هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خوشبختی دیگران از خوشبختی ما کم نمیکند، ثروت آنها از رزق ما نمیکاهد و صحت آنها هرگز به سلامتی ما لطمهای نمیزند؛ پس مهربان باشیم و هر آنچه را برای خود آرزو میکنیم برای دیگران هم بخواهیم ...
-
"به هر حال همه، هیچ چیز نیستند مگر مجموعهای از رفتار. وزن معنوی هر کس مجموع وزن رفتارهاشه. به نظر میرسه که هر انتخاب مثل خطی است که بر صفحهی هستی خودمون میکشیم. بسیاری از آدمها که انتخابهاشون خوب نیست در طول زندگی مجموعهای از خطهای کج و کوله و نامفهوم تولید میکنن که هیچ معنای روشنی ندارن. اما اونها که انتخابهاشون درسته، رفتارهاشون خطوط متوازن و معناداری رو به وجود میآره. چیزی شبیه به یک تابلو نقاشی."
ا ماه خداوند را ببوس | مصطفی مستور
-
- هر کسی روندهی راه خود است و راه، همان نفس است. راه، بیرون از نفس تو نیست که آن را بیابی و بر آن راه بروی. تو در خودت راه خواهی رفت و من در خودم و هر کسی در نفس خود. سالک و مسلک متحد است. آنکه تو را به راه حق میخواند، در حقیقت تو را به درونت میکشاند که " من عرف نفسه، فقد عرف ربّه" و ذکر و ورد، راهی است برای بازگرداندن تو به حقیقت خودت.
_ شریعت چه میکند؟ - شریعت مبدا است، نه مقصد. نشانی است تا راه گم نشود. درگاه ورود است و حفاظی است که اهل آن از آلودگیها کمتر آزار ببینند.
نخل و نارنج | وحید یامینپور
- هر کسی روندهی راه خود است و راه، همان نفس است. راه، بیرون از نفس تو نیست که آن را بیابی و بر آن راه بروی. تو در خودت راه خواهی رفت و من در خودم و هر کسی در نفس خود. سالک و مسلک متحد است. آنکه تو را به راه حق میخواند، در حقیقت تو را به درونت میکشاند که " من عرف نفسه، فقد عرف ربّه" و ذکر و ورد، راهی است برای بازگرداندن تو به حقیقت خودت.
-
@دختر-بهار
چَرا
-
Galadriel فککنم اون موقع اولین باری بود ک باهات حرف زدم
️
-
دبیر نگارش گفته که جواب هامونو بگیم ..
یکی انتهای پیامش گفته بود ،بی گمان فراموشی برترین آرزوست ...پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دبیر نگارش گفته که جواب هامونو بگیم ..
یکی انتهای پیامش گفته بود ،بی گمان فراموشی برترین آرزوست ...آیینه ی چشمانم تمام خاطرات را لو می دهد . مغناطیس عجیب نگاهمان گویای همه چیز است . شاید اصلا نیازی به بیان واژگان نباشد . شاید همان سکوتی که میانمان رد و بدل می شود به ناخود آگاه تو برسد ، از تمام محدودیت ها عبور کند و پرده هارا کنار بزند . آن زمان است که تو دوباره برای اولین بار مرا به خاطر می آوری و خط به خط حرف هایم را از پشت پرده ی اشک چشمانم می خوانی ...
قشنگ شد:) -
تو همانی که به من یاد دادی که با قلبم بنویسم ،نه با قلم و نه با چیز دیگری ..
تو به من یاد دادی قصه عشق را ،حکایتِ زندگی را ،ضرب المثل دوستی را ..
من همانم آری! مرا به یاد می آوری ؟ بی گمان همان که مجذوبِ آیینه نگاهت شده و سخنانت را لمس می کند .
من همانم که از این همه تغییر ترسیدم ،همان جایی که حسِ نفرت در دلِ بی جانِ من جای خود را به محبت داد ،آنگاه تپیدن گرفت:)بی گمان اگر مرا فراموش کنی ؛الفبای عشق را که خود به من آموختی تکرار می کنم ،شک ندارم آن گاه قلبت خود نظاره گر خاطراتِ بینمان خواهد شد...!
-
کاش همه درسا مثل نگارش بود ،وقتی می نویسم حالم خیلی خوب میشه ..
️
-
@دختر-بهار
الان جواب میدم چون شاید فردا نباشم..... :)))میدونی چیه زهرا.... تو خیلی حس خوبی بهم میدی....
حس سبکی....
نمیدونم چطوری توصیفش کنم... شاید باهم زیاد صحبت نکردیم ولی همون کمش به نظرم کافی بوده برای این حرف...
تو همیشه در نظر من
یه دختر سر و سنگین...
مهربون...
خیلی ساده و بی آلایش...
آروم...
و مؤدب بودی...
و این خصلت ها چیز کمی نیست...
از اینکه باهات آشنا شدم مسرورم....️
️
امیدوارم همیشه بمونی
و پایدار و مقتدر باشی️
@Breeze سلام