هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
فردا امتحان روانشناسی اجتماعی دارم با اینکه راحته ولی اصلا قابل فهم نیست    
 هرچی خوندم توذهنم نرفت      
 خدایا کمک  فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فردا امتحان روانشناسی اجتماعی دارم با اینکه راحته ولی اصلا قابل فهم نیست    
 هرچی خوندم توذهنم نرفت      
 خدایا کمک  امیدت به خدا باشه عزیزم  .این که حس می کنی تو ذهنت نرفته فقط خیال الکیه.به خاطر استرس اینطوری شدی .این که حس می کنی تو ذهنت نرفته فقط خیال الکیه.به خاطر استرس اینطوری شدی
- 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره فاطمه تششککککرررررر ایشالله همیشه خوب باشییییننن:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:  :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: شب بر بانوووو ی تکنیسین ما خوش. باد @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بهاره فاطمه تششککککرررررر ایشالله همیشه خوب باشییییننن:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:  :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: شب بر بانوووو ی تکنیسین ما خوش. باد شبت پرستاااااااااارررررررررهههههه دکترجاانم:smiling_face_with_open_mouth: 
- 

- 
- 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 سلام چطوری خوبی کچل همدانی موهات نیومد دلمون برات تنگید چرا سر نمیزنی 
- 
@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 سلام چطوری خوبی کچل همدانی موهات نیومد دلمون برات تنگید چرا سر نمیزنی rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 سلام چطوری خوبی کچل همدانی موهات نیومد دلمون برات تنگید چرا سر نمیزنی    سلام سلام
 ممنون
 شما خوبیموهام انقد بلند شده میخوام دوباره کچل کنم 
 درگیره درس و امتحانم 
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 سلام چطوری خوبی کچل همدانی موهات نیومد دلمون برات تنگید چرا سر نمیزنی    سلام سلام
 ممنون
 درگیره درس و امتحانم 
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami سلام دادا !چطوری؟ نبودی یه مدت ! سلام داداش 
 خوبم شکر
 شما خوبی ؟امتاحانی دانشگاه شروع شده یکم درگیرم 
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami سلام دادا !چطوری؟ نبودی یه مدت ! سلام داداش 
 خوبم شکر
 شما خوبی ؟امتاحانی دانشگاه شروع شده یکم درگیرم 
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami مرخصی چرا نگرفتی ؟؟؟ گفتم یه چند واحد عمومی پاس کنم بیشتر از این عقب نیوفتم 
 ترمه بعد مرخصی میگیرم
- 

- 
@faezeh-lay 
 اوه اوه بابا مایه ی آرامش بابا ساده وبی آلایش 
- 

:face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:     
- 
@faezeh-lay 
 اوه اوه بابا مایه ی آرامش بابا ساده وبی آلایش @dr-yassi        
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 سلام چطوری خوبی کچل همدانی موهات نیومد دلمون برات تنگید چرا سر نمیزنی    سلام سلام
 ممنون
 درگیره درس و امتحانم @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  و علیکم السلاام  سلام mrz @zahra-m1999 سلام چطوری خوبی کچل همدانی موهات نیومد دلمون برات تنگید چرا سر نمیزنی    سلام سلام
 ممنون
 درگیره درس و امتحانم منم شکر بد نیستم اره اره کچل کن حتما  

|
 |

شعردانه
شعردانه