هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist خیلی این ازمون مسخره بود. همه سر یه زمان معین از سر حوزه بلند میشن چه اونی که اختیاریارو جواب داده چه اونی که جواب نداده.. کلی ترازم سر همین اومد پایین.. کاش اصلا جواب نمیدادم اختیاریارو
مآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist خیلی این ازمون مسخره بود. همه سر یه زمان معین از سر حوزه بلند میشن چه اونی که اختیاریارو جواب داده چه اونی که جواب نداده.. کلی ترازم سر همین اومد پایین.. کاش اصلا جواب نمیدادم اختیاریارو
به ما اصلا وقتشو ندادن!
مایی اختیاری ها رو جواب ندادیم باید زودتر دفترچه رو تحویل میدادیم -
مآهور ی نگا به ازمون هدیه نیم سال اول بزن من همه رو عالی جواب دادم وقتی رفتم رو ازمون اصلی بعضی درسا 35 درصد ازشون کم شد
-
مآهور اختیاری منظورت دهمه؟
-
مآهور ربطی نداره تو که فقط با اونای تو حوزه تون رقابت نمیکنی که میگی ترازم اومد پایین کشوری محاسبه میشه و شرایط برای همه یکسان
-
مآهور ینی چی ؟ مگ میان کارنامتو چک میکنن؟
-
مآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به ما اصلا وقتشو ندادن!
مایی اختیاری ها رو جواب ندادیم باید زودتر دفترچه رو تحویل میدادیم پرستو بابایی چه بساطیه...
شهر هرته قشنگ..
-
بابا
اصن نمیدونم چه حسابیه کسایی که حوزه رو مدیریت نیمکنن چشونه
نباید آزمون اعتبار سنجی تایم اضافه داشته باشه
10 دیقه تایم بیشتر میده
خببببب این چه وضعششششششه
نباید بدی که
نباید بدی
نباید بدی
اگه مردیم باید تو همون تایم اون ده دیقه رو هم حسابشو برسیم -
مآهور اختیاری منظورت دهمه؟
-
@khanoomi اره.. میشینن پشت کامپیوتر دقیق چک میکنن. اصلا سر همین اختیاری اجباری پدرم حرفمو قبول نکرد فردا میخواد بره خودش از پشتیبانی شهرمون بپرسه
مآهور شووخی؟!
خاموش کن بابا آینده خودته دیگ تا این حد واقعن/:
من که میام مامانم میپرسه چجوری بود همون کلامی جوابشو میدم پیامکی که واسه بابامم میره رو خاموش کردم بپرسه م جوابشو نمیدم والا نتیجه اخر مهمه
ولی واسه جواب کنکور همیشه اومده دقیق نگا کرده اصن قبل خودم نگا میکنه حتی -
مآهور خونده بودیش؟
-
مآهور ربطی نداره تو که فقط با اونای تو حوزه تون رقابت نمیکنی که میگی ترازم اومد پایین کشوری محاسبه میشه و شرایط برای همه یکسان
-
مآهور
خانواده با قیافه کاملا منطقی : خب بقیه بیشتر تایم داشتن بیشتر زدن تو چرا تو تایم خودش بیشتر از اونا نزدی واقعا که
-
مآهور میگم که یکسانه شرایط
-
مآهور شووخی؟!
خاموش کن بابا آینده خودته دیگ تا این حد واقعن/:
من که میام مامانم میپرسه چجوری بود همون کلامی جوابشو میدم پیامکی که واسه بابامم میره رو خاموش کردم بپرسه م جوابشو نمیدم والا نتیجه اخر مهمه
ولی واسه جواب کنکور همیشه اومده دقیق نگا کرده اصن قبل خودم نگا میکنه حتی -
مآهور راس میگی...
-
مآهور خونده بودیش؟