هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-

:confused_face: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: :winking_face: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: :upside-down_face: :face_savouring_delicious_food: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :smiling_face: -
@faezeh-lay
اوه اوه بابا مایه ی آرامش بابا ساده وبی آلایش :face_with_tears_of_joy:@dr-yassi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:upside-down_face:
و علیکم السلاام:raising_hands_light_skin_tone:
سلام mrz @zahra-m1999
سلام چطوری خوبی کچل همدانی موهات نیومد دلمون برات تنگید چرا سر نمیزنی
:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: سلام
ممنون
شما خوبیموهام انقد بلند شده میخوام دوباره کچل کنم
درگیره درس و امتحانم :grinning_face_with_smiling_eyes:@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:upside-down_face:
و علیکم السلاام:raising_hands_light_skin_tone:
سلام mrz @zahra-m1999
سلام چطوری خوبی کچل همدانی موهات نیومد دلمون برات تنگید چرا سر نمیزنی
:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: سلام
ممنون
شما خوبیموهام انقد بلند شده میخوام دوباره کچل کنم
درگیره درس و امتحانم :grinning_face_with_smiling_eyes:منم شکر بد نیستم اره اره کچل کن حتما :rolling_on_the_floor_laughing:
-
دخملا :/ بگید ها :/
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

:confused_face: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: :winking_face: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: :upside-down_face: :face_savouring_delicious_food: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :smiling_face::smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :face_with_tears_of_joy:
-

استاد پناهی
#بی شرف:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :grinning_face_with_smiling_eyes: :winking_face: :face_savouring_delicious_food: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: -

:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: -
rose77 ولک روسی تو دیروز اومدی آلا کی اعتبارت شد 6k????
:/ -

بچه هاشب خوش همه یاعلی:waving_hand_light_skin_tone: :waving_hand_light_skin_tone: -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:confused_face:
:frowning_face: مجبور نیستی هاا هی اینقدر یه ور شدی که گردن درد گرفتت :slightly_smiling_face:
-

بچه هاشب خوش همه یاعلی:waving_hand_light_skin_tone: :waving_hand_light_skin_tone: -
rose77 :/
اتفاقا گردنم درد میکنه همینجوریم دیگه .اخییی پماد میزدی خو :disappointed_face:
میگم من رفتم دکتر میگه بیشتر از استرس و ناراحتی ادم اینجوری میشه عایا شما ناراحتی از چیزی:disappointed_face: c -
میگم من رفتم دکتر میگه بیشتر از استرس و ناراحتی ادم اینجوری میشه عایا شما ناراحتی از چیزی:disappointed_face: c -
میگم من رفتم دکتر میگه بیشتر از استرس و ناراحتی ادم اینجوری میشه عایا شما ناراحتی از چیزی:disappointed_face: crose77
فک کردی پسرا مثه ما ناراحت میشن؟؟ :/