-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۶، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شرمنده الان متوجه شدم ی اشتباه تایپی تو اسم کتاب داشتم اسم کتاب هسش چه کسی از دیوانه ها نمیترسد ؟
من اشتباهی نوشته بودم میترسد -
هنوز هم ادامش میدین
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۶، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
%(#ff0000)[+]
چه قدرتی دارد %(#ff0000)[چشمِ] زن! چطور آدم را %(#ff0000)[گیج] و منکوب و تسلیم میکند و در چنگ خودش میگیرد! چقدر به نظر عمیق میآید، پر از %(#ff0000)[وعده] و وعید، پر از %(#ff0000)[بی نهایت]! اسم این را گذاشتهاند تماشای %(#ff0000)[عمق] روح! شوخی است آقا این حرفها! اگر آدم عمق %(#ff0000)[روح] را میدید خیلی عاقلتر از اینها میشد.%(#0088ff)[#اولین_برف_و_داستانهای_دیگر] ، %(#0088ff)[#گی_دو_موپاسان]
-
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۶، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط _MILAD_ انجام شده
%(#ff0000)[+]
در سال ۱۸۰۹ %(#ff0000)[بتینا] برای گوته نوشت: "تمایل شدیدی دارم که شما را برای همیشه %(#ff0000)[دوست بدارم]" این جملهی بهظاهر پیش پا افتاده را به دقت بخوانید. از کلمهی عشق مهمتر، کلمههای "%(#ff0000)[همیشه]" و "%(#ff0000)[تمایل]" است!
آنچه بین آن دو جریان داشت، عشق نبود، %(#007bff)[#جاودانگی] بود...%(#007bff)[#جاودانگی]
%(#007bff)[#میلان_کوندرا] -
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط mo انجام شده
سلام
پی دی اف کتابشو دارین یا نسخه چاپی شو ؟//
دوس دارم کتابشو بخونم
ممنون میشم جواب بدین
اگ پی دی افش باشه بخونم وگرنه باید کلی کتاب فروشی برم تا شاید پیدا شه
البته فک نکنمم پیدا شه -
سلام
پی دی اف کتابشو دارین یا نسخه چاپی شو ؟//
دوس دارم کتابشو بخونم
ممنون میشم جواب بدین
اگ پی دی افش باشه بخونم وگرنه باید کلی کتاب فروشی برم تا شاید پیدا شه
البته فک نکنمم پیدا شه -
mo
سلام
نسخه pdf این کتاب هست البته این کتاب ترجمه جدید هم داشته که ندیدم من
ولی برای pdf نسخه قدیمی تو گوگل
این عبارت رو جستجو کنید
دانلود کتاب جاودانگی
میتونید دانلود کنید .نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۶، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ در کتابخانه رنگی گفته است:
mo
سلام
این عبارت رو جستجو کنید
دانلود کتاب جاودانگی
میتونید دانلود کنید .
ممنون
شما میدونین نسخه قدیمیش ترجمه چه کسیه ؟/ -
_MILAD_ در کتابخانه رنگی گفته است:
mo
سلام
این عبارت رو جستجو کنید
دانلود کتاب جاودانگی
میتونید دانلود کنید .
ممنون
شما میدونین نسخه قدیمیش ترجمه چه کسیه ؟/ -
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mo
جدید : کاظمی یزدی
قدیمی : حشمت الله کامرانی
خیلی ممنون -
mo
جدید : کاظمی یزدی
قدیمی : حشمت الله کامرانی
خیلی ممنون -
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط یه کنکوری انجام شده
کتاب «چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟»
آیا احساس میکنی مشکلاتت خیلی زیاد و طاقت فرسا شده؟/ خدایا مگر من چکار کردهام که اینقدر باید بدبختی بکشم؟!
هر موقع در زندگیات نقصی دیدی، نقص مادی و معنوی، نقص روحی و جسمی، به عنوان اولین اقدام، نمازت را بررسی کن؛ شاید در نماز کم میگذاری. البته مؤمن در دنیا مشکل و سختی هم دارد؛ گاهی مریض میشود، گرفتار میشود، تصادف میکند. بالاخره انسان مؤمن با مشکلات درگیر میشود، اما اگر احساس کردی این مشکلات خیلی زیاد و طاقتفرسا شده است یا این مشکلات نباید اینقدر تو را اذیت کند، احتمالاً از نمازت کم گذاشتهای. نمازت را درست کن؛ انشاءالله مشکلات تو برطرف میشود.
فهرست + متن فصل اول کتاب
لینکی که گذاشتم فروشگاه هم هست : )
حال نداشتید کتاب رو بخونید این فایلهای صوتی هم هستمن اون فایلها رو گوش کردم . کتابش رو هم بزودی میخرم
نگرش من که نسبت به نماز به کلی عوض شد
از دست ندیدش : ) -
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۶، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط _MILAD_ انجام شده
گر مردی به خانم جوانی یک دسته گل بدهد، او به خانه می رود و سعی میکند همانند یک پیغام رمزی، رمزش را کشف کند. رز قرمز به معنای عشق است، رزهای زرد به معنای خیانت. بنابراین یک مرد باید گل هایش را با دقت انتخاب کند
#زبان_گل_ها
#ونسا_دیفن_باخ
-
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۶، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط _MILAD_ انجام شده
در جامعه ای که ما در آن زندگی میکنیم، کسانی که بیش از همه تحسین میشوند،
کسانی هستند که پلها،آسمان خراشها
و ساختمانهای بلند را میسازند.
ولی به نظر من، بهترین و قابل اعتمادترين آدمها کسانی هستند که عشق را میسازند؛
چون ساختن هیچ چیز سخت تر و مهم تر از ساختنعشق
نیست.#پرونده_هری_کبر
#ژوئل_دیکر
-
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۶، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط gollnar انجام شده
گَتسبیِ بزرگ
اثرِاسکات فیتزجرالد-
...بلافاصله از پرستار پرسیدم که پسره یا دختر. وقتی بهم گفت دختره سرم رو برگردوندم و زدم زیر گریه. گفتم خیلی خب! خوشحالم که دختره. امیدوارم که خُل باشه! واسه ی اینکه بهترین چیزی که یه دختر تو این دنیا می تونه باشه، همینه، یک خُلِ خوشگل.
-
...دی زیِ واقعی به پای دی ذیِ رویاهای گتسبی نمی رسید. نه به خاطر عیب خودش، بلکه به علت جوشش حیاتیِ توهمِ غول آسایی که گتسبی در ذهن خود ساخته بود.
از حدِ دی زی بزرگ تر شده بود، از حد همه چیز گذشته بود. گتسبی خودش را با شور آفرینندگی در آن غرق کرده بود و پیوسته به آن افزوده بود و هر پر ِرنگینی را باد برایش آورده بود به آن چسبانده بود! هیچ آتش یا طراوتی قادر نیست با آنچه آدمی در قلب پُر اشباح خود انبار می کند برابری کند...
فک کنم نمیشه لینک دانلود گذاشت اینجا! اگه خوشتون اومده میتونید اسمِ کتاب رو سرچ کنید و فایلش رو دانلود کنید.
این رمان یکی از بهترین رمان هاییِ که هر آدمی میتونه توی زندگیش بخونه... -
-
گَتسبیِ بزرگ
اثرِاسکات فیتزجرالد-
...بلافاصله از پرستار پرسیدم که پسره یا دختر. وقتی بهم گفت دختره سرم رو برگردوندم و زدم زیر گریه. گفتم خیلی خب! خوشحالم که دختره. امیدوارم که خُل باشه! واسه ی اینکه بهترین چیزی که یه دختر تو این دنیا می تونه باشه، همینه، یک خُلِ خوشگل.
-
...دی زیِ واقعی به پای دی ذیِ رویاهای گتسبی نمی رسید. نه به خاطر عیب خودش، بلکه به علت جوشش حیاتیِ توهمِ غول آسایی که گتسبی در ذهن خود ساخته بود.
از حدِ دی زی بزرگ تر شده بود، از حد همه چیز گذشته بود. گتسبی خودش را با شور آفرینندگی در آن غرق کرده بود و پیوسته به آن افزوده بود و هر پر ِرنگینی را باد برایش آورده بود به آن چسبانده بود! هیچ آتش یا طراوتی قادر نیست با آنچه آدمی در قلب پُر اشباح خود انبار می کند برابری کند...
فک کنم نمیشه لینک دانلود گذاشت اینجا! اگه خوشتون اومده میتونید اسمِ کتاب رو سرچ کنید و فایلش رو دانلود کنید.
این رمان یکی از بهترین رمان هاییِ که هر آدمی میتونه توی زندگیش بخونه...نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۶، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgollnar در کتابخانه رنگی گفته است:
این رمان یکی از بهترین رمان هاییِ که هر آدمی میتونه توی زندگیش بخونه...یکی از بهترین رمان هایی که هر آدمی میتونه توی زندگیش بخونه، ارزش پول خرج کردن نداره؟
اپلیکیشن طاقچه نیم بها کتابهاشو میفروشه
اما بهتر از اون حس ناب ورق زدن صفحات یک کتابه
#لذت_خرید_کتاب #فرهنگ #خسیس_نباشیم -
-
gollnar در کتابخانه رنگی گفته است:
این رمان یکی از بهترین رمان هاییِ که هر آدمی میتونه توی زندگیش بخونه...یکی از بهترین رمان هایی که هر آدمی میتونه توی زندگیش بخونه، ارزش پول خرج کردن نداره؟
#لذت_خرید_کتاب #فرهنگ #خسیس_نباشیمنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط gollnar انجام شدهیه کنکوری در کتابخانه رنگی گفته است:
gollnar در کتابخانه رنگی گفته است:
#لذت_خرید_کتاب #فرهنگ #خسیس_نباشیممن کتابش رو تابستون هدیه گرفتم اتفاقا :)) و کتابهایی رو معرفی خواهم کرد که خودم "کتابش" رو خونده باشم. مطلقا هم حاضر نیستم چشمامو با خوندن فایل ضعیف کنم.
مرسی برای معرفی این اپلیکیشن! و تذکر! -
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۶، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
+
شازده کوچولو به سیاره دوم رفت، آنجا فقط یک %(#ff0000)[پادشاه] تنها زندگی میکرد ...
بعد از ملاقاتی کوتاه، شازده کوچولو خواست که %(#ff0000)[سیاره] را ترک کند. اما فرمانروا که دلش میخواست او را نگه دارد گفت : نرو ... تو را وزیر %(#ff0000)[دادگستری] میکنم !
شازده کوچولو گفت : اینجا کسی نیست که من او را %(#ff0000)[محاکمه] کنم !
%(#ff0000)[فروانروا] گفت : خب خودت را محاکمه کن !
این %(#ff0000)[سختترین] کار دنیاست !
اینکه بتونی درباره خودت %(#ff0000)[قضاوت] درستی داشته باشی و عادلانه خودت رو محاکمه کنی ...!
%(#00a6ff)[#آنتوان_دوسنت_اگزوپری]
%(#ff0000)[شازده کوچولو]
-
+
شازده کوچولو به سیاره دوم رفت، آنجا فقط یک %(#ff0000)[پادشاه] تنها زندگی میکرد ...
بعد از ملاقاتی کوتاه، شازده کوچولو خواست که %(#ff0000)[سیاره] را ترک کند. اما فرمانروا که دلش میخواست او را نگه دارد گفت : نرو ... تو را وزیر %(#ff0000)[دادگستری] میکنم !
شازده کوچولو گفت : اینجا کسی نیست که من او را %(#ff0000)[محاکمه] کنم !
%(#ff0000)[فروانروا] گفت : خب خودت را محاکمه کن !
این %(#ff0000)[سختترین] کار دنیاست !
اینکه بتونی درباره خودت %(#ff0000)[قضاوت] درستی داشته باشی و عادلانه خودت رو محاکمه کنی ...!
%(#00a6ff)[#آنتوان_دوسنت_اگزوپری]
%(#ff0000)[شازده کوچولو]
_MILAD_ این تیکه از کتاب شازده کوچولو هر چند وقت یه بار خود به خود تو ذهنم میاد
-
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط یه کنکوری انجام شده
سلام
چند وقت پیش دیدم یکی از دوستان کتابی از پائولو کوئیلو معرفی کرده
اومدم توضیح بدم دیدم اسپمه
تقریبا داشتم فراموشش میکردم که با یه پست دیگه مواجه شدم
وبه اونجا هم ختم نشد!
دیگه به نظرم سکوت جایز نیست
دوستان خوبم بخونیدپائولو کوئیلو خود با بحران معنوی بر خورد کرده، و با آن دست و پنجه نرم نموده است. پاسخ مناسبی که او برای بحران در نظر گرفت، رجوع به مواد مخدر، سحر، جادو و مشروبات الکلی بود.
کوئیلو اقرار می کند به مواد روان گردان، مساکلین و حتی ماری جوانا و هر چیزی که می یافته، می شتافته است، در این کار نیز راه افراط را برمی گزیده.
بهتر است بیشتر با شخصیت او آشنا شویم:
او تا به حال سه ازدواج ناموفق را در کارنامه ی خود ثبت کرده است. در کارنامه او تجربه ی فرقه های همچون کریشنا، بودا، هندو، و حتی بی دینی و الحاد به چشم می خورد.
کوئیلو مدال دیگری بر سینه دارد، و آن این که او به هیچ چیز در جهان اطمینان ندارد.
او که از مواد مخدر نصیب ها برده است، با طرح مسئله ی سحر و جادو به مصاف با رنج های معنوی بشر می رود. به زعم وی، اگر بُعد جادو و سحر آمیزی به زندگی اضافه کنیم، مشکل ارزش و معنای زندگی حل شده، شور و نشاط به زندگی پوچ غم زدگان تمدن غرب باز می گردد.
پیشینه ی اخلاقی و اجتماعی ایشان نیز بسیار منفی و تاریک است. وی در تئاترهای ضد اخلاقی و مستهجن نقش ایفا می کرد. یک کتابی را که داستان های ضد اخلاقی بود، به نام «کرینگ ها» را منتشر کرد. این کتاب بقدری برای افراد مُضر بود که دولت برزیل آن را به حال فرهنگ عمومی مردم مضر دانسته و کوئیلو را به خاطر آن زندانی نمود.
شخصیت او را از دیگر نوشته هایش نیز می توان دریافت. چرا که شخصیت او در نوشته هایش باز تاب گشته است. به طور نمونه در کتاب ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد؛ اذعان می کند که این کتاب را در بیمارستان روانی که در برزیل بستری بوده است، به نگارش در آورده است. کوئیلو که اقدام به خودکشی در اعمال او دیده شده و سه بار توسط والدینش در بیمارستان روانی بستری شده است، باید کتاب «ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد» را بنویسد.
ادامه ی متن بالا رو در وبلاگ دندانپزشکی 88 مشاهده بفرمایید
و همچنین توجهتون رو به این مطلب جلب میکنم: کیمیاگر ؛ جلد دوم انجیل شیطان پرستی ،پائولو کوئیلو
فریب ظاهر زیبای هر چیزی رو نخوریم و به احترام خودمان هر کتابی نخوانیم
از وقتی که گذاشتید سپاسگزارم : )