاد ولی باید زیاد درگیر نشیم و به مسیر ادامه بدیم.
ارزشش رو داره برای هدف تلاش کردن.
و حسرت خیلییی بدههه. -
چقدررر غلطط تایپییی.
حوصلم نمیشه درست شون کنمم -
پازل رو باید بذارن جزو "مواد موثر بر افزایش فعالیت های مغزی مرتبط به اعتیاد"
ولی انصافا تفریح خوبیه -
تازه احتمالا تاپیک گزارش خواب و بیداریم فعال کنم
-
@M-mahdi-ek اره خوبهه من احتمالا ازغردا شب داخل تاپیک گزارش کار گزارش می دم
می خواد شما هم بیایدد همون جا رفابت ببندیم البته من تحربیم و پشت کنکور ی
این مدت مشغول بودم یکمی استارت زدم ولی فعلان درست حسابی نخوندم داشتم روی روند کارم و منابع و مقداری که عقب و مباحث که باید بخونم در می اوردم.راستی اسم اکناتم جهاده
احتمالا چون اخر شب اشتبا شد. خودمم الان دارگ به خواب می رم
بعد ولی اسم واقعیم فاطمه هست.
با ايميلم وارد شدم دیگه با این اسم وارد اینجا شدم.بعدم اینکه کنکور مسیر یه که باید تا جا یی که میشه توش تداوم داشته باشید یک جا هایی یک مشکل هایی پیش میاد ولی باید زیاد درگیر نشیم و به مسیر ادامه بدیم.
ارزشش رو داره برای هدف تلاش کردن.
و حسرت خیلییی بدههه. -
این چه حسایتی شد.
نمی تونم حالا بخواببمم
کلافم کرد️
-
در کل، باید آدم "تمرین" کرده باشه و به خودش "یاد" داده باشه که احساسات، تفریحات، لذت ها و ... "جای خاص خودشون" رو دارن.
یاد نداده باشه، تو موقعیت حساس دیگه دیره
#اول_و_آخر_به_خودم
ت.د -
@M-mahdi-ek جهااادد
دیگه از اول ش با همین اومدم دیگه با همینم تا اخرش می رم.
خوبه که. اسم یک شهید بود منم اولین بار اینجا این اسم رو دیدم قبل از اینکه ورود کنم.
بعدش ایمیل ی که ساختم با این اسم. بود. دیگه باهاش وارد شدم.
اینجا بیشتریا می دونن اسم اصلیم فاطمه هست.خفنهه اسمهه.
.
-
@M-mahdi-ek جهااادد
دیگه از اول ش با همین اومدم دیگه با همینم تا اخرش می رم.
خوبه که. اسم یک شهید بود منم اولین بار اینجا این اسم رو دیدم قبل از اینکه ورود کنم.
بعدش ایمیل ی که ساختم با این اسم. بود. دیگه باهاش وارد شدم.
اینجا بیشتریا می دونن اسم اصلیم فاطمه هست.خفنهه اسمهه.
.
-
نکنه حساسیت نباشه و سرما خوردگی باشه؟!؟
تو تابستون!؟
ولی حساسیته. سرفه ها عادیه برام ولی این یکی کلافه کنندس.
مغزم نیاز به گرما داره. -
jahad_121 من تا همین دو دقیقه پیش فکر میکردم پسری
همیشه میگفتم پسر مردم از استرس اینکه سربازی نره داره با شطرنج استرس خودشو مدیریت میکنه@M-mahdi-ek
خیلییی جالب بود از این دید به شطزنج نگاه نکرده بودم
.
-
اولش جهاد 128 بودم.
حالا جهاد 121. -
121
میشه یا علی حروف ابجد عد خاصی دارد بعد هراسم عدد خاصی میشه که از جمع اون اعداد به دست میاد. -
نکنه حساسیت نباشه و سرما خوردگی باشه؟!؟
تو تابستون!؟
ولی حساسیته. سرفه ها عادیه برام ولی این یکی کلافه کنندس.
مغزم نیاز به گرما داره.jahad_121 یه دمنوش درست کن بخور خوب میشی
چند تا دونه بادوم، انجیر خشک، اناب، بهدونه و یه نصف سیب رو بنداز تو یه قوری استیل و یکمم آب بریز روشون و بذار رو گاز و زیرشو کم كم کن بعد یه ساعت که آبش تغیبر رنگ داد و یکم غلیظ شد با نبات بخور.اون چیزایی هم که اول ریختی تو قوری قابل خوردنه
من هر وقت سرما میخورم همین کار رو میکنم