-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شیعیان رهبر ما را كشتند صادق آل عبا را كشتند
نور چشم علی و فاطمه را وارث كرب و بلا را كشتند
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط حسین ثار الله انجام شده
- مولا جان! قسم به بقیع! قسم به فجر! قسم به اولین سپیده عدالت، که معجزه مهدی(علیهالسلام) به وقوع خواهد پیوست و آستان کبریایی تو برای همیشه؛ در آغوش آرزومندان خواهد بود!
ما را بگیر دست، که از پا افتاده ایم آقا! به حق تربت پنهان مادرت(علیهاالسلام) !
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امام صادق علیهالسلام فرمود:
کسی که دوست دارد بداند آیا نمازش پذیرفته شده است یا آن را نپذیرفتهاند، با تامل بنگرد که آیا نمازش او را از فحشا و منکر باز داشته؟ پس به اندازهای که او را بازداشته از او پذیرفته میشود.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امام صادق علیهالسلام:
(به وسیله اعمالتان) مایهی زینت ما باشید، نه مایه عیب ما .
خدایا بحق امام صادق علیهالسلام، ایمان عارفانه و عمل صادقانه به همه ما عنایت بفرما .
الهی آمیییییییییییییین
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سه چیز موجب بزرگوارى شخص است: خوشخویى، فرو بردن خشم، و فرو بستن چشم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط حسین ثار الله انجام شده
محبـوبتـرین بـرادرانـم نزد من، كسـى است كه عیبهایـم را به من هدیه كنـد....
دلم اونقد گرفت وقتی این حدیثو از شما خوندم آقا!!! آخر مگر شما عیب هم دارید؟؟ آقاجان شما عیب های من رو بگین تا من خودمو اصلاح کنم امام زمان ظهور کنه...یا صادق آل محمد شما بگو تا کی دیگه باید منتظر بمونم؟؟ تا کی باید مردمو ببینم و امامم رو نه؟؟ تا کی باید با مردم حرف بزنم و با امامم نه؟ تا کی از مردم صدا بشنوم و از امامم حتی یک کلمه نه؟ مولای من سختمه که همه رو ببینم و شما رو نه و هیچ صدایی حتی آرام از شما به گوشم نمیرسه!
ای مولاتی من تا کی در شما حیران و سرگردان باشم؟؟ آیا بسوی شما راه ملاقاتی هم هست؟؟ ای که لحظه لحظه زندگی ام فدای خاک پایت هنگامی که میگویی =-
«الا یا اهل العالم انا الامام القائم ; آگاه باشید ای جهانیان که منم امام قائم » ;
-
«الا یا اهل العالم انا الصمصام المنتقم; آگاه باشید ای اهل عالم که منم شمشیر انتقام گیرنده » ;
-
«الا یا اهل العالم ان جدی الحسین قتلوه عطشانا; آگاه باشید ای اهل عالم که جد من حسین را تشنه کام کشتند» ;
-
«الا یا اهل العالم ان جدی الحسین طرحوه عریانا; آگاه باشید ای اهل عالم که جد من حسین را عریان روی خاک افکندند» ;
-
«الا یا اهل العالم ان جدی الحسین سحقوه عدوانا; آگاه باشید ای جهانیان که جد من حسین را از روی کینه توزی پایمال کردند» .
خدایا به حق امام صادق معشوق مان را برسان!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۵، ۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
http://nicmusic.org/1393/03/دانلود-آهنگ-خدای-احساس-سلام-آقا-از-محم/
اینم اهنگ خدای احساس از محمد علیزاده ...تقدیم به بچه های گل الا . -
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۵، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط nazanin 24 انجام شده
محمد علیزاده اهنگ خدای احساس رو برای حضرت ابوالفضل خونده .
حتما گوش کنید خیلی قشنگه ... من که امروز تو راه فقط اینو گوش دادم .
خیلی قشنگه ..
یا علی ... -
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخ...چند وقته نبودم...انجمن چقدر تغییر کرده....!!!
بچه ها چقدر بزرگ شدین...!!
http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/satisfied.png -
http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/satisfied.pngنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza77 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/satisfied.pngهه بابا اقا رضا مثلا من نچه گوندی یولدا بویدیم....والا .
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۵، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط mahraz انجام شده
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۳۹۵، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parvaz Rooye Baame Tehran _ Kamran Tafti
خیلی قشنگ و خاص
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۵، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
http://nicmusic.org/1392/08/دانلود-آهنگ-مرتضی-پاشایی-به-نام-برو/
اهنگ قشنگیه ... -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۵، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سوال کنکوری؟
چرا عکس های بهاره با a.s اصولا شبیه هم هستند؟؟ -
یه سوال کنکوری؟
چرا عکس های بهاره با a.s اصولا شبیه هم هستند؟؟نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۵، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 اوصولا نه...شکلن..وگرنه رنگن متفاوتن
-
یه سوال کنکوری؟
چرا عکس های بهاره با a.s اصولا شبیه هم هستند؟؟نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۵، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه سوال کنکوری؟
چرا عکس های بهاره با a.s اصولا شبیه هم هستند؟؟اقا جواد راس میگه منم میخواستم بپرسم .
چرااااا ؟
بهاره جان و a.s پاسخگو باشند .خخ -
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه سوال کنکوری؟
چرا عکس های بهاره با a.s اصولا شبیه هم هستند؟؟اقا جواد راس میگه منم میخواستم بپرسم .
چرااااا ؟
بهاره جان و a.s پاسخگو باشند .خخنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه سوال کنکوری؟
چرااااا ؟
بهاره جان و a.s پاسخگو باشند .خخسلااااام
a.s. فعلا نمیتونه بیاد خودم پاسخگوی شبهات ذهنیتون هستم
خب دوستیم -
nazanin 24 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه سوال کنکوری؟
چرااااا ؟
خب دوستیمنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
nazanin 24 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه سوال کنکوری؟
چرااااا ؟
خب دوستیم
سلام .
اهان افتاد . -
-
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده