هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@M-Tina
چرا همه میگن من گناه دارم -
پرستو بابایی چون گناه داری
@M-Tina
منطقی بود -
@M-Tina
منطقی بود -
officer k بسلامتی موفق باشی همیشه و بدرخشی
خوبه پس اثراتت رو هم اینجا بذار ببینیم چ میکنی
(بذار ببینیم که یکم بخندیم
#شوخی
-
واقعا خودمو درک نمیکنم
-
روزای اول دانشگاه که اومده بودم دانشگاه یه ترس عجیب همراه با خوشحالی زیاد داشتم. وسایلم رو چیدم و از خانواده خداحافظی کردم.... اینکه همه ی کارات روی دوش خودت باشه خیلی سخته. از سلف و لباس شستن تا کارای آموزش و...کنار همه اینا درس خودن و استادای سخت گیر. بعضی وقتا از فشار زیاد توی پله های دانشکده گریه می کردم بعد می رفتم سرکلاس. ولی در کنار اینا خاطره های خوب زیادی هم با بچه ها ساختم مثل اولین برف بازی و مسخره بازی های شب امتحان و چایی های خوابگاه (به همرا بوی گل و دود اتاق بغلی ها :))) ) و.... خلاصه بچه ها دانشگاه درکنار سختی امتحاناش که هرکدوم مثل یه کنکوره واقعا خوش میگذره. مخصوصا خوابگاهش.طوری که توی تابستون دلتون می خواد زودتر ترم بعدی شروع بشه.... به امید دیدن نتایج قشنگتون....راستی اگه سوالی درباره رشته بیوتکنولوژی داشتید خوشحال میشم جواب بدم (از طرف یک عدد دانشجوی ترم 3 خوارزمی)
-
درحال حاضر فقط به یک انسان وسواسی تبدیل شدم:/ عالی شد
-
درحال حاضر فقط به یک انسان وسواسی تبدیل شدم:/ عالی شد
-
@در-حال-بارگذاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k بسلامتی موفق باشی همیشه و بدرخشی
سلامت باشی
همچنینخوبه پس اثراتت رو هم اینجا بذار ببینیم چ میکنی
(بذار ببینیم که یکم بخندیم
#شوخی
باشه
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همچنین
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باشه
ممنان
-
تف تو این زندگی
-
من واقعا مغزم خیلی شلوغههه
-
@M-Tina زیست اذیت میکنه.
-
@M-Tina زیست اذیت میکنه.
-
@M-Tina اخه این آزمون که نداشت بعدی داره؟
-
@M-Tina اخه این آزمون که نداشت بعدی داره؟
-
ییییک نفر منو نجات بده
-
اَی خِدااا
-
@M-Tina کاظم عزیزه دیگه.
-
روزای اول دانشگاه که اومده بودم دانشگاه یه ترس عجیب همراه با خوشحالی زیاد داشتم. وسایلم رو چیدم و از خانواده خداحافظی کردم.... اینکه همه ی کارات روی دوش خودت باشه خیلی سخته. از سلف و لباس شستن تا کارای آموزش و...کنار همه اینا درس خودن و استادای سخت گیر. بعضی وقتا از فشار زیاد توی پله های دانشکده گریه می کردم بعد می رفتم سرکلاس. ولی در کنار اینا خاطره های خوب زیادی هم با بچه ها ساختم مثل اولین برف بازی و مسخره بازی های شب امتحان و چایی های خوابگاه (به همرا بوی گل و دود اتاق بغلی ها :))) ) و.... خلاصه بچه ها دانشگاه درکنار سختی امتحاناش که هرکدوم مثل یه کنکوره واقعا خوش میگذره. مخصوصا خوابگاهش.طوری که توی تابستون دلتون می خواد زودتر ترم بعدی شروع بشه.... به امید دیدن نتایج قشنگتون....راستی اگه سوالی درباره رشته بیوتکنولوژی داشتید خوشحال میشم جواب بدم (از طرف یک عدد دانشجوی ترم 3 خوارزمی)
@zahra-forouzanfar
سلام.
میشه یه چت باز کنین؟