هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@f-nalist 
 ممنون. بد نیستم. میتونم بهتر باشم 
 تو خوبی؟
 درباره این امتحانات شبه نهایی اطلاعاتی نداری؟
- 
@در-حال-بارگذاری اگر موقعیتشو داری یکم قدم بزن @0yasin-sh0 برم تو حیاط قدم بزنم 
 بیرون نمیتونم برم الان درس دارم
 مرسی امتحان میکنم
- 
گو جراحت کهنه شو ما از علاج آسودهایم درد گو ما را بکش در فکر درمان نیستیم 
- 
@در-حال-بارگذاری 
 به این میگن مسمومیت با کافئین که بدنتون به انقدر عادت نداره
 بعد چند ساعتی با خوردن آب و ابمیوه ردیف میشه
 دفعات بعد کمترش کنین@f-nalist من اصن نباید نوشیدنی های کافئین دار بخورم 
 یکسال ترک کرده بودم
 دفعه دیگه غلط کنم بخورم
 ممنون
- 
@f-nalist 
 ممنون. بد نیستم. میتونم بهتر باشم 
 تو خوبی؟
 درباره این امتحانات شبه نهایی اطلاعاتی نداری؟Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-nalist 
 ممنون. بد نیستم. میتونم بهتر باشم امیدوارم بهتر بشی تو خوبی؟ من مث همیشه عصبانی و در حال درس خوندن و از دست مدرسه 
 فردا کل دینامیک امتحان داریم اصن نمیتونم خوش باشمدرباره این امتحانات شبه نهایی اطلاعاتی نداری؟ نه راستش به ما چیزی نگفتن 
- 
گر چه از دل میرود عشق به جان آمیخته با وجود این وداع صعب گریان نیستیم 
- 
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-nalist 
 ممنون. بد نیستم. میتونم بهتر باشم امیدوارم بهتر بشی تو خوبی؟ من مث همیشه عصبانی و در حال درس خوندن و از دست مدرسه 
 فردا کل دینامیک امتحان داریم اصن نمیتونم خوش باشمدرباره این امتحانات شبه نهایی اطلاعاتی نداری؟ نه راستش به ما چیزی نگفتن @f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: امیدوارم بهتر بشی  @f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من مث همیشه عصبانی و در حال درس خوندن و از دست مدرسه 
 فردا کل دینامیک امتحان داریم اصن نمیتونم خوش باشمامروز معلم فیزیکمون یَک امتحانی از دینامیک ازمون گرفت  @f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نه راستش به ما چیزی نگفتن آها. اوکی  
- 
- 
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: امیدوارم بهتر بشی  @f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من مث همیشه عصبانی و در حال درس خوندن و از دست مدرسه 
 فردا کل دینامیک امتحان داریم اصن نمیتونم خوش باشمامروز معلم فیزیکمون یَک امتحانی از دینامیک ازمون گرفت  @f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نه راستش به ما چیزی نگفتن آها. اوکی  
- 
@f-nalist من اصن نباید نوشیدنی های کافئین دار بخورم 
 یکسال ترک کرده بودم
 دفعه دیگه غلط کنم بخورم
 ممنون
- 
Reza-H 
 روانین 
 نمیگن خب بابا بذارین قلمچی خشک شه یه کم وارد بودجه بشه
 خب مثلا نصف دینامیک رو آزمون بگیرین
 نه کلشو که@f-nalist 
 حالا ما آمادگی داشتیم. شمارو ازتون از دینامیک گرفته 
- 
@0yasin-sh0 برم تو حیاط قدم بزنم 
 بیرون نمیتونم برم الان درس دارم
 مرسی امتحان میکنم@در-حال-بارگذاری حالا یه 5 دقیقه برو بیرون از خودت که مهم تر نیست،حالت هم خوب میشه بعد بیا درس بخون 
 قربانت
- 
@در-حال-بارگذاری 
 دور از جونتون بابا
 یکم تخرک هم داشته باشی خوبه...مثلا یکم راه بری
 زودتر اثرش میرهofficer k ممنون 
 اره الان یکم ریاضی خوندم الان میخام یکم راه برم
 مرسی
- 
@در-حال-بارگذاری حالا یه 5 دقیقه برو بیرون از خودت که مهم تر نیست،حالت هم خوب میشه بعد بیا درس بخون 
 قربانت@0yasin-sh0 اینقدر عقب افتادم از برنامه که فقط دلم میخاد خودزنی کنم با این کارام 
- 
officer k ممنون 
 اره الان یکم ریاضی خوندم الان میخام یکم راه برم
 مرسی
- 
@در-حال-بارگذاری 
 ببخشید.
 نتم یه مقدار کنده عملکرد ها رو نادرست انجام میده. اشتباه شد
- 
Reza-H نه بابا این چه حرفیه 
 مشکلی نیست

|