هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat
البته برای ما برعکس ش نیبودا که دبیر زن برای پسر ها
معلم عربی مون خیلییی مخالف بود
مخصوصا سر اینکه معلم دینی مون تغییر دادیم
می گفت شما فکر کنید اگر ما (مردا ها) بیایگ برای شما درس بدیم پس خانم کجا برند درس بدند.ولی خب معلم زن برای ابتدایی تو روستا هم
امکانش هست چون واقعان معلم کمه من خودم مامانم ابتدایی معلم پسر ها هم بوده.ولی دیگه راهنمایی و دبیرستان فکر نکنم. بشه.
خوبم نیست به نظرم یعنی جواب گو نیست پسرا دبیرستان از معلم ها مردشونم حرف شنوی درستی ندارند نمونش زنده دیدمدادشم.
حالا یک معلم زنی هم بیا براشون چطور پیش ببره کلاسو. تازه ما دختراشم زیاد حرف شنوی نداریم. ما حتی سر خیلی چیا با معلم ها مردمون صحبت می کردیم. مخالفت می کردیم.jahad_121 بله بله، داشتم از تبعات تفکیک جنسیتی میگفتم، یکیش همینه من توی نوشتن پیام هام اصلا توجهی به جنسیت دیگران نمیکنم و همه رو مرد فرض میکنم
بله بله، دبیران زن سخت میتونن پسر ها رو کنترل کنن، ولی اگر هر دو جنس توی یک کلاس باشن کلا اینجور مشکلا پیش نمیاد(تو خیلی از کلاس زبان ها و کلاس کنکور ها هر دو جنس تو یه کلاس میشینن و مشکلی اخلاقی یا ... پیش نمیاد، ولی هنوز هم که هنوزه مسئولین تبعات تفکیک جنسیتی رو درک نمیکنن، حالا ولش... کاریش که نمیشه کرد.) -
@Comrade_Bayat اره می دونم این شرایط واقعان سخته تجربه کردم.
متاسفانه خسته کننده و وقت گیره.
من خودم دوشیف می رفتم 6 عصر هوا تاریم تعطیل می شدیم.
دیگه شرایط مدرسه ها همینه.
هرچند خوب بعضی مدارس زود تر تعطیل می شند مثلا روستا هم می دونم انقدر تایم دیگه مدرسه نمی رفتن ولی خوب اونا هم امکاناتی که ما داشتیم رو نداستند حتی یک کتابخونه هگ اون جا ها نیست. -
شما سعی کنید تو هر شرایطی تمام سعی خودتون رو بکنید
موفق باشید.
شب بخیر -
jahad_121 بله بله، داشتم از تبعات تفکیک جنسیتی میگفتم، یکیش همینه من توی نوشتن پیام هام اصلا توجهی به جنسیت دیگران نمیکنم و همه رو مرد فرض میکنم
بله بله، دبیران زن سخت میتونن پسر ها رو کنترل کنن، ولی اگر هر دو جنس توی یک کلاس باشن کلا اینجور مشکلا پیش نمیاد(تو خیلی از کلاس زبان ها و کلاس کنکور ها هر دو جنس تو یه کلاس میشینن و مشکلی اخلاقی یا ... پیش نمیاد، ولی هنوز هم که هنوزه مسئولین تبعات تفکیک جنسیتی رو درک نمیکنن، حالا ولش... کاریش که نمیشه کرد.)@Comrade_Bayat
بنظر من تا جایی این تفکیک(اساتید) خوبه...
برای استاد ها... و حتی دانش آموز و دانشجو.....
برای خیلیا اینطور هست....
که به صورت کلی آدما با جنس خودشون راحت ترن و بهتر میتونن تمرکز کنن...... ولی با جنس مخالف نه(معمولا... نه همیشه)که یعنی اگه معلم به اندازه کافی وجود داشت، ضرورتی نداره ، از معلم دیگه(جنس مخالف) استفاده بشه.....
-
اما لیلی بی مجنونش دق میکنه میمیره🫠
-
"با عزیزان دَرنیامیزد دل دیوانهام
در میان آشنایانم ولی بیگانهام... "•مخصوصا شبها آقای معیری
-
تکیه گاه خودت باش ( :
-
- اگه یکی پیامتو عمدی سین نمی زنه یا جوابتونو نمیده تو چت بهش بگو یه چیزی درموردت شنیدم نمی دونم بگم یا نه بعد دیگه کلا جوابشو نده
- اگه یکی پیامتو عمدی سین نمی زنه یا جوابتونو نمیده تو چت بهش بگو یه چیزی درموردت شنیدم نمی دونم بگم یا نه بعد دیگه کلا جوابشو نده
-
Matin Mousavi 1
خوبه
راه فرارم ندارین@Mr-Amir1 آره
-
بچه ها من راه ابریشم رو دو سال پیش خریدم
الان هستش که استفاده کنم؟ -
اگه هست کجاست؟