هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@_Narges
شب تو هم بخیر😊❤️ -
@danial-hosseiny
😂😂 -
من از نویسندهها میترسم
نویسندهها آدمای خطرناکین
فرق میذارن، درک میکنن
فرق نگاه معمولی و نگاهی که پر از عشقه رو میفهمن
از یه رفتار سادهات یه متن بلند مینویسن و با یه قدمت یه خیابون رو فرش میکنن..... -
_Mitra_
هشتگ لبخند معنادار -
@danial-hosseiny خب دقیقا همین چرا لبخند معنادار را کنار خنده با اشک میذاری ؟
خب من تلاشمو کردم خودت بگو چرا جای گهربار گفتی گوهربار ؟_Mitra_
چون حسش دقیقتر میرسه.
...
نمیشه دیگه. زیباییش به لفافهشه. 😂 -
من از نویسندهها میترسم
نویسندهها آدمای خطرناکین
فرق میذارن، درک میکنن
از یه رفتار سادهات یه متن بلند مینویسن و با یه قدمت یه خیابون رو فرش میکنن..... -
من از نویسندهها میترسم
نویسندهها آدمای خطرناکین
فرق میذارن، درک میکنن
از یه رفتار سادهات یه متن بلند مینویسن و با یه قدمت یه خیابون رو فرش میکنن.....Nilay
چقدر عجیب... و چقدر خوب... -
@_Narges
سلامت باشید 🌹
فقط نفهمیدم منظورتون از زندگی رو
دوام اوردن توی زندگی که با کمیت سرعت بیان نمیشه
با کمیت مقداری بیان میشه 😂😂
مثلا دوام نیاوردن یا زیاد دوام آوردن. وگرنه سرعت زندگی که ثابتهReza-H منظورم اینه تنها چیزی که سرعت مهم نیس واسش همون خود زندگیه
همینه که یهو کم نیاری
جا نزنی و آره دقیقا روزامون با سرعت ثابت و یکنواختی در حال گذره....
در کل میخواستم بگم حسم همونیه که گفتم که سرعت تو همه کارا مهمه
یعنی خودم فکر میکنم اون جمله درست نیست..... -
Sachli ببین چون فردی ک درون گرا هس وقتی مثلا ی مشکلی براش پیش میاد
مثلا یه مرد ک تو برهه ای از زمان بی پول میشه و قرض داره و فلان همین ی مشکل و درگیری براشع و خوب وقتی درن گرا و مغرور باشه با همسرش هم حرف نمیزنه دیگ
از طرفی همسرش هر چقد بخاد بهش نزدیک شه ک آرومش کنه و ..اون هی پسش میزنه و دوس داره تنها باشه و این باعت میشا همسرش هی ناراحت بشه و حس کنه ک این مرد اصن دوسش نداره پس همینک دوری کنه و سنگین باشه ب نظرم بهتره
من اینجوری فک میکنم دیگ نمدونم -
من از نویسندهها میترسم اونا میتونن تو خیالشون با تمام وجودشون بغلت کنن و با کم محلیاشون تو خاطراتشون بکشنت و یه عمر برات عزاداری کنن....
-
_Mitra_
چون حسش دقیقتر میرسه.
...
نمیشه دیگه. زیباییش به لفافهشه. 😂 -
Reza-H منظورم اینه تنها چیزی که سرعت مهم نیس واسش همون خود زندگیه
همینه که یهو کم نیاری
جا نزنی و آره دقیقا روزامون با سرعت ثابت و یکنواختی در حال گذره....
در کل میخواستم بگم حسم همونیه که گفتم که سرعت تو همه کارا مهمه
یعنی خودم فکر میکنم اون جمله درست نیست.....@_Narges
آها آها
متوجه شدم
درسته ✋ -
:)))
-
CpR خیلی فرق داره واقعا
اگه مغروره اصلا یه بحث جداست
ولی افراد درونگرا دست خودشون نیست، ذاتا خصلتی دارن که باید تو خودشون برن تا بتونن تجدید قوا کنن و حالا بخوان صحبت کنن
یعنی کلا و در اکثر مواقع برای افراد درونگرا بهترین مرهم خودشونن و بعدش به کسی که از همه بیشتر دوستش دارن پناه میبرن
و خب به این آدم باید اهمیت داد ولی خیلی پیگیر شدن و اینکه مثلا حتما الان بهم بگو چته کار اشتباهیه
و اگر این آدم به عنوان همسرمه پس اینقدر برام محترم و دوست داشتنی بوده که انتخابش کنم پس بهش اهمیت میدمSachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
CpR خیلی فرق داره واقعا
اگه مغروره اصلا یه بحث جداست
ولی افراد درونگرا دست خودشون نیست، ذاتا خصلتی دارن که باید تو خودشون برن تا بتونن تجدید قوا کنن و حالا بخوان صحبت کنن
یعنی کلا و در اکثر مواقع برای افراد درونگرا بهترین مرهم خودشونن و بعدش به کسی که از همه بیشتر دوستش دارن پناه میبرنمن تا اینجا با حرفات خیلی موافقم
و خب به این آدم باید اهمیت داد ولی خیلی پیگیر شدن و اینکه مثلا حتما الان بهم بگو چته کار اشتباهیه
نظرم اینه تا وقتی حالش مساعد نشد زیاد بهش اهمیت ندیم و بزاریم ت حال خودش باشه
و اگر این آدم به عنوان همسرمه پس اینقدر برام محترم و دوست داشتنی بوده که انتخابش کنم پس بهش اهمیت میدم
بعد از درگیری یا حالا یکم از مشکلش ک برارخ و آروم تر بشه من ترجیح میدم بهش اهمیت بدم .
موافقی؟!
-
@danial-hosseiny ولی بجای دقیقتر شدن باعث گیجتر شدن میشه /:
یکی مخفف اون یکیه پس چرا ؟ برم تاپیک بزنم منشنت کنم ؟ 😂 یا نه داری اذیت میکنی ؟
_Mitra_
برای من تلاقی دو حسه. دیگه اینکه در مخاطبم چی میشه رو کاری نکردم 😂🤝🏻
...
بابا یکم تلاش کن. دِهَ. جدای از دایرهٔ غلط املایی بهش نگاه کن. یکم منفی باش 😂😂😂😂🙂🤦🏻♂️ -
Nilay
چقدر عجیب... و چقدر خوب...@danial-hosseiny متن یک پادکست هست که اسم نویسندهاش رو نمیدونم و به نظرم از زاویه جذابی به یک نویسنده نگاه کردن.....
-
Reza-H منم همینطور فکر میکنم برای همین اگر بفهمم با چنین شخصی هم صحبت شدم خیلی اذیت میشم.....