هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
jahad_121 موفق باشین
-
یادمون رفته در ازای حقوقی که برای خودمون قائلیم، وظایفی هم داریم
-
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چ حوصلم سر رفت
-
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درس زیاده ولی ذره ایی حسش نیست
-
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sachli بچه پرو
-
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حق خورییییی اخه چطور دلتون میاد اینکارو میکنید یه بوکسور پوستش کنده شده ک اماده شده ... خیلی باید نامردددد باشی ک به راحتی بازی رو میدید به حریف ... من ک نمیبخشمتون
-
حق خورییییی اخه چطور دلتون میاد اینکارو میکنید یه بوکسور پوستش کنده شده ک اماده شده ... خیلی باید نامردددد باشی ک به راحتی بازی رو میدید به حریف ... من ک نمیبخشمتون
-
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al فینال استان بود
-
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al نه دیگ رفت تا یه سال دیگ خیلی براش زحمت کشیدم نبودی ببینی چطور حق خوردن ... نه فقد من یه چند نفر دیگهم همینطور شدن
-
اکانتش رو دیدم یاد FADH2 افتادم
-
@Danial-al نه دیگ رفت تا یه سال دیگ خیلی براش زحمت کشیدم نبودی ببینی چطور حق خوردن ... نه فقد من یه چند نفر دیگهم همینطور شدن
-
_ Reza _ ورزشه دیگه ...
اینم شما که امتیازی نیست ...
مسابقه پیش رو چیا هست ،مسابقه تیمی چیزی نیست ؟نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al بوکس همینش بده ک امتیازی نیست حق خوریش زیاده ...
چرا هست ولی دیگ شرکت نمیکنم ایشالا بعد کنکور -
-
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من به قولم عمل کردم ... حداقل از همین خیالم راحته
-
@Danial-al بوکس همینش بده ک امتیازی نیست حق خوریش زیاده ...
چرا هست ولی دیگ شرکت نمیکنم ایشالا بعد کنکور -
_ Reza _ مثلا نمی تونی بری از چند نفر که تجربه راهو دارن سوال کنی اگه کل تایمو بزاری برا سال دیگه اوضاع چطوره ؟
چون امسال سال آخره معافیت داری
باید انتخاب کنی بین ورزشو و درسنوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al دانیال من هنوز ۱۸ سالمه این رده سنی بزرگسالان بود ک از همین سن شروع میشه و دیگ تا وقتی زنده ای همینه ... مثلا همین حریف من ۲۷ سالش بود فرصت ک هست حالا ولی خب نشد ک بشه