هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Venus655 کلان مههم ترین چیز یادگیره و با کیفیت خونده و رسوندن مباحث اونم باتسلط
از اینکه چقدر در روز بخونی مهمه. ترهو این تایم ها درجه های بعدیه.
-
پیش به سوی فیزیک
️
️
جدیدن خوشم میاد ازش. چرا چون معلم همه چیو تغییر میده.من وقتی از درس لذت می برم که کاربردشو تو زندگی بفهممم.
و حالا دارم می فهممم
اما بازم میگم هیچی شیمی نمیشه اون همه چی بهش وابسطه هست تو این دنیاایی مادی
خدا چقدر خفن خلق کردی دمت گرم
️
-
@Moonship
از تایم خواب و استراحت بین درسی و غذا کم میکنن
تو مدرسه هم درس میخونن احتمالا
ولی بنظرم ۱۳ ساعت خیلی زیاده احتمالا تا کنکور دووم نیارن -
@Danial-al
چرا باید کنکوری باشم آخه
حجمشون زیاده و سختن
و از طرفی کلاسها تا ساعت ۶ و۷ طول میکشه -
پیش به سوی فیزیک
️
️
جدیدن خوشم میاد ازش. چرا چون معلم همه چیو تغییر میده.من وقتی از درس لذت می برم که کاربردشو تو زندگی بفهممم.
و حالا دارم می فهممم
️
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پیش به سوی فیزیک
️
️
و حالا دارم می فهممم
️
معلم تو فیزیک 90 درصده و 10 درصد دانش آموز به نظرم و از اون ده درصد 90 درصدش به تلاش بستگی داره و ده درصدش آیکیو
من اگه ملاکیان نبود افسردگی مزمن میگرفتم
-
@Moonship
شایدم علتش کم خوابیه چون آدم وقتی کم میخوابه تمرکزش میاد پایین یه مطلب رو باید چند بار بخونه تا بفهمه
ولی خب آره بعضیا هم ساعت مطالعه شونو دروغ میگن -
@Danial-al
ببخشید جواب می دم ولی خب همین طوری گفتم بگم شاید به درد خورد
شطرنج. کوه نوردی یا میشه گفت پیاده روی ولی از وسط کوه و ابشار و کلان می زنم دل طبیعت.
جاهای دیگه از شهر که خوب شاید شما خشتون نیاد. می رم یک امام زاده داره خب قبر های مرده ها هم هست و گلزار شهدا.
از قبرستون خوشم میاد برای من حس زندگی میده انرژی که درست زندگی کنم. حوصله که نداشته باشم می رم اونجا.
صوت های که خوشم میاد گوش میدم. یا کتاب های صوتی یا شعر ی چیزی. تار و اهنگ های فوق العاده سنتی از استاد های عالی
تلاوت های قرانخیلی اهل فیلم دیدن نیستم. نمی دونم شاید اونم خوب باشه.
-
@Venus655
من که نمیتونم هر کسی هم میتونه خوش به حالش منم تایم های زنگ تفریح تست میزنم با کتابای جیبی ولی اونارو دیگه حساب نمیکنم -
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پیش به سوی فیزیک
️
️
و حالا دارم می فهممم
️
معلم تو فیزیک 90 درصده و 10 درصد دانش آموز به نظرم و از اون ده درصد 90 درصدش به تلاش بستگی داره و ده درصدش آیکیو
من اگه ملاکیان نبود افسردگی مزمن میگرفتم
@f-nalist
-
@Danial-al
ببخشید جواب می دم ولی خب همین طوری گفتم بگم شاید به درد خورد
شطرنج. کوه نوردی یا میشه گفت پیاده روی ولی از وسط کوه و ابشار و کلان می زنم دل طبیعت.
جاهای دیگه از شهر که خوب شاید شما خشتون نیاد. می رم یک امام زاده داره خب قبر های مرده ها هم هست و گلزار شهدا.
از قبرستون خوشم میاد برای من حس زندگی میده انرژی که درست زندگی کنم. حوصله که نداشته باشم می رم اونجا.
صوت های که خوشم میاد گوش میدم. یا کتاب های صوتی یا شعر ی چیزی. تار و اهنگ های فوق العاده سنتی از استاد های عالی
تلاوت های قرانخیلی اهل فیلم دیدن نیستم. نمی دونم شاید اونم خوب باشه.
-
@Venus655
6.7 ساعت در حد دبيرستانه که
من 7 صب میرم 8 شب میامبازم حوصلم سر میره
مخصوصا وقتی میام خونه