هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@kosar-ab نمیدونم ولی چیزی ک من دیدم خیلی میخوند و تلاش میکرد طول روز کلی سوال میپرسید من شب جواب میدادم تا جایی میتونستم با این حال یسریاشون حتی منفی زده بود ... واسه هرکی ممکنه پیش بیاد و واقعا روحیه پولادین میطلبه
-
Anzw 18
فقط چند ثانیه قبل ۹۲:۴۸ بازیکنای اتلتیکو خودشونو برا جشن آماده کردن و حتی خوشحالی هم کردند ولی ورق برگشت:)) -
معاشرت کردن باهات خیلی قشنگه
خیلی دوست دارم وقتی باهات صحبت می کنم و وقت می گذرونیم
حس و حال خوبی برام داره...
ولی درنهایت بعد اینکه جدا میشیم احساس غم وجودم رو فرا می گیره... غمگین میشم! اینکه باز یاد همه ی اون مجراها میوفتم و دوباره دردی که تحمل می کنی یادم میاد ناراحتم می کنه
این همه مدت جلوی چشمم درد کشیدی و رنج دیدی اما من نه تنها نتونستم برات کاری انجام بدم، بلکه حتی باید وانمود می کردم که هیچی از این مسئله نمیدونم:)
از ته دلم برات شادی آرزو می کنم... سلامتی آرزو می کنم!دوستت دارم دوست قشنگ:)! فارغ از اینکه شاید ازم دور باشی:)!
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
معاشرت کردن باهات خیلی قشنگه
خیلی دوست دارم وقتی باهات صحبت می کنم و وقت می گذرونیم
حس و حال خوبی برام داره...
ولی درنهایت بعد اینکه جدا میشیم احساس غم وجودم رو فرا می گیره... غمگین میشم! اینکه باز یاد همه ی اون مجراها میوفتم و دوباره دردی که تحمل می کنی یادم میاد ناراحتم می کنه
این همه مدت جلوی چشمم درد کشیدی و رنج دیدی اما من نه تنها نتونستم برات کاری انجام بدم، بلکه حتی باید وانمود می کردم که هیچی از این مسئله نمیدونم:)
از ته دلم برات شادی آرزو می کنم... سلامتی آرزو می کنم!خنده ات همچو شکر در جام قهوه ی قجر
گرچه شیرین ولی باز نهایت تلخ است... -
زیبایی بی ادعا
آرامش بی انتها
هرجا که تو باشی غم آنجا نیست... -
ولی...
اینکه بگم نمیام
ناراحتشون میکنه
و این واقعا برام مسئله اس! -
بهونه ام نمیشه بیارم
مخصوصا بهونهی درس! -
امروزم حوصلهی اون جلسه رو ندارم
ولی اینجور که پیداست
احتمال ۹۹درصد نمیتونم برم خونه و اون روز همینجام
باید بگم شناسناممو یکی به دستم برسونه
اگر کسی بیاد
️
-
Narges_
من بغلت میکنم بهجای تمام آدمهایی که حواسشان نبود و وقتی نیاز داشتی، در آغوشت نگرفتند.
من گوش میکنم به تو، به جای تمام آنها که تو را نشنیدند.
من میفهمم تو را به جای تمام آنها که تو را نفهمیدند.
من حق میدهم به تو، به جای تمام آنان که به تو حق ندادند.
من دستهای تو را میگیرم و به چشمهای پاک تو نگاه میکنم و به تو قول میدهم که درست میشود. شاید کمی دیر و شاید کمی سخت، اما درست میشود و تو به زودی از عمق دل لبخند خواهیزد. -
Sachli
سلاام من به تو^^
حال اند احوال ؟ -
@_maya
سلام خانوووم ،چطورییی تو؟ -
@_maya
سلام خانوووم ،چطورییی تو؟پرستو بابایی سلام نسترن
من خوبم
تو خوبی؟ چخبرا؟