هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
mahdii
موافقت نیستم. برای من همون دستهٔ دوم میشه.
بعد از اون دیگه بهش میگیم رفیق... شاید بگیم جای داداشمه/خواهرمه.
ولی دیگه اینجوری صداش نمیکنیم.
ولی خب به هر حال ممکنه از من تا دیگری این مفاهیم تغییر کنه.@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
mahdii
موافقت نیستم. برای من همون دستهٔ دوم میشه.
بعد از اون دیگه بهش میگیم رفیق... شاید بگیم جای داداشمه/خواهرمه.
ولی دیگه اینجوری صداش نمیکنیم.
ولی خب به هر حال ممکنه از من تا دیگری این مفاهیم تغییر کنه.آره درسته
در کل حالا خیلی چیز مهمی نیست
در حالت معمول حرف تو درسته ولی خب استثنا هم پیدا میشه بین افراد با توجه به شخصیتش -
mahdii
میتونه همینجوری و بدون دلیل باشه... اینجوری ک مثلا طرف وقتی داشته از این کلمه استفاده می کرده اصلا هیچ قصد و نیت و منظور و هدفی تو ذهنش نبودهمیتونه بخاطر این باشه ک ارتباطشون باهم جوریه ک خب دختره واقعا مثل ی داداش مهربون میبینه طرفو (مثلا اگه تو اون مدت پسره رفتار خوب و بدون منظوری باهاش داشته و یه جاهایی بهش کمک کرده احتمال این خ زیاده)
میتونه اصلا تکیه کلام دختره باشه و موقع بکار بردن لفظ داداش حتی ب این توجه نکنه ک طرف مقابلش دختره با پسر
تو موارد خیلیی خیلیی کم هم ممکنه بخاطر این باشه شاید دختره تمایل داره بیشتر باهاش صمیمی بشه(ولی تو همون فضا!) که خب میگم این زیاد قوی نیست
من کیم که بخوام توصیه و نصیحت داشته باشم برا کسی ولی به عنوان ی دوست اینو از من داشته باشه که تو مکالماتت با دخترا سعی کن تو اینجور مواقع همیشه مورد اول رو در نظر بگیری و رفتارت با طرف هم طبق همون مورد اول باشه(حتی اگه جور دیگه ای فکر کنی)... این خیلی خوبه! دلیلش رو نمیدونم دقیقا باید چجوری بگم و اصلا چی بگم ولی خب دخترا می فهمن :))))
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
mahdii
میتونه همینجوری و بدون دلیل باشه... اینجوری ک مثلا طرف وقتی داشته از این کلمه استفاده می کرده اصلا هیچ قصد و نیت و منظور و هدفی تو ذهنش نبودهمیتونه بخاطر این باشه ک ارتباطشون باهم جوریه ک خب دختره واقعا مثل ی داداش مهربون میبینه طرفو (مثلا اگه تو اون مدت پسره رفتار خوب و بدون منظوری باهاش داشته و یه جاهایی بهش کمک کرده احتمال این خ زیاده)
میتونه اصلا تکیه کلام دختره باشه و موقع بکار بردن لفظ داداش حتی ب این توجه نکنه ک طرف مقابلش دختره با پسر
تو موارد خیلیی خیلیی کم هم ممکنه بخاطر این باشه شاید دختره تمایل داره بیشتر باهاش صمیمی بشه(ولی تو همون فضا!) که خب میگم این زیاد قوی نیست
من کیم که بخوام توصیه و نصیحت داشته باشم برا کسی ولی به عنوان ی دوست اینو از من داشته باشه که تو مکالماتت با دخترا سعی کن تو اینجور مواقع همیشه مورد اول رو در نظر بگیری و رفتارت با طرف هم طبق همون مورد اول باشه(حتی اگه جور دیگه ای فکر کنی)... این خیلی خوبه! دلیلش رو نمیدونم دقیقا باید چجوری بگم و اصلا چی بگم ولی خب دخترا می فهمن :))))
در حالت عادی همون حالت اول هست
و اصلا درستشم همونه
ولی خب سر یه اتفاقی من برام مهم شد که بدونم پشت قضیه چی میتونه باشه
بازم ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین -
zahra movahedizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
mahdii من رشتم انسانی بود .
حسابداری قم قبول شدممن که حسابی مشغولم با درسام
بسیار عالییی
عه خیره انشالا
منم تز یکی دو روز دیگه درسامون شروع میشهmahdii موفق باشی
-
mahdii موفق باشی
-
_ Reza _
منو با کسی مقایسه نکن
پنج سال برای کنکور مداوم بخونی…
اره شاید کسی باشه که حتی ده سال بخونه ولی اونا ۹ سالو درست نمیخوندن و صدشونو نمیزاشتن… من فقط بدشانسی میارم هر سری
تو این پنج سال هیچ روزی حالم به اندازه امروز بد نبود@kosar-ab
البته ۲۰ سال دیگه نه !! -
Hhh Hh
با روح و روان ما بازی نکن بچه -
_ Reza _
منو با کسی مقایسه نکن
پنج سال برای کنکور مداوم بخونی…
اره شاید کسی باشه که حتی ده سال بخونه ولی اونا ۹ سالو درست نمیخوندن و صدشونو نمیزاشتن… من فقط بدشانسی میارم هر سری
تو این پنج سال هیچ روزی حالم به اندازه امروز بد نبود@kosar-ab
اینو من چرا ندیدمعجب
ولی باور کن از هر کسی پرسیدم حالش اینطور بود یا حتی بعضی از بچه ها اومدن بهم گفتن توعم اینطوری ؟! چون دیگ تقریبا چند ماهی از تابستون گذشته و همش یه روند تکراری و هر روز داریم میگذرونیم صب تا شب توی اتاق در حال خوندن و طبیعیه خسته شیم ... باید باهاش کنار بیایم و درستش کنیم :))
وقتی اینطور افکار توی ذهنم میاد یه جمله قشنگ مثل از تو حرکت از خدا برکت بهم آرامش میده حالا شاید برکتش دیر باشه ولی قطعا شیرین تره ...
واقعا چیزی به اسم شانس وجود نداره بنظر من ... شاید ازش استفاده کنم و یجا بگم شانس نداشتم ولی همش برمیگرده به تلاش هایی که توی شانس موفقیت من نقش داشتن ... هرچی تلاشت بیشتر شانستم بیشتر ...
و اینکه شمارو با کسی مقایسه نکردم کلی گفتم ...