هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@M-Tina 🥲
-
یه کلاسور برای عمومی ها و یه شروع جدی!
مهر ماه خیلی بی خیال بودم نسبت به عمومی ها ولی امتحان ها و نحوه نمره دان دبیرا بهم نشون داد نباید اونا رو الکی جلوه بدم:)پرستو بابایی در وصف عمومی فقط اینو بگم که برای نهایی فارسیو هیچجوره نیا زیر ۱۸
-
پرستو بابایی در وصف عمومی فقط اینو بگم که برای نهایی فارسیو هیچجوره نیا زیر ۱۸
@تومیوکا-گیو
اوهوم درسته سعیم رو می کنم -
وسواس هم خوب نیست بخدا:/
-
اگه آیه مرتبط به خالقیت رو بده بگه علتش چیه میشه اصل توحید بگه بر چی دلالت داره میشه خالقیت بازتابش چیه ؟ میشه مالکیت
اگه بگه مالکیت بر ی دلالت داره میشه مالکیت و بازتاب ولایت و علت خالقیت
و به همین ترتیب تا ربوبیت که ربوبیت علتش خالقیته و بازتابش هم درس سومه دینیه
یه آیه هم درس دو داره که امام علی افتخار میکنه که خدا پروردگارش هست و مایه عزتش هست که بندگی خدا را میکند
این دو تا تیپ سخت ترین سوالات دینی امروزمون بودن که دبیرمون گفت داخل امتحان نهایی دینی امسال اومدهآیه ها داخل درس هم داده بود گفته بود با کدوم شعر قرابت داره کلا امتحان خیلی جون داری بود خیلی جزئیاتیه نهایی یه حدیث خیلی ریز آبی رنگ اول درس دوم سوال نهایی بوده ! در این حد
-
اگه آیه مرتبط به خالقیت رو بده بگه علتش چیه میشه اصل توحید بگه بر چی دلالت داره میشه خالقیت بازتابش چیه ؟ میشه مالکیت
اگه بگه مالکیت بر ی دلالت داره میشه مالکیت و بازتاب ولایت و علت خالقیت
و به همین ترتیب تا ربوبیت که ربوبیت علتش خالقیته و بازتابش هم درس سومه دینیه
یه آیه هم درس دو داره که امام علی افتخار میکنه که خدا پروردگارش هست و مایه عزتش هست که بندگی خدا را میکند
این دو تا تیپ سخت ترین سوالات دینی امروزمون بودن که دبیرمون گفت داخل امتحان نهایی دینی امسال اومدهآیه ها داخل درس هم داده بود گفته بود با کدوم شعر قرابت داره کلا امتحان خیلی جون داری بود خیلی جزئیاتیه نهایی یه حدیث خیلی ریز آبی رنگ اول درس دوم سوال نهایی بوده ! در این حد
@Mahdi403 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حدیث خیلی ریز آبی رنگ اول درس دوم سوال نهایی بوده !
و من درست جواب داده بودمش درحالی که نصف همکلاسی هام حاج و واج میگفتن انصافا این کجای کتاب بود؟ ولی خب حماسه آفرینی ایم تو دینی با یه ۱۶ زیبا در اوج به پایان رسید
-
و من درست جواب داده بودمش درحالی که نصف همکلاسی هام حاج و واج میگفتن انصافا این کجای کتاب بود؟ ولی خب حماسه آفرینی ایم تو دینی با یه ۱۶ زیبا در اوج به پایان رسید
@تومیوکا-گیو
برای دینی چقدر تراز گرفتی ؟
ولی البته ربطی ندارع الان همه اهمیت معدل فهمیدن تراز ها بیست پنج صدم بیست پنج صدم خیلی شدیدتر پارسال خواهد شد
ولی خیلی بده
فرض کن دینی شدی ۱۹/۷۵ ، بعد پنج هزار نفر ۲۰ شدن
۲۵ صدم واقعا یه بی دقتی خیلی جزئیه ولی باعث میشه تو نفر پنج هزار و یکم باشی :// -
هف
-
شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم
ما را به سخت جانی خود این گمان نبود... -
@تومیوکا-گیو
دقیقا منم اینو درست نوتشه بودم بعد سوالای توضیحی تشریحی دقیقا مثل کتاب نتونستم بنویسم
اینم چون ویدیو های الا رو می دیدمفهمیدم
-
از شدت خستگی دارم بیهوش میشم!
جونی برام نمونده -
فردام امتحان دارم
-
بالاخره رفتم بازار
ولی عجلهای خرید کردم و پشیمونم
️