هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
عزیز میبازیاااا
ببین الان اومدم یه چیزی رو اوکی کنم
نمیشد با یکی حرف بزنم یعنی راه ارتباطی باهاش نداشتم مجبور شدمبر تنبلی خود غلبه کرده و لپتاپ را روشن کرده و بیایم
-
داستان امروز تا آخر عصر نجات داده شد...
-
بازی هنوز تمام نشده بود ...!
هیچ بازیکنی نباید تا وقتی مهره ای روی صفحه داشت تسلیم میشد.. -
@ariana-a ی زمانی تلاش کردم به خودم افتخار کنم که جرئت اینو داشتم دوباره برگردم به این مسیر گند،و این سری خودمو کامل از این منجلاب بکشم بیرون
ولی میدونی تو که همزمان دانشگاه میری اینکه میخوای برگردی و دوباره بخونی خیلی شجاعت میخواد،خیلی قوی و شجاعی،واقعن باید بهت افتخار کرد🥲️
️
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a ی زمانی تلاش کردم به خودم افتخار کنم که جرئت اینو داشتم دوباره برگردم به این مسیر گند،و این سری خودمو کامل از این منجلاب بکشم بیرون
ولی میدونی تو که همزمان دانشگاه میری اینکه میخوای برگردی و دوباره بخونی خیلی شجاعت میخواد،خیلی قوی و شجاعی،واقعن باید بهت افتخار کرد🥲️
️
گلبم اکلیلی شد ک
قربونت برممممم🥲️🫀
بدیش اینه دوسال از درس دور بودم یکم پشتم باد خورده🥲
یکم بگذره اینم عادی میشه
آدم ب همچی عادت میکنه:) -
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
️
گلبم اکلیلی شد ک
قربونت برممممم🥲️🫀
بدیش اینه دوسال از درس دور بودم یکم پشتم باد خورده🥲
یکم بگذره اینم عادی میشه
آدم ب همچی عادت میکنه:) -
@M-Tina باورم نمیشه باید یبار دیگ استرس بکشم و یه ماه قبل شروع کنم ب قرص خوردن ک روز کنکور این جناب اذیتم نکنه:""""