هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
پشتیبان من کلا برام موجود ناشناخته ای است ی بار فقط وقتی کتابارو داد بهم گفت برو بخون تو میتونی
بعد اون دیگه ملاقاتی نداشتیم@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پشتیبان من کلا برام موجود ناشناخته ای است ی بار فقط وقتی کتابارو داد بهم گفت برو بخون تو میتونی
بعد اون دیگه ملاقاتی نداشتیمدقیقا. فقط در حد 20 هزار کار می کنن. کارنامم که میاد میگه بیشتر بخون. ولی ما که پیگیر نداریم همینم خوبه
-
خب بحثِ افتخارات پشتیبان شد منم بگم پس....
پشتیبانِ منم DVD های سالِ94 رو میندازه بهم بعدم میگه رو هزینه ی کل حساب شده همه ش://gollnar اگه بحث پولباشه که مال من ازهمه ......تره ولی خب این مهربون و خوب بودنش همشو میشوره
-
gollnar اگه بحث پولباشه که مال من ازهمه ......تره ولی خب این مهربون و خوب بودنش همشو میشوره
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar اگه بحث پولباشه که مال من ازهمه ......تره ولی خب این مهربون و خوب بودنش همشو میشوره
سانسور های قبل تو سوتفاهم بود -
-
سانسور های قبل تو سوتفاهم بود@1540557162
-
@milad91
وقت گذاشتن براش ارزش داره
-
یه کنکوری سلام. اتفاقا مستند رو دیدم. اگه دقت کرده باشین مصاحبه کننده ها میگن بعد یه مدت برامون راحت بودن کار و درآمد زیاد بیشتر مهم میشه نسبت به اون افکار ارزشی ای که توی ورود به دانشگاه داشتیم. بعدش هم از حقوق ناچیز میگن. قبل از 94 این اتفاق حقوق درست بود ولی برای بعد اون نه. ولی در کل از مستند اجتماعی خوشم میاد. دست سازنده اش درد نکنه.
-
بحث پول نیست....بحث اینه که چرا تحمیل میکنه؟ من نمیخوام خب://
gollnar من یبار گفتم اون چشمای گندشو یجوری برام چپ کرد حاضر شدم 2تاکتابم اضافه بگیرم بعد خودش خندش گرفت گفت نه عزیزم توهمین مال خودتو ببر
-
هه
به استاد پیام دادم بعد دو روز دید
بعد که دید میگه من نمره هارو نهایی نمیکنم دست من نیست بهش میگم من حقم 20 بوده ولی دادی 19 ترم اولم 20 میشدم دادی 18 میگه اوراق امتحانیم زیاد بوده بد نمره دادم میگم من معدلم میاد پایین میخوام نمره الف شم واحد بیشتر بردارم میگه ترم های بعد بهت دونمره بدهکارم ......
من به این استاد چی بگم ؟؟؟انقدر گریه دارم که نگو
واقعا این جمله توصیف حال الان منه
انقدر بارانم که بی هیچ تلنگری میبارم -
gollnar من یبار گفتم اون چشمای گندشو یجوری برام چپ کرد حاضر شدم 2تاکتابم اضافه بگیرم بعد خودش خندش گرفت گفت نه عزیزم توهمین مال خودتو ببر
خوش به حالِ شما پس
ولی واقعا دیگه زیرِ بارِ زور نمیرم.... -
خوش به حالِ شما پس
ولی واقعا دیگه زیرِ بارِ زور نمیرم....gollnar نرو نرو من این اخرین بار بود دیگه نمیگیرم
#اعدالت نمیمیره -
ﭼﻪ ﺩﻟﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ
ﺳﻨﮓ ﻫﺎﯼ ﻛﻨﺎﺭ ﺭﻭﺩﺧﺎﻧﻪ
ﻫﻤﻪ ﯼ ﻋﻤﺮ
ﺑﻪ ﺭﻓﺘﻦ ﺁﺏ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﻛﻨﻨﺪ
ﺍﻣﺎ ﺩﻟﺸﺎﻥ
ﺑﺮﺍﯼ ﭼﯿﺰﯼ ﺗﻨﮓ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ..
ﻧﻪ ﻛﺴﯽ ﺑﺮﺍﯾﺸﺎﻥ ﻧﺎﻣﻪ ﻣﯽ ﻧﻮﯾﺴﺪ
ﻧﻪ ﺩﺳﺘﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﺩﺍﺭﻧﺪ
ﺗﻨﻬﺎ ﺭﻭﯾﺎﯾﺸﺎﻥ
ﻟﮕﺪ ﺳﮕﯽ ﺍﺳﺖ ﺷﺎﯾﺪ
ﯾﺎ ﺷﯿﻄﻨﺖ ﻛﻮﺩﻛﯽ
ﻭ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﺯﯾﺮ ﺁﻥ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯼ ﺑﺴﺘﻪ
ﺑﻪ ﭼﻪ ﭼﯿﺰ ﻓﻜﺮ ﻣﯽ ﻛﻨﻨﺪ
ﻛﻪ ﮔﺎﻫﯽ ﻗﻄﺮﻩ ﯼ ﺍﺷﻜﯽ
ﺧﯿﺲ ﻣﯽ ﻛﻨﺪ
ﺻﻮﺭﺕ ﺳﯿﺎﻫﺸﺎﻥ ﺭﺍ.. -
ﭼﻪ ﺩﻟﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ
ﺳﻨﮓ ﻫﺎﯼ ﻛﻨﺎﺭ ﺭﻭﺩﺧﺎﻧﻪ
ﻫﻤﻪ ﯼ ﻋﻤﺮ
ﺑﻪ ﺭﻓﺘﻦ ﺁﺏ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﻛﻨﻨﺪ
ﺍﻣﺎ ﺩﻟﺸﺎﻥ
ﺑﺮﺍﯼ ﭼﯿﺰﯼ ﺗﻨﮓ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ..
ﻧﻪ ﻛﺴﯽ ﺑﺮﺍﯾﺸﺎﻥ ﻧﺎﻣﻪ ﻣﯽ ﻧﻮﯾﺴﺪ
ﻧﻪ ﺩﺳﺘﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﺩﺍﺭﻧﺪ
ﺗﻨﻬﺎ ﺭﻭﯾﺎﯾﺸﺎﻥ
ﻟﮕﺪ ﺳﮕﯽ ﺍﺳﺖ ﺷﺎﯾﺪ
ﯾﺎ ﺷﯿﻄﻨﺖ ﻛﻮﺩﻛﯽ
ﻭ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﺯﯾﺮ ﺁﻥ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯼ ﺑﺴﺘﻪ
ﺑﻪ ﭼﻪ ﭼﯿﺰ ﻓﻜﺮ ﻣﯽ ﻛﻨﻨﺪ
ﻛﻪ ﮔﺎﻫﯽ ﻗﻄﺮﻩ ﯼ ﺍﺷﻜﯽ
ﺧﯿﺲ ﻣﯽ ﻛﻨﺪ
ﺻﻮﺭﺕ ﺳﯿﺎﻫﺸﺎﻥ ﺭﺍ..@milad91
-
هه
بعد که دید میگه من نمره هارو نهایی نمیکنم دست من نیست بهش میگم من حقم 20 بوده ولی دادی 19 ترم اولم 20 میشدم دادی 18 میگه اوراق امتحانیم زیاد بوده بد نمره دادم میگم من معدلم میاد پایین میخوام نمره الف شم واحد بیشتر بردارم میگه ترم های بعد بهت دونمره بدهکارم ......
هه
فااطمه شما هم مثلِ من زیرِ بارِ زور نرید...میدونین بعدش آدم کلی حسرت میخوره که چرا همون لحظه جوابشو نداده! یا از حقش دفاع نکرده!
من که خیلی بعدش پشیمون میشمgollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه شما هم مثلِ من زیرِ بارِ زور نرید...میدونین بعدش آدم کلی حسرت میخوره که چرا همون لحظه جوابشو نداده! یا از حقش دفاع نکرده!
من که خیلی بعدش پشیمون میشممیگه دست من نیست نمره را دانشگاه نهایی میکنه من کاری نمیتونم کنم میگه 19 هم خوبه بهش میگم میخوام معدلم بره بالا ترم قبل معدل خوبی نداشتم ولی میگه بهت بدهکارم ترم های بعد بهت میدم ولی نمیدونه دیگه هیچ وقت باهاش درس نمیگیرم
میرم به مدیر گروه میگم چون فقط من نیستم به خیلی ها همچین نمره ای داده اوناییکه حقشون نبوده 20 شدن ماکه حقمون بوده 19 شدیم -
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه فداسرتون. باز جای شکرش باقیه دونمره کم تر داده و یهو مثلا 4 5 نمره کم نداده
چرا دفاع نکردن از حقمون رو آخه توجیه کنیم آقا میلاد؟!!
وقتی یه بار با جدیت دفاع کنی از خواستت طرف مقابل متوجه میشه که تو متوجهی!!!