هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
شما سعی کنید تو هر شرایطی تمام سعی خودتون رو بکنید
موفق باشید.
شب بخیر -
jahad_121 بله بله، داشتم از تبعات تفکیک جنسیتی میگفتم، یکیش همینه من توی نوشتن پیام هام اصلا توجهی به جنسیت دیگران نمیکنم و همه رو مرد فرض میکنم
بله بله، دبیران زن سخت میتونن پسر ها رو کنترل کنن، ولی اگر هر دو جنس توی یک کلاس باشن کلا اینجور مشکلا پیش نمیاد(تو خیلی از کلاس زبان ها و کلاس کنکور ها هر دو جنس تو یه کلاس میشینن و مشکلی اخلاقی یا ... پیش نمیاد، ولی هنوز هم که هنوزه مسئولین تبعات تفکیک جنسیتی رو درک نمیکنن، حالا ولش... کاریش که نمیشه کرد.)@Comrade_Bayat
بنظر من تا جایی این تفکیک(اساتید) خوبه...
برای استاد ها... و حتی دانش آموز و دانشجو.....
برای خیلیا اینطور هست....
که به صورت کلی آدما با جنس خودشون راحت ترن و بهتر میتونن تمرکز کنن...... ولی با جنس مخالف نه(معمولا... نه همیشه)که یعنی اگه معلم به اندازه کافی وجود داشت، ضرورتی نداره ، از معلم دیگه(جنس مخالف) استفاده بشه.....
-
اما لیلی بی مجنونش دق میکنه میمیره🫠
-
"با عزیزان دَرنیامیزد دل دیوانهام
در میان آشنایانم ولی بیگانهام... "•مخصوصا شبها آقای معیری
-
تکیه گاه خودت باش ( :
-
- اگه یکی پیامتو عمدی سین نمی زنه یا جوابتونو نمیده تو چت بهش بگو یه چیزی درموردت شنیدم نمی دونم بگم یا نه بعد دیگه کلا جوابشو نده
- اگه یکی پیامتو عمدی سین نمی زنه یا جوابتونو نمیده تو چت بهش بگو یه چیزی درموردت شنیدم نمی دونم بگم یا نه بعد دیگه کلا جوابشو نده
-
Matin Mousavi 1
خوبه
راه فرارم ندارین@Mr-Amir1 آره
-
بچه ها من راه ابریشم رو دو سال پیش خریدم
الان هستش که استفاده کنم؟ -
اگه هست کجاست؟
-
الان هستش که استفاده کنم؟زهرا بنده خدا 2
نیستش برش داشتن
در صورتی که سال کنکور ما ی شعار الا این بود که تا ابد میتونید استفاده کنید و مثل موسسات آنلاین نیستیم که پنلو ببندیم
میخوای کنکور بدی؟ -
الان هستش که استفاده کنم؟زهرا بنده خدا 2
سلام خوبین
از رو پنل برداشتن ولی اگه میخواین دوباره کنکور بدین
تیکت بزنین احتمالا یسال دوباره تمدیدش میکنن