-
nazanin 24 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه پست بزارم بخندیم ؟؟؟؟
نه
باشه .
شوخی بود گلم
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه پست بزارم بخندیم ؟؟؟؟
نه
باشه .
شوخی بود گلم
فهمیدم گلم .
-
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان کنکوری سلام
از فیلم های الاء خبری نشد ؟ -
دوستان اینم نتایج اولیه کنکور95
امیدوارم رتبه هاتون خوب شده باشهبهاره به قران یه استرسی تو وجودم رفت که نگوووو
داشت گریه ام میگرفت .نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
امیدوارم رتبه هاتون خوب شده باشهبهاره به قران یه استرسی تو وجودم رفت که نگوووو
داشت گریه ام میگرفت .پس موثر بود
حس میکنم فردا اعلام میشن -
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دوستان کنکوری سلام
از فیلم های الاء خبری نشد ؟نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhadi nezhadassad در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوستان کنکوری سلام
از فیلم های الاء خبری نشد ؟سلام
فقط خواستم جواب سلام رو بدم که واجبه
بنده از فیلما خبری ندارم -
hadi nezhadassad در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوستان کنکوری سلام
از فیلم های الاء خبری نشد ؟سلام
فقط خواستم جواب سلام رو بدم که واجبه
بنده از فیلما خبری ندارمنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
امیدوارم رتبه هاتون خوب شده باشهنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
امیدوارم رتبه هاتون خوب شده باشهخخخخخ خیلی با حال بود میخواستم زنگ بزنم بگم پس چی شد چرا سازمان سنجش زنگ نزده رتبه ها رو اعلام کردید!!!!!!!!!!
-
امیدوارم رتبه هاتون خوب شده باشهخخخخخ خیلی با حال بود میخواستم زنگ بزنم بگم پس چی شد چرا سازمان سنجش زنگ نزده رتبه ها رو اعلام کردید!!!!!!!!!!
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
شما واقعا منتظر تماس هستین یا اعتماد به سقفتون مرتفعه! ؟
-
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
امروز زنگ زده بود 04 بار )ولی گوشیم خاموش بود
خخخخخخخخخخخ -
خخخخخخخخخخخنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خخخخخخخخخخخگوشیتون تو دریای عمیق سوتی امروزتون غرق شده ..مشکلی نیس..خب با منزل تماس نگرفتن ؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نامه من به استاد عباسی که امروز از زندان آزاد شدن...وای نمیدونین چه حسی دارم!
سلام استاد خوش اومدی...استاد واقعا استاد بودن رو میخوام از شما یادبگیرم...همیشه یکی از چیزهایی که تو زندگی بهم انگیزه میده اینه که یه روزی ان شا الله شمارو از نزدیک میبینم..من ارومیه زندگی میکنم و شما اصلا این طرفا افتخار نمیدین بیاین...دلم براتون تلپ تلپ میکنه! کاش بیاید و از دست مهربونتون ببوسم! هیچوقت نمیشه جبران کرد محبت های شمارو...درسته خیلی ها قدرتونو نمیدونن و خیلی شمارو به زندان فرستادن ولی من با تمام وجود منتظر دیدار شما و دست بوسی شما هستم تا شاید روزی با افتخار بگویم دست استادم رو بوسیدم! خلاصه اینکه ایمان واقعی تون نوش جونتون باشه! خدا با آقام حسین(ع) محشورتون کنه....خوش اومدین یا علی -
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
جالب بود ...
:-).
-
خخخخخخخخخخخگوشیتون تو دریای عمیق سوتی امروزتون غرق شده ..مشکلی نیس..خب با منزل تماس نگرفتن ؟
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
منزل ما از سال قبل قطع کردیم و فعلا هم باز نیست برای اینکه مزاحمت ایجاد میشد(فکر کردی همینطوری یکهوییی رتبه برتر شدیم!!!!)
-
سلام استاد خوش اومدی...استاد واقعا استاد بودن رو میخوام از شما یادبگیرم...همیشه یکی از چیزهایی که تو زندگی بهم انگیزه میده اینه که یه روزی ان شا الله شمارو از نزدیک میبینم..من ارومیه زندگی میکنم و شما اصلا این طرفا افتخار نمیدین بیاین...دلم براتون تلپ تلپ میکنه! کاش بیاید و از دست مهربونتون ببوسم! هیچوقت نمیشه جبران کرد محبت های شمارو...درسته خیلی ها قدرتونو نمیدونن و خیلی شمارو به زندان فرستادن ولی من با تمام وجود منتظر دیدار شما و دست بوسی شما هستم تا شاید روزی با افتخار بگویم دست استادم رو بوسیدم! خلاصه اینکه ایمان واقعی تون نوش جونتون باشه! خدا با آقام حسین(ع) محشورتون کنه....خوش اومدین یا علینوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام استاد خوش اومدی...استاد واقعا استاد بودن رو میخوام از شما یادبگیرم...همیشه یکی از چیزهایی که تو زندگی بهم انگیزه میده اینه که یه روزی ان شا الله شمارو از نزدیک میبینم..من ارومیه زندگی میکنم و شما اصلا این طرفا افتخار نمیدین بیاین...دلم براتون تلپ تلپ میکنه! کاش بیاید و از دست مهربونتون ببوسم! هیچوقت نمیشه جبران کرد محبت های شمارو...درسته خیلی ها قدرتونو نمیدونن و خیلی شمارو به زندان فرستادن ولی من با تمام وجود منتظر دیدار شما و دست بوسی شما هستم تا شاید روزی با افتخار بگویم دست استادم رو بوسیدم! خلاصه اینکه ایمان واقعی تون نوش جونتون باشه! خدا با آقام حسین(ع) محشورتون کنه....خوش اومدین یا علیخوشگل بود ..
سرشار از بوس آزادی
میگم قلب تالاپ تولوپ میکنه ها نه تلپ تلپ ... -
سلام استاد خوش اومدی...استاد واقعا استاد بودن رو میخوام از شما یادبگیرم...همیشه یکی از چیزهایی که تو زندگی بهم انگیزه میده اینه که یه روزی ان شا الله شمارو از نزدیک میبینم..من ارومیه زندگی میکنم و شما اصلا این طرفا افتخار نمیدین بیاین...دلم براتون تلپ تلپ میکنه! کاش بیاید و از دست مهربونتون ببوسم! هیچوقت نمیشه جبران کرد محبت های شمارو...درسته خیلی ها قدرتونو نمیدونن و خیلی شمارو به زندان فرستادن ولی من با تمام وجود منتظر دیدار شما و دست بوسی شما هستم تا شاید روزی با افتخار بگویم دست استادم رو بوسیدم! خلاصه اینکه ایمان واقعی تون نوش جونتون باشه! خدا با آقام حسین(ع) محشورتون کنه....خوش اومدین یا علینوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام استاد خوش اومدی...استاد واقعا استاد بودن رو میخوام از شما یادبگیرم...همیشه یکی از چیزهایی که تو زندگی بهم انگیزه میده اینه که یه روزی ان شا الله شمارو از نزدیک میبینم..من ارومیه زندگی میکنم و شما اصلا این طرفا افتخار نمیدین بیاین...دلم براتون تلپ تلپ میکنه! کاش بیاید و از دست مهربونتون ببوسم! هیچوقت نمیشه جبران کرد محبت های شمارو...درسته خیلی ها قدرتونو نمیدونن و خیلی شمارو به زندان فرستادن ولی من با تمام وجود منتظر دیدار شما و دست بوسی شما هستم تا شاید روزی با افتخار بگویم دست استادم رو بوسیدم! خلاصه اینکه ایمان واقعی تون نوش جونتون باشه! خدا با آقام حسین(ع) محشورتون کنه....خوش اومدین یا علیمن هنگ کردم یکی ریستارتم کنه ...
استاد عباسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا سهند ؟؟؟؟؟؟ -
@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام استاد خوش اومدی...استاد واقعا استاد بودن رو میخوام از شما یادبگیرم...همیشه یکی از چیزهایی که تو زندگی بهم انگیزه میده اینه که یه روزی ان شا الله شمارو از نزدیک میبینم..من ارومیه زندگی میکنم و شما اصلا این طرفا افتخار نمیدین بیاین...دلم براتون تلپ تلپ میکنه! کاش بیاید و از دست مهربونتون ببوسم! هیچوقت نمیشه جبران کرد محبت های شمارو...درسته خیلی ها قدرتونو نمیدونن و خیلی شمارو به زندان فرستادن ولی من با تمام وجود منتظر دیدار شما و دست بوسی شما هستم تا شاید روزی با افتخار بگویم دست استادم رو بوسیدم! خلاصه اینکه ایمان واقعی تون نوش جونتون باشه! خدا با آقام حسین(ع) محشورتون کنه....خوش اومدین یا علیخوشگل بود ..
سرشار از بوس آزادی
میگم قلب تالاپ تولوپ میکنه ها نه تلپ تلپ ...دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره حالا شما ببخشید یه لحظه تلپ تلپ اومد به ذهنم
-
@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام استاد خوش اومدی...استاد واقعا استاد بودن رو میخوام از شما یادبگیرم...همیشه یکی از چیزهایی که تو زندگی بهم انگیزه میده اینه که یه روزی ان شا الله شمارو از نزدیک میبینم..من ارومیه زندگی میکنم و شما اصلا این طرفا افتخار نمیدین بیاین...دلم براتون تلپ تلپ میکنه! کاش بیاید و از دست مهربونتون ببوسم! هیچوقت نمیشه جبران کرد محبت های شمارو...درسته خیلی ها قدرتونو نمیدونن و خیلی شمارو به زندان فرستادن ولی من با تمام وجود منتظر دیدار شما و دست بوسی شما هستم تا شاید روزی با افتخار بگویم دست استادم رو بوسیدم! خلاصه اینکه ایمان واقعی تون نوش جونتون باشه! خدا با آقام حسین(ع) محشورتون کنه....خوش اومدین یا علیمن هنگ کردم یکی ریستارتم کنه ...
استاد عباسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا سهند ؟؟؟؟؟؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 چرا مگه؟
-
بهاره حالا شما ببخشید یه لحظه تلپ تلپ اومد به ذهنم
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره حالا شما ببخشید یه لحظه تلپ تلپ اومد به ذهنم
خداببخشه
-
nazanin 24 چرا مگه؟
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
nazanin 24 چرا مگه؟
استاد عباسی کیه ؟
چرا نامه رو اینجا نوشتین ؟
چرا رفتن زندان ؟؟؟؟ -
سلام استاد خوش اومدی...استاد واقعا استاد بودن رو میخوام از شما یادبگیرم...همیشه یکی از چیزهایی که تو زندگی بهم انگیزه میده اینه که یه روزی ان شا الله شمارو از نزدیک میبینم..من ارومیه زندگی میکنم و شما اصلا این طرفا افتخار نمیدین بیاین...دلم براتون تلپ تلپ میکنه! کاش بیاید و از دست مهربونتون ببوسم! هیچوقت نمیشه جبران کرد محبت های شمارو...درسته خیلی ها قدرتونو نمیدونن و خیلی شمارو به زندان فرستادن ولی من با تمام وجود منتظر دیدار شما و دست بوسی شما هستم تا شاید روزی با افتخار بگویم دست استادم رو بوسیدم! خلاصه اینکه ایمان واقعی تون نوش جونتون باشه! خدا با آقام حسین(ع) محشورتون کنه....خوش اومدین یا علینوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor
اگه ده تا از این نامه هابه صاحب اصلیش فرستاده میشد .........