Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشاوره کنکوری😉
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای
برای کنکور ۱۴۰۵ راهنمایی میکنید؟
5
[سلام دوستان با ارزوی موفقیت برای همگیتون میشه منو راهنمایی کنید من حدود ۹سال پیش فارق التحصیل شدم و کنکورمو سال ۱۳۹۴ دادم رشته دانشگاهی که خوندم علاقه ای بهش نداشتم و الان که تموم شده میخوام دوباره کنکور بدم ولی همه چی تغیر کرده و من هیچ نمیدونم چیکار باید بکنم میشه یه راهنمایی بکنید که کنکور ۴۰۵به چه صورته الان همه درسهارو باید بخونم یا اینکه میگن عمومیا حدف شده درسته؟ و فقط باید تخصصیهارو بخونم و اینکه چون فارق التحصیل نظام قدیدم حساب میشم میگن که باید برای ایجاد سابقه تو امتحانات نهایی شرکت کنم برای کنکور ۴۰۵ من باید تو امتحانات خرداد ۴۰۵شرکت کنم؟ و این سابقه برای کنکور ۴۰۵ درنظر گرفته میشه؟ اگر کسی اطلاعاتی داشت به من هم راجب این موضوع کمکی کنه ممنون میشم ~~ *******~~
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
هویجججه
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
چگونه درس بخونیم😭
HakoH
خب اسم تاپیک مشخصه...توی دوران کنکور تون چیکار کردین هرچی فکر میکنن به درد میخوره لازم دارم بشنوم @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
سوال مشاوره ای
سرعت عمل
HakoH
سلام بچها من مشکل اینو دارم که برای خوندن جزوه تست زدن تایم زیادیم میره مثلا امروز 4 ساعت حسابان خوندم با 40 تا تست زدم تایم زیادی بود به نظرم سرعتم کمه چیکار کنم؟ تمرکزمم از بین میره پ.ن پومودو رو هنوز امتحان نکردم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
خواب الودگی
HakoH
سلام سلام من از اینروزا اکثرا ساعت 5 یا 6 پا میشیم و استارتاپ از 6 اینا میزنم اما ساعت 1 شدنی به بعد بخصوص بعد از ناهار اکثرا خواب الود میشم و قهوه ام کفاف نمیده :)رفتم زدنی میبینم 5 شده و بازم بدنم خسته است چیکار کنم؛ ) @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
مشاوره ای
E
سلام اوقات به کام میخواستم بدونم اون برنامه مطالعاتی ای که در اختیار بچه های دوره cip قرار گرفته با آزمون های هر روزش فقط جزوه ها رو بخونیم کافیه ؟ چون من چند روزه دارم آزمون میدم یه روزش فقط کاملا تونستم به سوالات پاسخ بدم چون کاملا در سطح جزوه ای بود که استاد در کلاس حل کردن و بقیه روزها نبود لطفا راهنماییم کنید ممنونم.
سوال مشاوره ای
اعتماد
E
سلام به همگی. امیدوارم حالتون خوب باشه. بچه ها شما هم مشکل عدم اعتماد به خودتون رو دارید؟ من مدت زیادی هست دارم با این موضوع کلنجار میرم ولی متاسفانه رفع نمیشه و همینجور داره عذابم میده. توی هیچ زمینه ای به خودم اعتماد ندارم. مثلا یه مشکلی که پیش میاد تنها غیرتم باعث میشه برم و حلش کنم اما اینکه بخوام بگم: «با اعتماد به اینکه من از پسش برمیام به جنگ با مشکلم رفتم.» نه اصلا اینطوری نیست. دائم احساس میکنم اگر زندگی میدون جنگ باشه من قرار نیست برنده اش باشم چون توانایی مقابله باهاش رو ندارم. ولی وقتی سپر رو میگیرم دستم و میرم جلو با اینکه پیروز میشم اما اعتمادم به خودم برنمی‌گرده.
سوال مشاوره ای
آشنایی با chatGPT 👾
wanderingW
سلام من قبلا با چت جی پی تی کار نکردم تازه نصبش کردم پیام که میدم جواب نمیده باید با فیلتر شکن برم؟ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
چه کلاسی
_______
سلام برای فیزیک شیمی حسابان هندسه گسسته و آمار و عربی چه استادی رو پیشنهاد میکنید؟! @ریاضیا @تجربیا @f.nalist
سوال مشاوره ای
راه ابریشم
M
سلام لطفاً راه ابریشم رو برا کسایی که سال اول قبول نشدند لطفاً تمدید کنید بعضیا واقعا سال کنکور یکسری مشکل براشون پیش میاد نمیتونن قبول شن اشتراک رو خواهشاً دوساله بزارید بعد لغو کنید لطفاً
سوال مشاوره ای
فروش جزوه شلیک نهایی درس ریاضی دهم / اهدایی پکیج
2
سلام دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه و آماده ورود به پایه دهم تجربی باشید. من امسال دهم تجربی رو تموم کردم و به خاطر شرایط خاص، کتاب‌ و منبع زیر رو با قیمت مناسب به شما ارائه می‌کنم. ️ جزوه شلیک نهایی درس ریاضی دهم - 192,000 تومان - چاپ 1403 ️ عزیزان اگر جزوه رو تهیه کنید، من شیوه استفاده رو کامل براتون توضیح می‌دم. همچنین، پیکج شلیک نهایی بهتون اهدا می شود. و من این جزوه رو می‌فروشم چون بهش نیاز ندارم و برای خرید کتاب‌های یازدهم به به پول احتیاج دارم. و هدفم اینه که شما با استفاده از این پکیج و منابع پایه قوی‌ای برای سال‌های آینده بسازید. اگر سوالی داشتید، پیام دهید و خوشحال می‌شم راهنمایی‌تون کنم. با تشکر
سوال مشاوره ای
من یه آدم بی تربیتم
هویجججه
بچه ها من خیلی پرخاشگرم زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم ‍️ اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم ) اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم اینا واقعا دارم آزارم میدن Any idea?
سوال مشاوره ای
شلیک نهایی دهم (فارسی،عربی،زبان) ✍️
2
سلام علیکم ببخشید مزاحمتون می شوم. بنده امسال پایه دهم تجربی را تمام کردم ولی تقریباً هیچ مطالعه ای نداشتم. بنده می خواهم این تابستان دهم به یازدهم دروس دهم را کامل مطالعه کنم و الحمدالله توانستم برای دروس تخصصی ام برنامه ریزی کنم ولی خب باید سه تا از دروس عمومی دهم فارسی؛ آرایه و دستور/ زبان؛ گرامر و لغات/ عربی؛ قواعد و گرامر را هم مطالعه کنم. حالا بنده سئوالاتی از شما دارم. ️ من دوره کامل شلیک نهایی دهم تجربی دروس تخصصی و دروس عمومی آن را دارم و آیا به نظر شما برای درس زبان و فارسی، عربی از شلیک نهایی آلا استفاده کنم؟ آیا اساتید خوب تدریس می کنند؟ لطفاً کامل راهنمایی کنید.
سوال مشاوره ای
کلاس ریاضی بهرام جلالی یا بابک سادات
xThe AliX
به نظرتون بهرام جلالی بهتره یا بابک سادات برای تدریس ریاضی ؟؟ گیج شدم کدوم ور انتخاب کنم! پاییمم خیلی خیلی ضعیفه چون با کلاس های بهرام جلالی بیشتر صمیمیت میگیرم
سوال مشاوره ای
استفاده از منابع با PDF و فیلم‌های آموزشی برای یادگیری ریاضی و استاد ملاک پور
2
سلام عزیزان، ببخشید مزاحمتون می‌شوم. من امسال پایه دهم تجربی را تمام کردم، اما به دلایلی نتوانستم مطالعه کنم. تصمیم دارم این تابستان را به مطالعه کامل دهم اختصاص دهم. برای این کار، می‌خواهم درباره روش مطالعه درس ریاضی از شما کمک بگیرم. من تا به حال در هیچ کلاس آنلاینی شرکت نکرده‌ام و قصد دارم از تلگرام فیلم‌های آموزشی را آفلاین ببینم. در فیلم‌ها دیدم که استادها به دانش‌آموزان فرصت می‌دهند تا تست‌ها را خودشان حل کنند. آیا من هم باید همین روش را پیش ببرم و ویدیو را قطع نکنم تا از وقت‌ام به خوبی استفاده کنم؟ و ضمناً در کلاس‌های آنلاین، شما چگونه عمل می‌کردید بزای پرکردن جزوه و تست ها؟ آیا بعد از کلاس جزوه‌ها را پر می‌کردید؟ همچنین، می‌دانید که هر دبیر یک جزوه و کتاب کمک درسی معرفی می‌کند. هزینه کتاب‌ها زیاد است و من می‌خواهم از فایل‌های PDF برای کتاب کمک درسی استفاده کنم. آیا استفاده از کتاب کمک درسی قلم چی آبی که رایگان دارم، به جای کتاب خیلی سبز با PDF مناسب تر است؟ عزیزان لطفاً روش‌ مطالعه درس ریاضی را هم بهم بگید. و عزیزان من امسال یک دبیری داشتم که می گفت بهتر از ملاک پور برای آموزش ریاضی نیست و مفهومی آموزش می دهد ولی امّا متاسفانه ملاک پور دهم را آموزش نمی دهد، عزیزان لطفاً شما یک دبیر مثل ملاک پور خوب باشد بهم معرفی کنید برای دهم. ممنون از راهنمایی‌هاتون.
سوال مشاوره ای
راهنمایی برای برنامه ریزی مطالعه زیست دهم - نیازمند راهنمایی شما هستم 🤲🏼😔
2
سلام علیکم ⚘️ امیدوارم حالتون خوب باشه. من امسال پایه دهم تجربی بودم و متاسفانه هیچ مطالعه‌ای نداشتم. حالا تصمیم گرفتم تابستون دهم به یازدهم رو به خوندن دروس دهم اختصاص بدم و برای این کار نیاز به راهنمایی شما دارم. چندتا سوال در مورد درس زیست شناسی و روش مطالعه با فیلم‌های استاد فرهمندیا دارم. لطفا با دقت متن رو بخونید و کامل و منطقی راهنماییم کنید. 1️⃣ من قصد دارم فیلم‌های استاد فرهمندیا رو ببینم که فقط کتاب درسی رو تدریس می‌کنن. آیا خوبه؟ من بین این همه اساتید مختلف گیج شدم همچنین روش مطالعه‌ی زیر رو در نظر گرفتم: ️دیدن فیلم و نوشتن نکات آن در کتاب درسی. (مشکل: آیا نوشتن همزمان با فیلم سخت نیست؟ آیا بهتره بعد از تموم شدن یه مبحث این کارو انجام بدم؟) ️خوندن دوباره کتاب درسی. ️حل تست. (مشکل: استاد خیلی سبز رو پیشنهاد کرده و گفته بار اول مضربی فرد و بار دوم مضربی زوج حل کنیم تست هارو. آیا این روش خوبه؟ چقدر تست آموزشی و چقدر مبحثی حل کنم؟ بعد از هر تست باید جواب رو ببینم یا نه؟) ️مرور مباحث در شب و روز جمعه. 2️⃣ عزیزان من برای کتاب تست؛ کتاب‌های "زیست شناسی تصویری" قلم چی و "اشتباهات متداول" قلم چی رو دارم. آیا بهتره اول همه تست‌های کتاب زیست شناسی تصویری رو به شیوه آموزشی بزنم؟ بعدش تست‌های اشتباهات متداول رو کامل به صورت فصلی هستش حل کنم و آخر سر هم تست‌های کنکور سراسری رو بزنم؟ عزیزان این ترتیب مناسب هست؟ 3️⃣ بنده می خواهم مطالعه خود خوان داشته باشم برای بعضی مباحث، میخوام خودم بخونم. روش زیر مناسبه؟ ️خوندن کتاب درسی. ️خوندن کتاب "زیست شناسی تصویری" قلم چی + حل تست‌ها و نوشتن نکات تستی در کتاب. (مشکل: آیا باید درسنامه‌ی قلم چی رو بخونم؟ یا فقط تست هایش رو حل کنم کافیه؟) ️خوندن دوباره کتاب درسی + تحلیل نکات. بنده تصمیم گرفتم فصل‌های 2, 4, 6, 7 رو فقط با فیلم بخونم. نظر شما چیه؟ 4️⃣ برای حفظ کردن درس زیست چیکار کنم؟ زیست خیلی سخته و حفظ کردنش برام استرس‌زا شده چیکار کنم خیلی خوب حفظ کنم؟ میگن مفهومی بخون آخه چطوری؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
سوال مشاوره ای
مشاور؟!
SharllotS
سلام امیدوارم که هرروز تلاشتون برای رسیدن به هدفتون بیشتر شه ️ دوستان کسی مشاور خوب با قیمت مناسب میشناسه؟ یا رایگان حالا اگه باشه .. @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء
سوال مشاوره ای
دوازدهم غیرحضوری
E
سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه. نظرتون درباره غیرحضوری کردن پایه دوازدهم چیه؟ چند تا نکته هم در ادامه میخواستم بگم اینکه من مشکلی با خونه موندن ندارم (یعنی با اون خستگی و فرسایشی بودن روند میتونم کنار بیام) و اینکه با تدریس مدرسه هم ارتباط نمی‌گیرم یعنی وقتی خودم میخونم و کلاس شرکت میکنم بهتر متوجه میشم. الان من بین دوراهی هستم ممنون میشم راهنمایی کنید. @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای

مشاوره کنکوری😉

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
647 دیدگاه‌ها 59 کاربران 20.5k بازدیدها 71 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Zahra.HDZ آفلاین
    Zahra.HDZ آفلاین
    Zahra.HD
    فارغ التحصیلان آلاء ⭐
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@kosar-ab در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

@Zahra-HD ببین مولا زیست از نیمسال اول دوازدهم
    همشو خوندم، تست زدم، مسلطم
    ولی همه ی تستارو نزدم، از طرفی شاید یکی دو گفتار از این یازده گفتار مسلط نباشم… یا پایه هم همینطور
    کی برسونم
    الان باید لا ب لای برنامم قرار بگیره یا جمع بندی میشه اوکی شد؟

اوکی گرفتم
    تو منظورت اینه که یه وقتی برای جمعبندی میخوای که خیالت راحت بشه درباره‌ش
    بیا مباحث رو چند بخش کن
    1️⃣اونایی که میگی مسلطی ولی میخوای تست بزنی و تیپ تستای بیشتری ببینی
    2️⃣و اونایی که درسنامه یا فیلم دیدی و تست کمی زدی و اینطوری که باید مسلط نیستی
    .
    من باشم دومی رو تو اولویت میزارم
    یعنی هرجا یه وقتی سوراخی تو برنامه‌م پیدا کردم یه دسته تست یا یه جمعبندی آزمون یا جمعبندی آخر فصل توی کتابارو اونجا جامیدم
    چون درسنامه ای که خوندی نیاز به محکم کاری داره که یادت نره
    ولی مورد اول رو تو برای افزایش مهارت لازم داری تست بزنی و مسئله فراموش کردنش نیس
    .
    پس من 2️⃣ رو تو اولویت میزارم
    و اگر جایی وقتی فرصتی یا جمعبندی بود سریع سوویچ میکنم رو مورد 1️⃣
    به نظرم اینطوری نه دیگه خیلی نگران مطالبی هستی که مونده
    و نه تو درسای الانت بخاطر مطالب قبلی کوتاهی میکنی

So
    What is the point
    of every thing?...

Kosar.abK 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • Zahra.HDZ Zahra.HD

@kosar-ab در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

@Zahra-HD ببین مولا زیست از نیمسال اول دوازدهم
      همشو خوندم، تست زدم، مسلطم
      ولی همه ی تستارو نزدم، از طرفی شاید یکی دو گفتار از این یازده گفتار مسلط نباشم… یا پایه هم همینطور
      کی برسونم
      الان باید لا ب لای برنامم قرار بگیره یا جمع بندی میشه اوکی شد؟

اوکی گرفتم
      تو منظورت اینه که یه وقتی برای جمعبندی میخوای که خیالت راحت بشه درباره‌ش
      بیا مباحث رو چند بخش کن
      1️⃣اونایی که میگی مسلطی ولی میخوای تست بزنی و تیپ تستای بیشتری ببینی
      2️⃣و اونایی که درسنامه یا فیلم دیدی و تست کمی زدی و اینطوری که باید مسلط نیستی
      .
      من باشم دومی رو تو اولویت میزارم
      یعنی هرجا یه وقتی سوراخی تو برنامه‌م پیدا کردم یه دسته تست یا یه جمعبندی آزمون یا جمعبندی آخر فصل توی کتابارو اونجا جامیدم
      چون درسنامه ای که خوندی نیاز به محکم کاری داره که یادت نره
      ولی مورد اول رو تو برای افزایش مهارت لازم داری تست بزنی و مسئله فراموش کردنش نیس
      .
      پس من 2️⃣ رو تو اولویت میزارم
      و اگر جایی وقتی فرصتی یا جمعبندی بود سریع سوویچ میکنم رو مورد 1️⃣
      به نظرم اینطوری نه دیگه خیلی نگران مطالبی هستی که مونده
      و نه تو درسای الانت بخاطر مطالب قبلی کوتاهی میکنی

Kosar.abK آفلاین
      Kosar.abK آفلاین
      Kosar.ab
      فارغ التحصیلان آلاء

@Zahra-HD 👍🏻👍🏻مرسی🌈از راهنماییت❤️❤️

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • H آفلاین
        H آفلاین
        hades.m
        دانش آموزان آلاء

سلام وقتتون بخیر...ببخشید من توی برنامه ریزی کردن خیلی مشکل دارم یعنی یاد ندارم براهمین هم نتیجه ای ک میخوام رو توی امتحانا نمیگیرم... و همین درسایی مث ادبیات یا تاریخ رو اصلااا نمیتونم بخونم و یادشون نمیگیرم میشه لطفا یه راهنماییم بکنین واقعا نمیدونم چجوری شروع کنم اونجوری ک دلم میخواد درس بخونم مخصوصا الان امتحانات هم نهایی شده... سال یازدهمم رشته ی انسانی

H Hamid.sH Zahra.HDZ 5 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • H hades.m

سلام وقتتون بخیر...ببخشید من توی برنامه ریزی کردن خیلی مشکل دارم یعنی یاد ندارم براهمین هم نتیجه ای ک میخوام رو توی امتحانا نمیگیرم... و همین درسایی مث ادبیات یا تاریخ رو اصلااا نمیتونم بخونم و یادشون نمیگیرم میشه لطفا یه راهنماییم بکنین واقعا نمیدونم چجوری شروع کنم اونجوری ک دلم میخواد درس بخونم مخصوصا الان امتحانات هم نهایی شده... سال یازدهمم رشته ی انسانی

H آفلاین
          H آفلاین
          hades.m
          دانش آموزان آلاء

@a2e4a988f85541 در مشاوره کنکوری😉 گفته است:

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • H hades.m

Hamid.sH آفلاین
            Hamid.sH آفلاین
            Hamid.s
            فارغ التحصیلان آلاء

@a2e4a988f85541
            سلام خسته نباشید
            عرض میکنم بهتون

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • H hades.m

Hamid.sH آفلاین
              Hamid.sH آفلاین
              Hamid.s
              فارغ التحصیلان آلاء

@a2e4a988f85541 در مشاوره کنکوری😉 گفته است:

نکته مهم اینه کنکور مجموعه ای از آگاهی هاست باید داشته باشید و علاوه بر برنامه ریزی باید نکات مهم دیگه رو رعایت کنید که تو این تاپیک هست اما بازم دنبال کنید اما هر سوالی داشتید بپرسید

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • H hades.m

Hamid.sH آفلاین
                Hamid.sH آفلاین
                Hamid.s
                فارغ التحصیلان آلاء

@a2e4a988f85541
                سلام
                امیدوارم حال همتون خوب باشه
                امروز میخوام درمورد مدیریت زمان باهاتون صحبت کنم
                اول می‌پردازیم به زمان های مرده و بعد از اون میریم سراغ یکی از معروفترین تکنیک های مدیریت زمان👌

🟥یکی از راه های افزایش ساعت مطالعه استفاده از زمان های مرده هست🤓
                اگر تا الان از این زمان ها استفاده نکردی،پیشنهاد میکنم از امروز حتما حتما نهایت استفاده از این زمان ها رو ببری و تا حد امکان اتلاف وقت رو کاهش بدی👌

🟠اگر بتونی خوب از این زمان ها استفاده کنی و یه سری از قسمت های خاص هر درس رو تو این زمانها بخونی،بعد از چندین هفته در اون درس ها به شدت رشد میکنی📈و در نتیجه،در آزمون ها هم میتونی درصد بالایی رو کسب کنی🔝
                و اینجوری میشه که زمان های مرده رو به زمان های طلایی تبدیل کردی😉

🟨اما زمان های مرده چه زمان هایی هستن❓
                فاصله‌ی بین دو تا زنگتون تو مدرسه👍
                زمانی که در صف ایستادین😉
                وقتی تو تاکسی هستین و دارین میرین مدرسه یا کلاس یا برعکس به خونه برمیگردین🚘
                قبل یا بعد وعده های غذایی که کاملا متمرکز نیستین🍴
                زمان های ابتدایی صبح که هنوز خواب‌آلوده هستین🥱
                یا زمان قبل خوابتون که دیگه نمیتونین درس سنگین بخونین،اما خوابتون هم نمیگیره🙄
                و...
                این زمان ها میتونه خیلی مفید باشه اگه ازشون درست استفاده بشه😉

🟢در زمان های مرده چه کارایی رو باید انجام بدیم❓

در این زمان ها قرار نیست درس های پیچیده و سنگین مطالعه کنین❌
                مثلا رشته ریاضی و تجربی مسائل دینامیک حل کنین یا سرفصل جدید شیمی بخونین☝️
                بهترین کار برای بچه‌های دوازدهم و فارغ التحصیلایی که ترمیم دارن خوندن درس های عمومیه📖
                جز این میتونین کتاب های لقمه مهروماه برای حفظیات انسانی رو تهیه کنین و تو این زمان ها بخونین👀
                یا برای خودتون دفترچه درس های تخصصی درست کنین
                به این صورت که هر فصل رو که میخونین همزمان جملات قیددارش رو تو یه دفترچه جیبی بنویسین و در این زمان ها چندین بار دوره کنین📘
                مرور فرمولهای ریاضی اقتصاد🧮 هم میتونه خیلی براتون مفید باشه👌

🟦حالا میخوام یه روش ساده بهتون یاد بدم که باعث میشه بالاترین میزان رضایت از خودتونو برنامه ریزیتون😎 و کمترین میزان استرس رو داشته باشین🥹
                برای داشتن یه برنامه ریزی خوب باید اولویت بندی کنین🔤
                و یکی از ساده‌ترین و بهترین راه‌ها برای اولویت‌بندی کردن کارها استفاده از ماتریس آیزنهاور یا ماتریس اهمیت-فوریت هست👌
                دوایت آیزنهاور، یکی از رئیس جمهور‌ های موفق آمریکا از این روش برای برنامه ریزهاش استفاده میکرده و به همین دلیل این ماتریس رو آیزنهاور نامیدن👌

⚪️بپردازیم به دو فاکتور این ماتریس یعنی اهمیت و فوریت
                فوری یعنی فعالیتهایی که ددلاین دارن و تا موعد مقرر باید انجام بشن و وقت محدودی برای اون کار داریم
                و مهم هم به فعالیت هایی گفته میشه که در طولانی مدت مزایای زیادی برای ما دارن و در راستای اهداف و ارزش های ما هستن به طوری که انجام ندادن این کارها برای ما یکسری عواقب به دنبال داره
                بر این اساس کارهای ما در چهار دسته جا میگیرن:
                ●وظایف فوری و مهم
                ●وظایف غیرفوری اما مهم
                ●وظایف فوری اما غیرمهم
                ●وظایف غیرفوری و غیرمهم

⬛️حالا بریم سراغ هر کدوم از این موارد تا بگم باید با هر دسته چطور برخورد کنین🧐

☆کارهای مهم و فوری که اولین دسته میشن فورا باید انجام بشن⏱
                مثل آزمون هایی که محدویت زمانی دارن و شما همون زمان باید شرکت کنین✍️

☆بعضی از کارها غیر فوری ولی مهم هستن
                این کارها کارهایی هستن که در راستای اهدافمون هستن و توی رسیدن به اون خیلی کمک میکنن.شاید الان نتیجه‌ای برامون نداشته باشن اما توی بلندمدت به شدت تاثیر گذارن🤩
                مثل روتین مسائل شیمی که لزوما از بودجه ی آزمون پیش روی شما نیست و از این نظر فوریت نداره اما مهمه🫰
                پس لازمه بخشی از برنامه ی روزانه تون رو به این موارد اختصاص بدین

☆دسته‌ی بعد،کارهای فوری و غیرمهم هستن
                خیلی از اوقات یا باید اون ها رو به تعویق بندازین یا واگذارش کنین به کس دیگه‌ای و از اون بخوایم برامون انجام بده🙃
                مثلا اگه کتاب کمک‌آموزشی📚 میخواین تهیه کنین بسپرین به یکی از اعضای خونواده👨‍👩‍👧‍👦 و خودتون توی اون زمان کارهای مهمتون رو انجام بدین👍

☆و در انتها کارهای غیرفوری و غیرمهم که حذفشون میکنیم و انجامشون نمیدیم❌
                خیلی از کارهایی که مانع درس خوندن کنکوری هاست توی همین دسته جا میگیرن🤨

بچه‌هایی که فکر میکنن نتیجه نمیگیرن،بعد ۴-۵ هفته مداوم انجام دادن میبینن که چه رشد تراز و درصدی میتونن داشته باشن😍

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

Hamid.sH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • Hamid.sH Hamid.s

@a2e4a988f85541
                  سلام
                  امیدوارم حال همتون خوب باشه
                  امروز میخوام درمورد مدیریت زمان باهاتون صحبت کنم
                  اول می‌پردازیم به زمان های مرده و بعد از اون میریم سراغ یکی از معروفترین تکنیک های مدیریت زمان👌

🟥یکی از راه های افزایش ساعت مطالعه استفاده از زمان های مرده هست🤓
                  اگر تا الان از این زمان ها استفاده نکردی،پیشنهاد میکنم از امروز حتما حتما نهایت استفاده از این زمان ها رو ببری و تا حد امکان اتلاف وقت رو کاهش بدی👌

🟠اگر بتونی خوب از این زمان ها استفاده کنی و یه سری از قسمت های خاص هر درس رو تو این زمانها بخونی،بعد از چندین هفته در اون درس ها به شدت رشد میکنی📈و در نتیجه،در آزمون ها هم میتونی درصد بالایی رو کسب کنی🔝
                  و اینجوری میشه که زمان های مرده رو به زمان های طلایی تبدیل کردی😉

🟨اما زمان های مرده چه زمان هایی هستن❓
                  فاصله‌ی بین دو تا زنگتون تو مدرسه👍
                  زمانی که در صف ایستادین😉
                  وقتی تو تاکسی هستین و دارین میرین مدرسه یا کلاس یا برعکس به خونه برمیگردین🚘
                  قبل یا بعد وعده های غذایی که کاملا متمرکز نیستین🍴
                  زمان های ابتدایی صبح که هنوز خواب‌آلوده هستین🥱
                  یا زمان قبل خوابتون که دیگه نمیتونین درس سنگین بخونین،اما خوابتون هم نمیگیره🙄
                  و...
                  این زمان ها میتونه خیلی مفید باشه اگه ازشون درست استفاده بشه😉

🟢در زمان های مرده چه کارایی رو باید انجام بدیم❓

در این زمان ها قرار نیست درس های پیچیده و سنگین مطالعه کنین❌
                  مثلا رشته ریاضی و تجربی مسائل دینامیک حل کنین یا سرفصل جدید شیمی بخونین☝️
                  بهترین کار برای بچه‌های دوازدهم و فارغ التحصیلایی که ترمیم دارن خوندن درس های عمومیه📖
                  جز این میتونین کتاب های لقمه مهروماه برای حفظیات انسانی رو تهیه کنین و تو این زمان ها بخونین👀
                  یا برای خودتون دفترچه درس های تخصصی درست کنین
                  به این صورت که هر فصل رو که میخونین همزمان جملات قیددارش رو تو یه دفترچه جیبی بنویسین و در این زمان ها چندین بار دوره کنین📘
                  مرور فرمولهای ریاضی اقتصاد🧮 هم میتونه خیلی براتون مفید باشه👌

🟦حالا میخوام یه روش ساده بهتون یاد بدم که باعث میشه بالاترین میزان رضایت از خودتونو برنامه ریزیتون😎 و کمترین میزان استرس رو داشته باشین🥹
                  برای داشتن یه برنامه ریزی خوب باید اولویت بندی کنین🔤
                  و یکی از ساده‌ترین و بهترین راه‌ها برای اولویت‌بندی کردن کارها استفاده از ماتریس آیزنهاور یا ماتریس اهمیت-فوریت هست👌
                  دوایت آیزنهاور، یکی از رئیس جمهور‌ های موفق آمریکا از این روش برای برنامه ریزهاش استفاده میکرده و به همین دلیل این ماتریس رو آیزنهاور نامیدن👌

⚪️بپردازیم به دو فاکتور این ماتریس یعنی اهمیت و فوریت
                  فوری یعنی فعالیتهایی که ددلاین دارن و تا موعد مقرر باید انجام بشن و وقت محدودی برای اون کار داریم
                  و مهم هم به فعالیت هایی گفته میشه که در طولانی مدت مزایای زیادی برای ما دارن و در راستای اهداف و ارزش های ما هستن به طوری که انجام ندادن این کارها برای ما یکسری عواقب به دنبال داره
                  بر این اساس کارهای ما در چهار دسته جا میگیرن:
                  ●وظایف فوری و مهم
                  ●وظایف غیرفوری اما مهم
                  ●وظایف فوری اما غیرمهم
                  ●وظایف غیرفوری و غیرمهم

⬛️حالا بریم سراغ هر کدوم از این موارد تا بگم باید با هر دسته چطور برخورد کنین🧐

☆کارهای مهم و فوری که اولین دسته میشن فورا باید انجام بشن⏱
                  مثل آزمون هایی که محدویت زمانی دارن و شما همون زمان باید شرکت کنین✍️

☆بعضی از کارها غیر فوری ولی مهم هستن
                  این کارها کارهایی هستن که در راستای اهدافمون هستن و توی رسیدن به اون خیلی کمک میکنن.شاید الان نتیجه‌ای برامون نداشته باشن اما توی بلندمدت به شدت تاثیر گذارن🤩
                  مثل روتین مسائل شیمی که لزوما از بودجه ی آزمون پیش روی شما نیست و از این نظر فوریت نداره اما مهمه🫰
                  پس لازمه بخشی از برنامه ی روزانه تون رو به این موارد اختصاص بدین

☆دسته‌ی بعد،کارهای فوری و غیرمهم هستن
                  خیلی از اوقات یا باید اون ها رو به تعویق بندازین یا واگذارش کنین به کس دیگه‌ای و از اون بخوایم برامون انجام بده🙃
                  مثلا اگه کتاب کمک‌آموزشی📚 میخواین تهیه کنین بسپرین به یکی از اعضای خونواده👨‍👩‍👧‍👦 و خودتون توی اون زمان کارهای مهمتون رو انجام بدین👍

☆و در انتها کارهای غیرفوری و غیرمهم که حذفشون میکنیم و انجامشون نمیدیم❌
                  خیلی از کارهایی که مانع درس خوندن کنکوری هاست توی همین دسته جا میگیرن🤨

بچه‌هایی که فکر میکنن نتیجه نمیگیرن،بعد ۴-۵ هفته مداوم انجام دادن میبینن که چه رشد تراز و درصدی میتونن داشته باشن😍

Hamid.sH آفلاین
                  Hamid.sH آفلاین
                  Hamid.s
                  فارغ التحصیلان آلاء

@Hamid-s
                  چجوری مثل یه رتبه برتر منظم باشم؟📎👑

🕖🔜تعیین برنامه‌ی زمانبندی: برنامه‌ریزی زمان برای مطالعه و تعیین زمان مشخص برای هر درس و فصل می‌تونه به شما کمک کنه تا بهتر مطالعه کنید.

🔦🔖ایجاد محیط مناسب: یه محیط آرام و بدون چیزایی که حواستون رو پرت کنه می‌تونه به شما کمک کنه تا بهتر تمرکز کنید و درس بخونید.

👨‍🎓➕استفاده از تکنیک‌های یادگیری موثر: از تکنیک‌های مطالعه‌ای مثل خلاصه نویسی، تدوین نقشه‌های ذهنی، توضیح مفاهیم به بقیه یا تدریس به دوستاتون برای یادگیری عمیق استفاده کنید.

🗣️🖥استفاده از تکنولوژی: از نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های موجود برای مدیریت زمان و برنامه‌ریزی استفاده کنید. اپلیکیشن سیب ترش رو هم که اصلا فراموش نکنید.

💤😪استراحت منظم: استراحت‌های کوتاه و منظم بین دوره‌های مطالعه، به شما کمک میکنه تا از خستگی جلوگیری کنید و بهتر به یادگیری بپردازید.

🔗💥تعهد به برنامه: پایبندی به برنامه‌های زمانبندی شده و عمل بهشون می‌تونه به شما کمک کنه تا منظم‌تر درس بخونید.

⭐️💯هدفگذاری: تعیین اهداف و هدفگذاری مناسب برای یادگیری و پیشرفت در درس خوندن می‌تونه شما رو به تلاش بیشتر ترغیب کنه.

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

3
                  • Hamid.sH Hamid.s

@Hamid-s
                    چجوری مثل یه رتبه برتر منظم باشم؟📎👑

🕖🔜تعیین برنامه‌ی زمانبندی: برنامه‌ریزی زمان برای مطالعه و تعیین زمان مشخص برای هر درس و فصل می‌تونه به شما کمک کنه تا بهتر مطالعه کنید.

🔦🔖ایجاد محیط مناسب: یه محیط آرام و بدون چیزایی که حواستون رو پرت کنه می‌تونه به شما کمک کنه تا بهتر تمرکز کنید و درس بخونید.

👨‍🎓➕استفاده از تکنیک‌های یادگیری موثر: از تکنیک‌های مطالعه‌ای مثل خلاصه نویسی، تدوین نقشه‌های ذهنی، توضیح مفاهیم به بقیه یا تدریس به دوستاتون برای یادگیری عمیق استفاده کنید.

🗣️🖥استفاده از تکنولوژی: از نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های موجود برای مدیریت زمان و برنامه‌ریزی استفاده کنید. اپلیکیشن سیب ترش رو هم که اصلا فراموش نکنید.

💤😪استراحت منظم: استراحت‌های کوتاه و منظم بین دوره‌های مطالعه، به شما کمک میکنه تا از خستگی جلوگیری کنید و بهتر به یادگیری بپردازید.

🔗💥تعهد به برنامه: پایبندی به برنامه‌های زمانبندی شده و عمل بهشون می‌تونه به شما کمک کنه تا منظم‌تر درس بخونید.

⭐️💯هدفگذاری: تعیین اهداف و هدفگذاری مناسب برای یادگیری و پیشرفت در درس خوندن می‌تونه شما رو به تلاش بیشتر ترغیب کنه.

Hamid.sH آفلاین
                    Hamid.sH آفلاین
                    Hamid.s
                    فارغ التحصیلان آلاء

@Hamid-s
                    ✅ برای برنامه ریزی هفتگی معیارام چی باشه و به چیا دقت کنم؟

1️⃣اهداف بلند مدت خودت رو مرور کن  :
                    اگر هدفتو مشخص نکنی برنامه ریزی خیلی تأثیر گذار نیست 😞
                    برنامه ریزی هفتگیتو با مرور اهداف بلند مدت و کوتاه مدت آغاز کن.

2️⃣برنامه ریزی هفتگی رو در روز جمعه انجام بده :
                    این کار باعث میشه که صبح شنبه🌇 رو با تمرکز و بازدهی بیشتر😁 شروع کنی.

3️⃣اولویت های هفتگیتو مشخص کن :
                    یک لیست از کارهایی که قراره انجام بدی تهیه کن .
                    ساعت و روز کلاساتو کامل بنویس هرچی داری .
                    بعدش اولویت بندیشو کن که کدومش مهمتره 🥰

4️⃣روتین هفتگیتو مشخص کن :
                    عادت هایی که بهت کمک میکنه تا برنامتو انجام بدی و وسط راه خسته نشی رو در نظر داشته باش و توی برنامت قرارشون بده👊🏻.

5️⃣آنالیز پیشرفت ها :
                    اخر هر هفته بشین نگاه کن ببین چقدر پیشرفت داشتی ؟
                    اگر حتی اندازه یه بند انگشت هم پیشرفت کردی به خودت جایزه بده 🍿🍔

6️⃣سخن اخر :
                    وقتی برنامه ریزیتو انجام دادی سعی کن بهش پایبند باشی🫵 و توی کارهات وقفه نندازی 😒
                    با برنامه ریزی دیگه حواس پرتی و سردرگمی هیچ معنایی نداره 😁
                    درضمن برنامه ریزی از استرست کم میکنه 😥

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

3
                    • Hamid.sH Hamid.s

@Hamid-s
                      ✅ برای برنامه ریزی هفتگی معیارام چی باشه و به چیا دقت کنم؟

1️⃣اهداف بلند مدت خودت رو مرور کن  :
                      اگر هدفتو مشخص نکنی برنامه ریزی خیلی تأثیر گذار نیست 😞
                      برنامه ریزی هفتگیتو با مرور اهداف بلند مدت و کوتاه مدت آغاز کن.

2️⃣برنامه ریزی هفتگی رو در روز جمعه انجام بده :
                      این کار باعث میشه که صبح شنبه🌇 رو با تمرکز و بازدهی بیشتر😁 شروع کنی.

3️⃣اولویت های هفتگیتو مشخص کن :
                      یک لیست از کارهایی که قراره انجام بدی تهیه کن .
                      ساعت و روز کلاساتو کامل بنویس هرچی داری .
                      بعدش اولویت بندیشو کن که کدومش مهمتره 🥰

4️⃣روتین هفتگیتو مشخص کن :
                      عادت هایی که بهت کمک میکنه تا برنامتو انجام بدی و وسط راه خسته نشی رو در نظر داشته باش و توی برنامت قرارشون بده👊🏻.

5️⃣آنالیز پیشرفت ها :
                      اخر هر هفته بشین نگاه کن ببین چقدر پیشرفت داشتی ؟
                      اگر حتی اندازه یه بند انگشت هم پیشرفت کردی به خودت جایزه بده 🍿🍔

6️⃣سخن اخر :
                      وقتی برنامه ریزیتو انجام دادی سعی کن بهش پایبند باشی🫵 و توی کارهات وقفه نندازی 😒
                      با برنامه ریزی دیگه حواس پرتی و سردرگمی هیچ معنایی نداره 😁
                      درضمن برنامه ریزی از استرست کم میکنه 😥

Hamid.sH آفلاین
                      Hamid.sH آفلاین
                      Hamid.s
                      فارغ التحصیلان آلاء

@Hamid-s
                      ✅چرا من هرکاری میکنم هرچقدر درس میخونم پیشرفت نمیکنم ؟؟!!🥺😢
                      بیا دلایلشو بگم بهت😎

1⃣صفر و صدی درس خوندن:😶‍🌫
                      یه روز ۱۲ ساعت درس می خونی روز بعد ۲ ساعت😐  عه عزیز من این چه کاریه اینجوری به خودت آسیب میزنی
                      برای اینکه پیشرفت کنی باااید { منظم و پیوسته } درس بخونی😇📚

2⃣توقع بی جا داشتن:😟
                      دوست من اگر توی یه درس پایه ضعیفی داری و آموزش خوبی ندیدی خب یهو از خودت انتظار درصد ۱۰۰🫣 نداشته باشه آروم آروم دنبال پیشرفت باش🙃
                      یا اگر دهم و یازدهم خوب درس نخوندی و الان میخوای قوی استارت بزنی😎💪🏻 همون اوایل از خودت انتظار درصدای فضایی نداشته باش...😵‍💫

3⃣نداشتن مرور منظم:🫥
                      باید حتما مرور و دوره هات منظم باشه تا مطالب بهتر توی ذهنت تثبیت بشه😇
                      ◇ میتونی آخر هر هفته تایم بزاری و درس هایی که توی همون هفته خوندی رو مرور کنی🤓
                      ○ یا حتی میتونی هر شب ۱۵ الی ۳۰ دقیقه وقت بزاری و درس هایی که اون روز خوندی رو مرور کنی🤩
                      مرور منظم خیلی بهت کمک خواهد کرد🥳

4⃣نداشتن برنامه برای روز بعد:🧐
                      وقتی شب خواستی بری بخوابی🥱  برنامه ی روز بعدت رو روی کاغذ بنویس بزار روی میزت📝 ، وسایل و کتاب های فردارو آماده کن📚 ، یا حتی کار هایی که قراره فردا انجام بدی رو توی ذهنت طبقه بندی کن 🤯
                      اینجوری صبح که بیدار میشی ذهنت آشفته نیس و آماده ای برای شروع یه روز عالیییی🤩🥰

5⃣مطابق نبودن منابع با دانش آموز:😤
                      منابعی که برای هر درس انتخاب میکنی بااااید مطابق با توانایی هات در اون درس باشه🤨
                      مثلا اگر توی درس ریاضی پایه ی ضعیفی داری 😶کتاب هایی با درس نامه خلاصه و کم و تست های سطح بالا انتخاب نکن ❌ 😒

6⃣عدم تمرکز:😵
                      اگر توی محیط های پر سر و صدا 🗣 نمیتونی درس بخونی🤯 یه محیط ساکت🤫 و آرام رو برای مطالعه انتخاب کن  اینجوری مدام به خاطر سر و صدا پرش ذهنی نداری و مطالب بهتر و با سرعت بیشتر توی ذهنت جا میفته☺️

7⃣عادت های غلط مطالعاتی:🫢
                      مثل 👇🏻
                      ■ کند خوان بودن -> موقع درس خوندن زیاد وسواس به خرج میدی و این باعث میشه تایم خیلییی زیادی ازت گرفته بشه🙄😮
                      ●تند خوان بودن ->  از روی مطالب سریع و سرسری رد میشی🏃🏻‍♀ و بعدا به یاد اوردن مطالب برات سخت میشه👀

8⃣نداشتن مدیریت زمان : 🕰
                      اگر نیم ساعت درس میخونی و یک ساعت استراحت میکنی😠 باید بهت بگم متاسفانه داری راه و اشتباه میری🙄
                      شما بعد از هر یک ساعت مطالعه به ۱۰ دقیقه استراحت
                      و بعد از ۹۰ دقیقه مطالعه به ۱۵ دقیقه استراحت نیاز داری 😊
                      پس سعی کن زمان رو به بهترین شکل مدیریت کنی تا تایمت هدر نره🫤😁

موفق باشید

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

3
                      • Hamid.sH Hamid.s

@Hamid-s
                        ✅چرا من هرکاری میکنم هرچقدر درس میخونم پیشرفت نمیکنم ؟؟!!🥺😢
                        بیا دلایلشو بگم بهت😎

1⃣صفر و صدی درس خوندن:😶‍🌫
                        یه روز ۱۲ ساعت درس می خونی روز بعد ۲ ساعت😐  عه عزیز من این چه کاریه اینجوری به خودت آسیب میزنی
                        برای اینکه پیشرفت کنی باااید { منظم و پیوسته } درس بخونی😇📚

2⃣توقع بی جا داشتن:😟
                        دوست من اگر توی یه درس پایه ضعیفی داری و آموزش خوبی ندیدی خب یهو از خودت انتظار درصد ۱۰۰🫣 نداشته باشه آروم آروم دنبال پیشرفت باش🙃
                        یا اگر دهم و یازدهم خوب درس نخوندی و الان میخوای قوی استارت بزنی😎💪🏻 همون اوایل از خودت انتظار درصدای فضایی نداشته باش...😵‍💫

3⃣نداشتن مرور منظم:🫥
                        باید حتما مرور و دوره هات منظم باشه تا مطالب بهتر توی ذهنت تثبیت بشه😇
                        ◇ میتونی آخر هر هفته تایم بزاری و درس هایی که توی همون هفته خوندی رو مرور کنی🤓
                        ○ یا حتی میتونی هر شب ۱۵ الی ۳۰ دقیقه وقت بزاری و درس هایی که اون روز خوندی رو مرور کنی🤩
                        مرور منظم خیلی بهت کمک خواهد کرد🥳

4⃣نداشتن برنامه برای روز بعد:🧐
                        وقتی شب خواستی بری بخوابی🥱  برنامه ی روز بعدت رو روی کاغذ بنویس بزار روی میزت📝 ، وسایل و کتاب های فردارو آماده کن📚 ، یا حتی کار هایی که قراره فردا انجام بدی رو توی ذهنت طبقه بندی کن 🤯
                        اینجوری صبح که بیدار میشی ذهنت آشفته نیس و آماده ای برای شروع یه روز عالیییی🤩🥰

5⃣مطابق نبودن منابع با دانش آموز:😤
                        منابعی که برای هر درس انتخاب میکنی بااااید مطابق با توانایی هات در اون درس باشه🤨
                        مثلا اگر توی درس ریاضی پایه ی ضعیفی داری 😶کتاب هایی با درس نامه خلاصه و کم و تست های سطح بالا انتخاب نکن ❌ 😒

6⃣عدم تمرکز:😵
                        اگر توی محیط های پر سر و صدا 🗣 نمیتونی درس بخونی🤯 یه محیط ساکت🤫 و آرام رو برای مطالعه انتخاب کن  اینجوری مدام به خاطر سر و صدا پرش ذهنی نداری و مطالب بهتر و با سرعت بیشتر توی ذهنت جا میفته☺️

7⃣عادت های غلط مطالعاتی:🫢
                        مثل 👇🏻
                        ■ کند خوان بودن -> موقع درس خوندن زیاد وسواس به خرج میدی و این باعث میشه تایم خیلییی زیادی ازت گرفته بشه🙄😮
                        ●تند خوان بودن ->  از روی مطالب سریع و سرسری رد میشی🏃🏻‍♀ و بعدا به یاد اوردن مطالب برات سخت میشه👀

8⃣نداشتن مدیریت زمان : 🕰
                        اگر نیم ساعت درس میخونی و یک ساعت استراحت میکنی😠 باید بهت بگم متاسفانه داری راه و اشتباه میری🙄
                        شما بعد از هر یک ساعت مطالعه به ۱۰ دقیقه استراحت
                        و بعد از ۹۰ دقیقه مطالعه به ۱۵ دقیقه استراحت نیاز داری 😊
                        پس سعی کن زمان رو به بهترین شکل مدیریت کنی تا تایمت هدر نره🫤😁

موفق باشید

Hamid.sH آفلاین
                        Hamid.sH آفلاین
                        Hamid.s
                        فارغ التحصیلان آلاء

@Hamid-s
                        عدم تمرکز حواس»، موضوعی است که بسیاری از آن رنج می برند و دلایل مختلف و متعددی دارد. همان طور که خود می دانید، تمرکز حواس در هر کاری از جمله مطالعه و درس خواندن از ضروریات قطعی است. تمرکز حواس، حالتی ذهنی و روانی است که در آن حالت، تمام قوای حسی، روانی و فکری انسان روی موضوع خاصی متمرکز می شود و تضمین کننده امر یادگیری و انجام صحیح کارها و رهایی از خطرات احتمالی است
                        💡 کسانی که خود را به انجام دادن کار یا مطالعه درسی مجبور می کنند؛ در حالی که تمایل درونی چندانی به آن ندارند. در این صورت تمام قوای ذهنی و روانی شان به طور خودکار از آن موضوع پرت می شود و دچار حواس پرتی می گردند.
                        💡 فشارهای روانی نیز از عوامل عمده تشتت فکری است. بیشتر افراد زمانی که با مسأله ای مواجه می شوند، اگر معتقد باشند زمان کافی برای حل آن ندارند و یا توانایی حل مسأله و کسب توفیق را در خود نبینند، دچار نگرانی و اضطراب می شوند و در نتیجه این نگرانی ها، ترس از شکست، افکار منفی عدم اعتماد به نفس و خیال بافی های منفی گرایانه، توان عمل و ابتکار و خلاقیت را از آنان سلب می کند و به جای اینکه روی موضوع خاص تمرکز کنند، بر ترس و احتمال شکست خود تمرکز می کنند.
                        💡 گاهی برخی حوادث و اتفاقات، فضای روانی فرد را دچار اختلال می کند (نظیر آنچه در زندگی شخصی، تحصیلی، خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی و... رخ می دهد)، امکان تمرکز حواس را از بین می برد.
                        💡 گاهی عدم رعایت بهداشت مطالعه و اصول و قوانین آن و بهره نگرفتن از روش مناسب مطالعه، باعث خستگی جسمی و روانی شده و آمادگی روانی لازم برای مطالعه و درس خواندن از بین می برد. در نتیجه احساس بی علاقگی و به دنبال آن عدم تمرکز حواس بر او مستولی می شود.
                        💡 تکثر و تعدد فعالیت های فرد مخصوصا اگر در توان انسان نباشد، باعث عدم تمرکز حواس می شود.

راه های مقابله با عوامل حواس پرتی:
                        برای مقابله با هر یک از عوامل فوق که هر کدام به گونه ای مانع تمرکز حواس می شود - باید به راه کار خاص و مناسب با آن توجه نمود. در عین حال نکات زیر می تواند به عنوان راه کارهای کلی، مؤثر واقع شود:
                        💡 در ابتدا و قبل از هر چیز، برای تمام فعالیت های درسی و غیردرسی برنامه ریزی کنید. اوقات شبانه روز را در یک جدول زمان بندی شده از هنگام بیداری تا موقع خواب، یادداشت نموده و برای هر کاری، زمان خاصی و مناسب آن را معین نمایید، سعی کنید طبق همان برنامه تنظیم شده به انجام دادن همان فعالیت مشخص (کلاس، مطالعه، استراحت، عبادت، ورزش و...) بپردازید. حتی زمان معین و مشخصی را در طول روز، برای اندیشیدن درباره موضوعات مختلف با تخیلات و افکار مزاحم، اختصاص دهید. این کار حداقل دو فایده مهم دارد:
                        الف. نظم و انضباط در تمام فعالیت ها حتی در اندیشه ها و افکارتان - راه پیدا می کند که خود بسیار ارزشمند است.
                        ب. اگر افکار مزاحم در غیر زمان معین، به سراغتان آمد و باعث حواس پرتی شما شد، می توانید به خود وعده بدهید که زمان اندیشیدن در این باره، فلان زمان خاص و معین است. تأکید می کنیم برای هر کار و فعالیتی وقت مشخص معین کنید و در آن وقت به هیچ امری غیر از آن کار نپردازید.
                        💡اصول و قوانین لازم برای یک مطالعه سودمند را بشناسید و آن را به دقت رعایت فرمایید.
                        💡 در صورتی که تعدد کارها و فعالیت های غیردرسی، باعث عدم تمرکز می شود، آنها را به حداقل ممکن برسانید و به خود بگویید: در این دوره و زمان، مهم ترین وظیفه و کار من مطالعه و درس خواندن و ارتقای سطح علمی است و فعالیت های جانبی متعدد، مزاحم وظیفه اصلی من است.

💡در صورتی که موضوع یا موضوعات خاص و محدودی، باعث حواس پرتی شما می شود، به دنبال راه حل مناسب آن باشید؛ چرا که آن موضوع خاص، در حکم علت عدم تمرکز حواس شما است. پس برای مقابله با آن باید ابتدا علت و عامل اصلی را شناسایی کنید و در پی حذف یا تقلیل آن برآیید

با آرزوی موفقیت

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • H آفلاین
                          H آفلاین
                          hades.m
                          دانش آموزان آلاء

چشم حتما خیلی ممنون بابت توضیحات خوبتون

3
                          • H hades.m

چشم حتما خیلی ممنون بابت توضیحات خوبتون

Hamid.sH آفلاین
                            Hamid.sH آفلاین
                            Hamid.s
                            فارغ التحصیلان آلاء

@a2e4a988f85541
                            موفق باشید

🔴هر درس را چه مدت #مطالعه کنیم و چه مدت #تست بزنیم؟

✅دروس از نظر قالب به سه دسته تقسیم می شوند: 1-تمرینی، 2-خواندنی، 3-حفظی

1️⃣دروس #تمرینی: دروسی هستند که برای یادگیری نیاز به حل تمرین فراوان دارند. مانند ریاضی، فیزیک،قواعد عربی، مسائل اقتصاد و.....

👈🏻برای این دروس باید بیشتر زمان واحد مطالعاتی خود را به تست زدن اختصاص دهید برای مثال اگر واحد مطالعاتی شما ٩٠ دقیقه ای است باید ٣٠ دقیقه را به مطالعه و رسم الگوهای یادآوری و ٦٠ دقیقه را به حل تمرین اختصاص دهید.

2️⃣ دروس #خواندنی: دروسی هستند که برای یادگیری نیاز به استدلال برای به خاطرسپاری مطالب دارند. مانند زیست شناسی و بخش های از شیمی

👈🏻برای این دروس باید بیشتر زمان واحد مطالعاتی خود را به مطالعه به شیوه لایه ای (به این صورت که ابتدا یک پاراگراف را مطالعه کرده و حاشیه نویسی آن را انجام دهید، سپس سعی کنید پاراگراف اول را برای خود توضیح دهید، سپس پاراگراف دوم را مطالعه کرده و این بار پارارگراف اول و دوم را برای خود توضیح دهید و همین شیوه را ادامه دهید تا به انتهای صفحه برسيد، ‎وقتي به انتهاى صفحه رسيديد كل صفحه را براى خودتان توضيح دهيد و همين كار را براى هر صفحه انجام دهيد تا به انتهاى درس برسيد.) و حاشیه نویسی اختصاص دهید.برای مثال اگر واحد مطالعاتی شما دقیقه ای است باید٦٠ دقیقه را به مطالعه و حاشیه نویسی و ٣٠ دقیقه را به حل تمرین اختصاص دهید.

3️⃣دروس #حفظی: دروسی هستند که برای یادگیری نیاز به تکرار دارند. مانند لغات فارسی، لغات عربی، لغات زبان و....

👈🏻برای یادگیری این مباحث فیش نویسی را فراموش نکنید، فیش برگه های کوچکی است که می توانید یک طرف آن را لغت مربوطه و طرف دیگر آن را مترادف آن یا جمله ای که کلمه را برای شما تداعی می کند یادداشت کنید. برای یادگیری و به خاطر سپردن فیش ها هر شب ۳۰ دقیقه زمان به ان ها اختصاص دهید.

✅ حتما مطابق یک برنامه مطالعاتی دقیق پیش برید، برنامه ای که به تمامی دروس به صورت متعادل پرداخته و در بازه های مشخص مانند جمع بندی نیمسال اول، نورزو و.. دروس مشخصی را جمع بندی کنید.

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            4
                            • م آفلاین
                              م آفلاین
                              ماهلین سایتتون
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ماهلین سایتتون انجام شده

سلام دوستان لطفن نظرتونو بگین
                              من باید مطالبو حتمن تموم کنم واسه اردیبهشت استرس دارم خب به مشاورمم گفتم اونم گف اگ کیفیتو فدای سرعت نکنی فکر خوبیه حالا شما نظرتون چیه
                              میخام بقچه ای بخونم یعنی تعداد فصلا و مبحثایی که مونده بگم مثلن ی فصل شیمیو تو 3 روز میخونم دیگ میذارم کنار تا وقت جمع بندی واسه درسای دیگم همینطور فک کنم اینجوری بتونم برسونم ولی عادی پیش برم مطالبم میمونه
                              تا 20 اسفند باید تموم شم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • Kosar.abK آفلاین
                                Kosar.abK آفلاین
                                Kosar.ab
                                فارغ التحصیلان آلاء

سلام، ثبت نام ترمیم شروع شد ؟؟
                                یکی میگه شروع شد
                                یکی میگه تموم شد
                                یکی میگه سنجش هنوز اعلام نکرد
                                کسی ثبت نام کرد؟؟
                                بچه-های-تجربی-کنکور-1403
                                دانش-آموزان-آلاء

Hhh HhH ع 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • Kosar.abK Kosar.ab

یکی میگه شروع شد
                                  یکی میگه تموم شد
                                  کسی ثبت نام کرد؟؟
                                  بچه-های-تجربی-کنکور-1403
                                  دانش-آموزان-آلاء

Hhh HhH آفلاین
                                  Hhh HhH آفلاین
                                  Hhh Hh
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده

@kosar-ab
                                  سلام
                                  تا اونجایی که اطلاع دارم شروع شده

🔹راهنمای ترمیم
                                  ▶️دانش آموزان باید با مراجعه به سامانه مای‌مدیو فرایند ثبت‌نام برای ترمیم معدل را درخواست دهند.
                                  🗣️بازه زمانی این فرآیند ۱۵ بهمن تا ۲۹ اسفندماه خواهد بود

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

3
                                  • Hhh HhH Hhh Hh

@kosar-ab
                                    سلام
                                    تا اونجایی که اطلاع دارم شروع شده

🔹راهنمای ترمیم
                                    ▶️دانش آموزان باید با مراجعه به سامانه مای‌مدیو فرایند ثبت‌نام برای ترمیم معدل را درخواست دهند.
                                    🗣️بازه زمانی این فرآیند ۱۵ بهمن تا ۲۹ اسفندماه خواهد بود

Kosar.abK آفلاین
                                    Kosar.abK آفلاین
                                    Kosar.ab
                                    فارغ التحصیلان آلاء

Hhh Hh این خبرو سنجش داد بیرون؟

Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3
                                    • Kosar.abK Kosar.ab

Hhh Hh این خبرو سنجش داد بیرون؟

Hhh HhH آفلاین
                                      Hhh HhH آفلاین
                                      Hhh Hh

@kosar-ab
                                      نه
                                      اون تاریخی بودن که قبلا گفته بودن.

ی کانال رو که باز نگاه کردم. انگار شروع نشده:
                                      🔴بچه‌ها ثبت نام ترمیم معدل هنوز شروع نشده!
                                      تا شروع نشه هم هیچ کس دقیق نمیتونه بگه فرآیندش به چه صورته!
                                      ولی بعد از شروع ثبت نام، تقریبا یک ماه مهلت ثبت‌نام داره!
                                      پس فعلا نیازی نیست با سایت مای مدیو درگیر باشید و صبر کنید.

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

3
                                      • Hhh HhH Hhh Hh

@kosar-ab
                                        نه
                                        اون تاریخی بودن که قبلا گفته بودن.

ی کانال رو که باز نگاه کردم. انگار شروع نشده:
                                        🔴بچه‌ها ثبت نام ترمیم معدل هنوز شروع نشده!
                                        تا شروع نشه هم هیچ کس دقیق نمیتونه بگه فرآیندش به چه صورته!
                                        ولی بعد از شروع ثبت نام، تقریبا یک ماه مهلت ثبت‌نام داره!
                                        پس فعلا نیازی نیست با سایت مای مدیو درگیر باشید و صبر کنید.

Kosar.abK آفلاین
                                        Kosar.abK آفلاین
                                        Kosar.ab
                                        فارغ التحصیلان آلاء

Hhh Hh
                                        😂😂؟؟
                                        چ کنیم😕

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        4
                                        • Kosar.abK Kosar.ab

یکی میگه شروع شد
                                          یکی میگه تموم شد
                                          کسی ثبت نام کرد؟؟
                                          بچه-های-تجربی-کنکور-1403
                                          دانش-آموزان-آلاء

ع آفلاین
                                          ع آفلاین
                                          عقیق سرخ
                                          دانش آموزان آلاء

@kosar-ab سلام من از ۱۵ام روزی ۵ بار وارد سایت شدم شروع نشده 😕

4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 12
                                          • 13
                                          • 14
                                          • 15
                                          • 16
                                          • 32
                                          • 33
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه