هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فقط یکم از موش معلوم باشه میبرن ازش تعهد میگیرن؟
آیا واقعا این اتفاق داره میفته؟ کلاه خودمون رو قاضی کنیم.
افرادی که قبل از اعتراضات(چون الان حضور گشت ارشاد کمرنگ شده) به مراکز پلیس برده میشدن، فقط یکم از موهاشون معلوم بوده؟ فکر کنم نیازی نباشه الان وضع کشور رو درباره شکل پوشش بانوان بی حجاب در کلان شهر ها توضیح بدم تا معلوم بشه که چیزی بیشتر از یکم از مو معلوم بودنه : )@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جوونای مملکت ما بخاطر اینک بخوان حق خودشون بگیرن یا کشته میشن یا زندانن؟
خب. یعنی هر جوونی که خواست حقش رو بگیره کشته شده یا زندانی؟ افرادی که در زمان حضور مسئولین در دانشگاه ها حاضر شدن و حرفشون رو زدن کشته و زندانی شدن؟ آیا واقعا "همه" این خبرایی که از کشته شدن جوونا می شنویم حقیقت دارن یا اخبار کذب پرداخته شده ان؟
نخبه های مملکت الان تو زندانن
این بحثش مفصله. به نظرم خودتون برین یه نگاهی بندازین که دانشجویانی که الان زندانن حکمشون چی بوده؟ آیا به خاطر اینکه نخبه بودن، یا به خاطر فعالیت هایی که فارغ از بحث علمی داشتن؟ ثانیا این نخبگانی شما میگین چند درصد نخبگان کشورن؟
مخالف حجابیم اومدیم چیزی ب باحجابا گفتیم؟
فکر کنم اینجا باید مشخص کنیم که آیا کشور اسلامی هست یا نه؟ قوانین اسلام "در حد توان و هر چند ناقص" در اون اجرا میشه یا نه؟ و اینکه قانون کشور در این باره چیزی گفته یا نه؟ (راستش این بحث ها خیلی مفصله. به نظرم بهترین راه، بررسی حرف های مخالف شما هست که با "استدلال" زده میشن تا موضوع روشن بشه. چون خیلی مفصله شاید موضوع ناقص بمونه)
میگم ک بحث این چیزا ب درد اینجا نمیخوره...
موافق هستم با شما. قصد شروع بحث رو نداشتم. ولی متاسفانه چنین موضوعاتی مطرح شد، مجبور به ارسال پیام در این باره شدم
بله
من ب چشم خودم دیدم
اتفاقا همین چند ماه پیش رفیق خودم تو دانشگاه با مقنعه شلوار پارچه ای و مانتو بلند!!!هیچ مشکل بیحجابی و امثال این نداشت ولی اجازه ورود ب کلاس نداشت و رفت تعهد داد!!!! امثال این زیاد دیدم!
حرف من همه نیست
اصلا چرا باید ی جوون ۱۵ ۱۶ساله ب قصد کشت بزنن؟چرا واقعا؟
مگ تو همون دین اسلام گفتن با کسی ک مخالفه ب قصد کشت بزنین؟
یا گفتن امر به معروف و نهی از منکرش کنین ؟
امر ب معروف ب این شکل؟ک حتی از خود دینم زده شن؟
اون نخبه ای ک رفته زندان فقط قصد داشت از مردمش حمایت کنه
هرکی ک قصد حمایت از مردم ایران داشت یا از کار برکنارش کردن ی مثال علی دایی ک رستورانش ی مدت اگ یادتون باشه پلمپ کردن و مثال این زیاده ک حتی باعث شدن ک برن خارج
چون دینم اسلامه نباید پوششمم خودم انتخاب کنم؟مگ خودم اختیار ندارم؟
بله درسته@ariana-a
ممنون از پاسختون -
فقط یه چیز بگم
دقت کنیم که توی میدون کی می جنگیم. سنگر کیو داریم تقویت میکنیم.
دقت کنیم که کیا روی بعضی از توقعات بحق مردم دارن موج سواری میکننReza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فقط یه چیز بگم
دقت کنیم که کیا روی بعضی از توقعات بحق مردم دارن موج سواری میکننسلام
متاسفانه...
حتی اگه اعتراض به حق باشه میان سمت و سوش رو به ی جای دیگه عوض میکنن(با فضای مجازی)..... و آخر میشه.... همونی که میدونید..... و شعار های... و....
....
هعیی...
-
میشه زودتر جواب کنکور بیاد ببینم دوستمو میتونم بیام تو اتاقمون یا نه؟
-
ای ناظمی که الان قصد کردی بابت این بحث یکیو اخراج کنی و دیوار کوتاه تر از من پیدا نکردی
من بی تقصیرم و حرفام کاملا ممتنه بود -
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فقط یه چیز بگم
دقت کنیم که کیا روی بعضی از توقعات بحق مردم دارن موج سواری میکننسلام
متاسفانه...
حتی اگه اعتراض به حق باشه میان سمت و سوش رو به ی جای دیگه عوض میکنن(با فضای مجازی)..... و آخر میشه.... همونی که میدونید..... و شعار های... و....
....
هعیی...
Hhh Hh
سلام
خوبین؟
درسته
حضرت علی حرف سنگینی میزنن
لَوْ اءَنَّ الْحَقَّ خَلَصَ مِنْ لَبْسِ الْبَاطِلِ انْقَطَعَتْ عَنْهُ اءَلْسُنُ الْمُعَانِدِینَ وَ لَکِنْ یُؤْخَذُ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ وَ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ فَیُمْزَجَانِ
میگن اگر حق کاملا از باطل جدا بود که دیگه حق و باطل مشخص بود. اما الان اینجوریه که بخشی از حق و بخشی از باطل با هم مخلوط میشه و تشخیصش سخت میشه -
Hhh Hh
سلام
خوبین؟
درسته
حضرت علی حرف سنگینی میزنن
لَوْ اءَنَّ الْحَقَّ خَلَصَ مِنْ لَبْسِ الْبَاطِلِ انْقَطَعَتْ عَنْهُ اءَلْسُنُ الْمُعَانِدِینَ وَ لَکِنْ یُؤْخَذُ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ وَ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ فَیُمْزَجَانِ
میگن اگر حق کاملا از باطل جدا بود که دیگه حق و باطل مشخص بود. اما الان اینجوریه که بخشی از حق و بخشی از باطل با هم مخلوط میشه و تشخیصش سخت میشه -
من جدیدا خیلی پلشت شدم دعوا میندازم تودلی و خودم میشینم تخمه میخورم و میخونم پیامارو
واقعا شایسته اخراج شدنم. -
امروز رفتم مغازه یه جامدادی بخرم بعد ۴ سال بعد به آقاهه میگم یه چیز باشه که در حد دانشجو باشو مشکی و کوچیک و ساده بعد میگه دانشجو جامدادی میخواد چیکار یه خودکاره یه کلاسور والسلام
بعد اومدم به بابام نشون بدم میگه جامدادی به درد دانشجو نمیخوره که
اصن تازه میفهمم تو انجمن بچه ها چی میگن
به هرحال بازم لامهم:) -
امروز رفتم مغازه یه جامدادی بخرم بعد ۴ سال بعد به آقاهه میگم یه چیز باشه که در حد دانشجو باشو مشکی و کوچیک و ساده بعد میگه دانشجو جامدادی میخواد چیکار یه خودکاره یه کلاسور والسلام
به هرحال بازم لامهم:) -
به هرحال بازم لامهم:)