هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نگریستن به خود دیروز...
و خواندن متونی که خودِ دیروز برای خودِ امروز و خودِ فردا نوشته است
و نیز نوشتن برای خودِ فردا توسط خودِ امروزی که به خودِ دیروز تبدیل خواهد شد...
آیا این جز ایجاد چند هویت از خود است؟ -
چیشد اصن
-
کوثر تو کی عزیزِ اون شدی
خانوم لوبیا خانم محترم این درست نیست تو اتش بدمیماااا ... من که چیزی نگفتم باز چرا میخواین بحث کنین
-
ببخشید ولی همه چیز آروم بود تا اومدن ایشون
-
خانوم لوبیا خانم محترم این درست نیست تو اتش بدمیماااا ... من که چیزی نگفتم باز چرا میخواین بحث کنین
@mr-vinyzo
دوستمه میخوام ببینم کی عزیز تو شد -
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان ببین
مثلا همچین واکنشایی در پیش بحث به وجود میاره دیگه=) -
من حس میکنم
فاز گرفتنی بیش نیست
فرضیست هاااااااا....
کدوم بحث من دوساعته اینجام -
من حس میکنم
فاز گرفتنی بیش نیست
فرضیست هاااااااا....
کدوم بحث من دوساعته اینجام -
@Younes-D-IUT
سلام
اگر چنین دوستی داشتم:
اول سعی میکنم باهاش دوباره مثل قبل دوست بشم. اینجور که تفاهم هایی که باهم داریم رو میشناسم و با اونها بهش نزدیک تر میشم(مثلا اون فوتبال دوست داره... منم همینطور ... پس بیشتر باهاش درباره این موضوع صحبت میکنم و موضوعات جالب دیگه) کم کم ...
که بتونه درد و دلاش ، مشکلاتش و کلا احساساتش رو بهم بگه و کلا احساس امنیت کنه ... و بهتر بتونم درکش کنم=)) ...
و در این حین حتما بهتر میشناسمش... بعد از مدتی که کمتر باهاش در ارتباط بودم و روحیات و عقایدش تغییر کرده....
پس میتونم جوری باهاش حرف بزنم یا نصیحتش کنم که ناراحت نشه و تاثیر خوبی داشته باشه
موفق باشید️
Hhh Hh
خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون
ایشالا که بشه -
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان ببین
مثلا همچین واکنشایی در پیش بحث به وجود میاره دیگه=) -
-
مسخره
️