هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه ها ثبت نام کنکور کی هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از 1 بهمن تا 8 بهمن
-
سلاااااااااااااام بردوستان آلایی گل
صبح همه به زیباایی گلهای لاله
براتون روزی شاد و خوب و پرانرژی آرزو مندم
صبح بخیرررررررررر -
من برای زیستِ آزمون 6 بهمن اصلا نمیرسم تست بزنم:( 10 تا فصله دارم مرور میکنم همشم یادم رفته
بخوام فقط سوالای کنکور و آزمون کانونو بررسی کنمم خیالم راحت نمیشه
چیکار کنم به نظرتون؟!
دانش-آموزان-آلاء
همیار
خیرین-کوچک-دریا-دل -
من برای زیستِ آزمون 6 بهمن اصلا نمیرسم تست بزنم:( 10 تا فصله دارم مرور میکنم همشم یادم رفته
بخوام فقط سوالای کنکور و آزمون کانونو بررسی کنمم خیالم راحت نمیشه
چیکار کنم به نظرتون؟!
دانش-آموزان-آلاء
همیار
خیرین-کوچک-دریا-دل@dr-saraaa فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
میخوام برا کنکور یونی آزادم ثبت نام کنم میگن بسیج فعال سهمیه داره ثبت نامش کی و کی و کجا باید این سهمیه اعمال بشه کسی خبر داره؟؟؟ -
@dr-saraaa فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
میخوام برا کنکور یونی آزادم ثبت نام کنم میگن بسیج فعال سهمیه داره ثبت نامش کی و کی و کجا باید این سهمیه اعمال بشه کسی خبر داره؟؟؟@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میخوام برا کنکور یونی آزادم ثبت نام کنم میگن بسیج فعال سهمیه داره ثبت نامش کی و کی و کجا باید این سهمیه اعمال بشه کسی خبر داره؟؟؟من اطلاعی ندارم عزیزم
-
میخوام برا کنکور یونی آزادم ثبت نام کنم میگن بسیج فعال سهمیه داره ثبت نامش کی و کی و کجا باید این سهمیه اعمال بشه کسی خبر داره؟؟؟@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میخوام برا کنکور یونی آزادم ثبت نام کنم میگن بسیج فعال سهمیه داره ثبت نامش کی و کی و کجا باید این سهمیه اعمال بشه کسی خبر داره؟؟؟من میدونم ی چندمین واستا میگم بت
-
میخوام برا کنکور یونی آزادم ثبت نام کنم میگن بسیج فعال سهمیه داره ثبت نامش کی و کی و کجا باید این سهمیه اعمال بشه کسی خبر داره؟؟؟فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء اگ کسی خبر داره لطفا بگو چون فقط الان باید برم دنبال کارت بسیجم آخ گمش کردم
-
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میخوام برا کنکور یونی آزادم ثبت نام کنم میگن بسیج فعال سهمیه داره ثبت نامش کی و کی و کجا باید این سهمیه اعمال بشه کسی خبر داره؟؟؟من میدونم ی چندمین واستا میگم بت
-
سلام بر همگی
-
-
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء اگ کسی خبر داره لطفا بگو چون فقط الان باید برم دنبال کارت بسیجم آخ گمش کردم
-
سلام بر همگی
-
@dr-lila ببین عزیزم..میری کانون بسیج شهرتون اگ قبلن ثبت نام کرده باشی و کارت داشته باشی بسیجی فعالی (ک فعال بودن تو کنکورموثره اونم 6ماب بالا فک کنم)اگ هم کارت نداشتع باشی فعال نیستی و تاثیری تو کنکور ندارع
-
خوبین خوشین
-
negwin بسیج فعال یونی بودم کارتم گم شده الان ت همون شهریم ک قبلاً یونی بودم اگ بخوام کارت بگیرم باید الان برم میخواستم ببینم این سهمیه ت بهمن ماه زمان ثبت نام باید استفاده شود یا زمان اومدن ج کنکور؟؟
negwin بسیج فعال یونی بودم کارتم گم شده الان ت همون شهریم ک قبلاً یونی بودم اگ بخوام کارت بگیرم باید الان برم میخواستم ببینم این سهمیه ت بهمن ماه زمان ثبت نام باید استفاده شود یا زمان اومدن ج کنکور؟؟
حین ثبت نام فک کنم
-
آهنگا خوب بودن که گذاشتم تو موسیقی کده؟
-
حین ثبت نام فک کنم
-
فک کنم ...موقع جواب کنکور ازاد بخوای بری اونجا اثر داره. دقیق یادم نیس