هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من از نویسندهها میترسم
نویسندهها آدمای خطرناکین
فرق میذارن، درک میکنن
فرق نگاه معمولی و نگاهی که پر از عشقه رو میفهمن
از یه رفتار سادهات یه متن بلند مینویسن و با یه قدمت یه خیابون رو فرش میکنن.....Nilay
چقدر عجیب... و چقدر خوب... -
@_Narges
سلامت باشید
فقط نفهمیدم منظورتون از زندگی رو
دوام اوردن توی زندگی که با کمیت سرعت بیان نمیشه
با کمیت مقداری بیان میشه
مثلا دوام نیاوردن یا زیاد دوام آوردن. وگرنه سرعت زندگی که ثابتهReza-H منظورم اینه تنها چیزی که سرعت مهم نیس واسش همون خود زندگیه
همینه که یهو کم نیاری
جا نزنی و آره دقیقا روزامون با سرعت ثابت و یکنواختی در حال گذره....
در کل میخواستم بگم حسم همونیه که گفتم که سرعت تو همه کارا مهمه
یعنی خودم فکر میکنم اون جمله درست نیست..... -
Sachli ببین چون فردی ک درون گرا هس وقتی مثلا ی مشکلی براش پیش میاد
مثلا یه مرد ک تو برهه ای از زمان بی پول میشه و قرض داره و فلان همین ی مشکل و درگیری براشع و خوب وقتی درن گرا و مغرور باشه با همسرش هم حرف نمیزنه دیگ
از طرفی همسرش هر چقد بخاد بهش نزدیک شه ک آرومش کنه و ..اون هی پسش میزنه و دوس داره تنها باشه و این باعت میشا همسرش هی ناراحت بشه و حس کنه ک این مرد اصن دوسش نداره پس همینک دوری کنه و سنگین باشه ب نظرم بهتره
من اینجوری فک میکنم دیگ نمدونم -
من از نویسندهها میترسم اونا میتونن تو خیالشون با تمام وجودشون بغلت کنن و با کم محلیاشون تو خاطراتشون بکشنت و یه عمر برات عزاداری کنن....
-
_Mitra_
چون حسش دقیقتر میرسه.
...
نمیشه دیگه. زیباییش به لفافهشه. -
Reza-H منظورم اینه تنها چیزی که سرعت مهم نیس واسش همون خود زندگیه
همینه که یهو کم نیاری
جا نزنی و آره دقیقا روزامون با سرعت ثابت و یکنواختی در حال گذره....
در کل میخواستم بگم حسم همونیه که گفتم که سرعت تو همه کارا مهمه
یعنی خودم فکر میکنم اون جمله درست نیست.....@_Narges
آها آها
متوجه شدم
درسته -
:)))
-
CpR خیلی فرق داره واقعا
اگه مغروره اصلا یه بحث جداست
ولی افراد درونگرا دست خودشون نیست، ذاتا خصلتی دارن که باید تو خودشون برن تا بتونن تجدید قوا کنن و حالا بخوان صحبت کنن
یعنی کلا و در اکثر مواقع برای افراد درونگرا بهترین مرهم خودشونن و بعدش به کسی که از همه بیشتر دوستش دارن پناه میبرن
و خب به این آدم باید اهمیت داد ولی خیلی پیگیر شدن و اینکه مثلا حتما الان بهم بگو چته کار اشتباهیه
و اگر این آدم به عنوان همسرمه پس اینقدر برام محترم و دوست داشتنی بوده که انتخابش کنم پس بهش اهمیت میدمSachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
CpR خیلی فرق داره واقعا
اگه مغروره اصلا یه بحث جداست
ولی افراد درونگرا دست خودشون نیست، ذاتا خصلتی دارن که باید تو خودشون برن تا بتونن تجدید قوا کنن و حالا بخوان صحبت کنن
یعنی کلا و در اکثر مواقع برای افراد درونگرا بهترین مرهم خودشونن و بعدش به کسی که از همه بیشتر دوستش دارن پناه میبرنمن تا اینجا با حرفات خیلی موافقم
و خب به این آدم باید اهمیت داد ولی خیلی پیگیر شدن و اینکه مثلا حتما الان بهم بگو چته کار اشتباهیه
نظرم اینه تا وقتی حالش مساعد نشد زیاد بهش اهمیت ندیم و بزاریم ت حال خودش باشه
و اگر این آدم به عنوان همسرمه پس اینقدر برام محترم و دوست داشتنی بوده که انتخابش کنم پس بهش اهمیت میدم
بعد از درگیری یا حالا یکم از مشکلش ک برارخ و آروم تر بشه من ترجیح میدم بهش اهمیت بدم .
موافقی؟!
-
@danial-hosseiny ولی بجای دقیقتر شدن باعث گیجتر شدن میشه /:
یکی مخفف اون یکیه پس چرا ؟ برم تاپیک بزنم منشنت کنم ؟
یا نه داری اذیت میکنی ؟
_Mitra_
برای من تلاقی دو حسه. دیگه اینکه در مخاطبم چی میشه رو کاری نکردم
...
بابا یکم تلاش کن. دِهَ. جدای از دایرهٔ غلط املایی بهش نگاه کن. یکم منفی باش
️
-
Nilay
چقدر عجیب... و چقدر خوب...@danial-hosseiny متن یک پادکست هست که اسم نویسندهاش رو نمیدونم و به نظرم از زاویه جذابی به یک نویسنده نگاه کردن.....
-
Reza-H منم همینطور فکر میکنم برای همین اگر بفهمم با چنین شخصی هم صحبت شدم خیلی اذیت میشم.....
-
_Mitra_
...
️
-
Nilay
آره. آدما نیاز دارن خودشون انتخاب کنن که چه چیزی رو به طرف مقابل نشون بدن چه چیزی رو پنهان کنن
درست میگینReza-H
اتفاقا، اونی که به این حد تبحر در فهم درونیات یه آدم میرسه، خودش اجازه نمیده تو بفهمی میدونه =))))) -
Nilay
آره. آدما نیاز دارن خودشون انتخاب کنن که چه چیزی رو به طرف مقابل نشون بدن چه چیزی رو پنهان کنن
درست میگین -
Reza-H
اتفاقا، اونی که به این حد تبحر در فهم درونیات یه آدم میرسه، خودش اجازه نمیده تو بفهمی میدونه =))))) -
_Mitra_
...
️