هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
گرونم خریدم:/
-
حرفایی جالبی بود یجورایی نتیجه گرفت دوران جمع بندی عید شب امتحان کنکوره ...
در مورد قبل عید و دوران مدرسه هم حرف زد ولی
نمیدونم ولی واقعا دوست دارم با مدرسه روزی در حد ۶/۷ ساعت بخونم
ولی نمیشه دوست ندارم مقایسه کنم هیچ وقت ...ولی ۶/۷ ساعت رو خیلیا داخل کلاسمونم دارن میخونن عذاب وجدانش از همه اینا بدتره -
یه حال عجیبیه
تنها خوبیش اینه حتی برای امتحانا عمومی مدرسه هم میخونم حس نمیکنم کار مفیدی نیست واقعا تو ذهنم حتی یه ذره هم این نمرات ارزش نداره حس میکنم دارم برای امتحان نهایی میخونم اونو ۲۰ بگیرم امتحاناشونم در حد نهایی دارن میگیرن بدونیم جریان چجوریه
ولی من هر جوره به قضیه نگاه میکنم باید یجوری این ساعت مطالعه بکشم بالا این اصلا به وقت من نمیخوره کمه واقعا کمه
روزای تعطیل رو باید یکاری کنم واقعا زیر ۹/۱۰ ساعت نیاد واقعا به طرز عجیبی الان ساعت مطالعه بیشتر لازم دارم ولی نمیدونم چکار کنم تا از مدرسه میام شروع میکنم خوندن میبینم شده شب فوق فوقش ۳/۴ ساعت خوندم نمیدونم مشکل چیه ولی فقط میدونم این ساعت مطالعه برای الان کمه باید بیشتر باشه گفتش فایده نداره فقط باید درستش کنم
واقعا استرس بدیه نمیدونم چطوری بیشترش کنم ،
نمیدونم چرا ولی انگار زمان خیلی زودتر همیشه داره میگذره نمیدونم از استرسه چیه ولی الان واقعا باورم نمیشه یه ماه سال تحصیلی گذشت
تجربه ثابت کرده اگه خوب تلاش کنی میشه برامم مهم نیست فقط میخوام هر کاری از دستم بر میاد انجام بدم ، فقط تنها چیزی که لازم دارم اینه که ساعت مطالعه ام بیشتر بشه میگن شکر نعمت نعمتت افزون کند
شکر ... هر روز یه فرصته عمر بزرگترین سرمایه ای که خدا به آدم میده کسی نمیدونه آینده قراره چی بشه گذشته هم که تغییر نمیکنه فقط همین زمان حاله آینده قابل پیش بینی نیست چون اراده آدما همه معادلات دنیارو مدام تغییر میده آینده همین الانه... با نگرانی چیزی حل نمیشه ترجیح میدم آرامش خودمو بیشتر هر موقعی داخل زندگیم حفظ کنم
توکل میکنم به خودش ،
#تودلی
۲ آبان ۱۴۰۲ -
انصافا زیادی مواظب خودتون باشین این ویروس خیلییییی اذیت میکنه ادمو:)
-
خلوته زیادی
-
و خلوتی اینجا خیلی خوبه
نشون میده خیلیا واسه ایندشون دارن تلاش میکنن -
هووووووووممممممم
-
پرستو بابایی در وصف عمومی فقط اینو بگم که برای نهایی فارسیو هیچجوره نیا زیر ۱۸
@تومیوکا-گیو حالا ک فک میکنم واقعن نمرم خوب شد منی ک در طول سال عمومی نخوندم🤌
-
فقط موندم ترمیم بزنمش یا ن
-
سر کلاس براتی خستگی معنی نداره اصلا
اصلا خسته هم باشی خستگیه خودش میره -
کندی شاپ چندین ساله که خونده شده،چرا الان دوباره بولد شده؟!
-
-
-
امتحان فیزیک تشریحی
منو میترسونه
خصوصا زمانی که معلمم گفت امتحان اول باعث شناخت شما جدیدا میشه:)@M-Tina پس قشنگ برو سر جلسه بالا 15 نشی ها!!
-
@M-Tina
یکی جلو یکی بالا،یکی جلو سه تا بالا،یکی جلو پنچ تا بالا
-
اسید و باز مبحث نچسبی است
-
@M-Tina پس قشنگ برو سر جلسه بالا 15 نشی ها!!