هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Hamid-s خب ببینید بحث رو بردید یا بردم سمت بحث تدریس که توی یه پیامی گفتم بحث اشتباهی رو شرو کردم چون توش اطلاعی ندارم، از اول حرفم سر اون طرح درسا بود که به درد نمیخوره، این بحث هم سر اینه که بنده عموما خودم برای ایشون این بحث امتیاز ها، دبیر برتر، رتبه بندی و .... بعدا میفهمید چقدر آموزش و پرورش شما رو اذیت میکنه.
-
طرح درس چرا خوب نیست؟
اتفاقا آدم پیش زمینه ای داشته باشه ک چی یاد میگیره و طبقه بندی بشه تو ذهنش خیلی بهتره😐😕 -
طرح درس چرا خوب نیست؟
اتفاقا آدم پیش زمینه ای داشته باشه ک چی یاد میگیره و طبقه بندی بشه تو ذهنش خیلی بهتره😐😕 -
CpR با با چرا یکی دیگه به این بحث اضافه شد؟! من داشتم با آقای حمید صحبت میکردم همونجا هم از اون بحث ابراز پشیمانی کردم :face_with_tears_of_joy:
-
@Comrade_Bayat چون اینجا ی مکان عمومیه
وقتی داری با حمید ک ی دانشجوی معلمی هس اونجوری حرف میزنی
ی دانشجوی معلمی دیگ هم میاد و از پیامت انتقاد میکنه
اما حالا ک متوجه شدی چ سختیهایی داره لطفا طرز فکرتون عوض کن! -
@Hamid-s بح بح 😍
کارورزی ها چطوری ان؟
مگه کارورزی اونی نبود که میرفتین تدریس میکردین؟
منم بیمارستانم از ۱۴۰۴ شروع میشه😁
مرسیی خوبم منم😁
تبریز خیلییی سرده چن روز پیش اردبیل بودم اینقد سرد نبود ،ولی اینجا خیلی سرده
ترم ۳ هم که خیلی یهویی شروع شد دیگه ، اجازه نداد یکم استراحت کنیم 🥲😂چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Hamid-s بح بح 😍
کارورزی ها چطوری ان؟
چهارتا کارورزی داریم
مگه کارورزی اونی نبود که میرفتین تدریس میکردین؟نه همش اون نیست
کارورزی یک روایت پژوهی هست تجارب معلم رو تو مدرسه مینویسی چیا میکنه چه اشتباهاتی داره
کارورزی ۲ اقدام پژوهی هست خود دانشجو دست به عمل میشه ولی یه روز تو هفته دست به عمل میشه بقیش بازم باید اشکالات خودشو بنویسه
سومی کنش پژوهی هست تقریبا شبیه دومی هست
تو چهارمی درس پژوهی هست خودت کلاس رو به عهده میگیری معلم هم روندتو مینویسهمنم بیمارستانم از ۱۴۰۴ شروع میشه😁
مرسیی خوبم منم😁
تبریز خیلییی سرده چن روز پیش اردبیل بودم اینقد سرد نبود ،ولی اینجا خیلی سردهاینجا ولی سرده
شاختا هست😅ترم ۳ هم که خیلی یهویی شروع شد دیگه ، اجازه نداد یکم استراحت کنیم 🥲😂
در اطلاع بودیم که همش امتحان داشتید😅 -
من نمیخوام این بحث رو ادامه بدم، ولی این علاقتون به طرح درس رو ببینید ده سال بعد دارید هنوز یا دارید به آموزش و پرورش فحش میدید که چرا مجبورتون میکنه برای بحث هایی مثل دبیر برتر و ... طرح درس بنویسید.
-
CpR پیام نمیفرستم دیگه، ولی دلیل نمیشه طرز فکرم رو عوض کنم، اصلا به طرف فکر من چیکار دارید؟! :face_with_tears_of_joy:
-
ولییی معلمی و تدریس خیلی حس قشنگیه🚶🏻♀️
-
@Comrade_Bayat پس تو همین طرزفکر غلطت بمون
ولی وقتی هم یکی بهت توهین کرد و از رشتش دفاع کرد
دیگ شونتو نگیره.! -
چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Hamid-s بح بح 😍
کارورزی ها چطوری ان؟
چهارتا کارورزی داریم
مگه کارورزی اونی نبود که میرفتین تدریس میکردین؟نه همش اون نیست
کارورزی یک روایت پژوهی هست تجارب معلم رو تو مدرسه مینویسی چیا میکنه چه اشتباهاتی داره
کارورزی ۲ اقدام پژوهی هست خود دانشجو دست به عمل میشه ولی یه روز تو هفته دست به عمل میشه بقیش بازم باید اشکالات خودشو بنویسه
تو چهارمی درس پژوهی هست خودت کلاس رو به عهده میگیری معلم هم روندتو مینویسهمنم بیمارستانم از ۱۴۰۴ شروع میشه😁
مرسیی خوبم منم😁
تبریز خیلییی سرده چن روز پیش اردبیل بودم اینقد سرد نبود ،ولی اینجا خیلی سردهاینجا ولی سرده
شاختا هست😅ترم ۳ هم که خیلی یهویی شروع شد دیگه ، اجازه نداد یکم استراحت کنیم 🥲😂
در اطلاع بودیم که همش امتحان داشتید😅@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو چهارمی درس پژوهی هست خودت کلاس رو به عهده میگیری معلم هم روندتو مینویسهواو چه باحال
@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شاختا هست
بله شاختا کَسِی😬😂
@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
در اطلاع بودیم که همش امتحان داشتید
دیگه عادت کردیم به امتحانای زیاد🥲😂
-
هر رشته ای خوبی و بدی خودش داره نمیفهمم چرا بحث میکنین
وقتی کسی رشتش انتخاب کرد سختیاشم قبول کرده خب 😐