هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo ولی خیلی خوشحالم یکی پیدا شد که سر از این موسیقی ها در بیاره
من عاشقشونم ..
-
@mr-vinyzo
March of the Soviet Tankmen - Red Army.mp4
اینم قشنگه. شوروی چند ده تا مارچ نظامی داره از چیزای مختلف(تانک، توپخانه و ...)، همشون واقعا فوق العاده هستن. این نسخه مارچ تانک هاست که رد آرمی چویر خونده.
راستی، وی پی ان خوب داری؟یعنی دسترسی به یوتیوب داری دیگه؟یوتیوب در حال حاضر نه ولی بعد از ظهرا یه سر میرم ...
@mr-vinyzo پارسال من یوتیوب رو گذاشتم کنار ولی یکی از کسایی که دنبالش میکردم یه پسره بود یه زندگی ون لایفی داشت و گیمر بود کلا خیلی باحال بود زندگیش ویدیو هاشو دوست داشتم ، یا سامیار
یکی دیگه هم بود اسمش والکور بود اون زمان داشت ماهی ۷۰۰ میلیون از یوتیوب درآمد زایی میکرد حالا دیگه نمیدونم چقدر رشد کرده -
@mr-vinyzo ولی خیلی خوشحالم یکی پیدا شد که سر از این موسیقی ها در بیاره
من عاشقشونم ..
-
@mr-vinyzo منم عاشق این سبک موسیقی هام... از تاریخ هم خیلی خوشم میاد. راستی، اسمت چیه؟ من که همچیم شفافه، اسم حساب کاربریم اسم خودمه.
@mr-vinyzo منم عاشق این سبک موسیقی هام... از تاریخ هم خیلی خوشم میاد. راستی، اسمت چیه؟ من که همچیم شفافه، اسم حساب کاربریم اسم خودمه.
اسممو تو پیوی اگه میخوای میگم..منم تاریخو خیلی دوس دارم اصلا اصلی ترین دلیلی که این موسیقیا رو گوش میدم نوستالژی بودن و تاریخی بودنشونه که منو تو اون وایب و حس و حال میبره...
-
اسممو تو پیوی اگه میخوای میگم..منم تاریخو خیلی دوس دارم اصلا اصلی ترین دلیلی که این موسیقیا رو گوش میدم نوستالژی بودن و تاریخی بودنشونه که منو تو اون وایب و حس و حال میبره...
-
@mk-mahdi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برای اولین باره میبینم فقط بچه های ریاضی داخل تودلی دارن حرف میزنن و رشته دیگه ای نیست
کم پیش میاد چون کمیم
-
@mr-vinyzo اوکی، اگه خواستی بگو. اره واقعا تاریخ فوق العادست. غرور، افتخار، شکست، شرم و ...
@mr-vinyzo اوکی، اگه خواستی بگو. اره واقعا تاریخ فوق العادست. غرور، افتخار، شکست، شرم و ...
ولش..:مهدیم
-
@mk-mahdi عجیبه چرا اینجام، فردا مثلا امتحان دارم.
من هندسه امتحان دارمعین خیالمم نی
یه سر اینجام یه سر ماتریس میخونم
-
ولش..:مهدیم
-
-
@mr-vinyzo منم الان با کامپیوترم راستش، یه تب اینجا بازه یه تب جزوه یه تب یوتیوب یه تب هم پی دی اف کتاب.
-
-
@mr-vinyzo منم حسابان دارم فردا
خوبه حسابانمو دادم ..من هندسه فصل دورو هنو شرو نکردم فردا ساعت 7 امتحانشو دارم
-
@mr-vinyzo منم حسابان دارم فردا
خوبه حسابانمو دادم ..من هندسه فصل دورو هنو شرو نکردم فردا ساعت 7 امتحانشو دارم