هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی در وصف عمومی فقط اینو بگم که برای نهایی فارسیو هیچجوره نیا زیر ۱۸
@تومیوکا-گیو
اوهوم درسته سعیم رو می کنم -
وسواس هم خوب نیست بخدا:/
-
اگه آیه مرتبط به خالقیت رو بده بگه علتش چیه میشه اصل توحید بگه بر چی دلالت داره میشه خالقیت بازتابش چیه ؟ میشه مالکیت
اگه بگه مالکیت بر ی دلالت داره میشه مالکیت و بازتاب ولایت و علت خالقیت
و به همین ترتیب تا ربوبیت که ربوبیت علتش خالقیته و بازتابش هم درس سومه دینیه
یه آیه هم درس دو داره که امام علی افتخار میکنه که خدا پروردگارش هست و مایه عزتش هست که بندگی خدا را میکند
این دو تا تیپ سخت ترین سوالات دینی امروزمون بودن که دبیرمون گفت داخل امتحان نهایی دینی امسال اومدهآیه ها داخل درس هم داده بود گفته بود با کدوم شعر قرابت داره کلا امتحان خیلی جون داری بود خیلی جزئیاتیه نهایی یه حدیث خیلی ریز آبی رنگ اول درس دوم سوال نهایی بوده ! در این حد
-
اگه آیه مرتبط به خالقیت رو بده بگه علتش چیه میشه اصل توحید بگه بر چی دلالت داره میشه خالقیت بازتابش چیه ؟ میشه مالکیت
اگه بگه مالکیت بر ی دلالت داره میشه مالکیت و بازتاب ولایت و علت خالقیت
و به همین ترتیب تا ربوبیت که ربوبیت علتش خالقیته و بازتابش هم درس سومه دینیه
یه آیه هم درس دو داره که امام علی افتخار میکنه که خدا پروردگارش هست و مایه عزتش هست که بندگی خدا را میکند
این دو تا تیپ سخت ترین سوالات دینی امروزمون بودن که دبیرمون گفت داخل امتحان نهایی دینی امسال اومدهآیه ها داخل درس هم داده بود گفته بود با کدوم شعر قرابت داره کلا امتحان خیلی جون داری بود خیلی جزئیاتیه نهایی یه حدیث خیلی ریز آبی رنگ اول درس دوم سوال نهایی بوده ! در این حد
@Mahdi403 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حدیث خیلی ریز آبی رنگ اول درس دوم سوال نهایی بوده !
و من درست جواب داده بودمش درحالی که نصف همکلاسی هام حاج و واج میگفتن انصافا این کجای کتاب بود؟ ولی خب حماسه آفرینی ایم تو دینی با یه ۱۶ زیبا در اوج به پایان رسید
-
و من درست جواب داده بودمش درحالی که نصف همکلاسی هام حاج و واج میگفتن انصافا این کجای کتاب بود؟ ولی خب حماسه آفرینی ایم تو دینی با یه ۱۶ زیبا در اوج به پایان رسید
@تومیوکا-گیو
برای دینی چقدر تراز گرفتی ؟
ولی البته ربطی ندارع الان همه اهمیت معدل فهمیدن تراز ها بیست پنج صدم بیست پنج صدم خیلی شدیدتر پارسال خواهد شد
ولی خیلی بده
فرض کن دینی شدی ۱۹/۷۵ ، بعد پنج هزار نفر ۲۰ شدن
۲۵ صدم واقعا یه بی دقتی خیلی جزئیه ولی باعث میشه تو نفر پنج هزار و یکم باشی :// -
هف
-
شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم
ما را به سخت جانی خود این گمان نبود... -
@تومیوکا-گیو
دقیقا منم اینو درست نوتشه بودم بعد سوالای توضیحی تشریحی دقیقا مثل کتاب نتونستم بنویسم
اینم چون ویدیو های الا رو می دیدمفهمیدم
-
از شدت خستگی دارم بیهوش میشم!
جونی برام نمونده -
فردام امتحان دارم
-
بالاخره رفتم بازار
ولی عجلهای خرید کردم و پشیمونم
️
-
گرونم خریدم:/
-
حرفایی جالبی بود یجورایی نتیجه گرفت دوران جمع بندی عید شب امتحان کنکوره ...
در مورد قبل عید و دوران مدرسه هم حرف زد ولی
نمیدونم ولی واقعا دوست دارم با مدرسه روزی در حد ۶/۷ ساعت بخونم
ولی نمیشه دوست ندارم مقایسه کنم هیچ وقت ...ولی ۶/۷ ساعت رو خیلیا داخل کلاسمونم دارن میخونن عذاب وجدانش از همه اینا بدتره -
یه حال عجیبیه
تنها خوبیش اینه حتی برای امتحانا عمومی مدرسه هم میخونم حس نمیکنم کار مفیدی نیست واقعا تو ذهنم حتی یه ذره هم این نمرات ارزش نداره حس میکنم دارم برای امتحان نهایی میخونم اونو ۲۰ بگیرم امتحاناشونم در حد نهایی دارن میگیرن بدونیم جریان چجوریه
ولی من هر جوره به قضیه نگاه میکنم باید یجوری این ساعت مطالعه بکشم بالا این اصلا به وقت من نمیخوره کمه واقعا کمه
روزای تعطیل رو باید یکاری کنم واقعا زیر ۹/۱۰ ساعت نیاد واقعا به طرز عجیبی الان ساعت مطالعه بیشتر لازم دارم ولی نمیدونم چکار کنم تا از مدرسه میام شروع میکنم خوندن میبینم شده شب فوق فوقش ۳/۴ ساعت خوندم نمیدونم مشکل چیه ولی فقط میدونم این ساعت مطالعه برای الان کمه باید بیشتر باشه گفتش فایده نداره فقط باید درستش کنم
واقعا استرس بدیه نمیدونم چطوری بیشترش کنم ،
نمیدونم چرا ولی انگار زمان خیلی زودتر همیشه داره میگذره نمیدونم از استرسه چیه ولی الان واقعا باورم نمیشه یه ماه سال تحصیلی گذشت
تجربه ثابت کرده اگه خوب تلاش کنی میشه برامم مهم نیست فقط میخوام هر کاری از دستم بر میاد انجام بدم ، فقط تنها چیزی که لازم دارم اینه که ساعت مطالعه ام بیشتر بشه میگن شکر نعمت نعمتت افزون کند
شکر ... هر روز یه فرصته عمر بزرگترین سرمایه ای که خدا به آدم میده کسی نمیدونه آینده قراره چی بشه گذشته هم که تغییر نمیکنه فقط همین زمان حاله آینده قابل پیش بینی نیست چون اراده آدما همه معادلات دنیارو مدام تغییر میده آینده همین الانه... با نگرانی چیزی حل نمیشه ترجیح میدم آرامش خودمو بیشتر هر موقعی داخل زندگیم حفظ کنم
توکل میکنم به خودش ،
#تودلی
۲ آبان ۱۴۰۲ -
انصافا زیادی مواظب خودتون باشین این ویروس خیلییییی اذیت میکنه ادمو:)
-
خلوته زیادی