هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 سلام چطوری خوبی کچل همدانی موهات نیومد دلمون برات تنگید چرا سر نمیزنی 
- 
@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 سلام چطوری خوبی کچل همدانی موهات نیومد دلمون برات تنگید چرا سر نمیزنی rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 سلام چطوری خوبی کچل همدانی موهات نیومد دلمون برات تنگید چرا سر نمیزنی    سلام سلام
 ممنون
 شما خوبیموهام انقد بلند شده میخوام دوباره کچل کنم 
 درگیره درس و امتحانم 
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 سلام چطوری خوبی کچل همدانی موهات نیومد دلمون برات تنگید چرا سر نمیزنی    سلام سلام
 ممنون
 درگیره درس و امتحانم 
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami سلام دادا !چطوری؟ نبودی یه مدت ! سلام داداش 
 خوبم شکر
 شما خوبی ؟امتاحانی دانشگاه شروع شده یکم درگیرم 
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami سلام دادا !چطوری؟ نبودی یه مدت ! سلام داداش 
 خوبم شکر
 شما خوبی ؟امتاحانی دانشگاه شروع شده یکم درگیرم 
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami مرخصی چرا نگرفتی ؟؟؟ گفتم یه چند واحد عمومی پاس کنم بیشتر از این عقب نیوفتم 
 ترمه بعد مرخصی میگیرم
- 

- 
@faezeh-lay 
 اوه اوه بابا مایه ی آرامش بابا ساده وبی آلایش 
- 

:face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:     
- 
@faezeh-lay 
 اوه اوه بابا مایه ی آرامش بابا ساده وبی آلایش @dr-yassi        
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 سلام چطوری خوبی کچل همدانی موهات نیومد دلمون برات تنگید چرا سر نمیزنی    سلام سلام
 ممنون
 درگیره درس و امتحانم @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 سلام چطوری خوبی کچل همدانی موهات نیومد دلمون برات تنگید چرا سر نمیزنی    سلام سلام
 ممنون
 درگیره درس و امتحانم منم شکر بد نیستم اره اره کچل کن حتما  
- 
دخملا  بگید ها بگید ها 
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
              :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:     :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:  
- 

استاد پناهی
 #بی شرف               :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:     
- 

- 
rose77 ولک روسی تو دیروز اومدی آلا کی اعتبارت شد 6k???? 

|
 |

شعردانه
شعردانه