-
@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
nazanin 24 چرا مگه؟
استاد عباسی کیه ؟
چرا نامه رو اینجا نوشتین ؟
چرا رفتن زندان ؟؟؟؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 نامه رو اینجا ننوشتم کپی کردم شما هم بخونین...از اینترنت فرستادم براشون...
ایشون از جمله آدم های زمان حاضره...
جسارت نباشه ها ولی آدم تو این دورو زمونه خیلی کمه!
اینم سایتشون خواستین برین بشناسینش!
http://dr-abbasi.ir -
nazanin 24 نامه رو اینجا ننوشتم کپی کردم شما هم بخونین...از اینترنت فرستادم براشون...
http://dr-abbasi.irنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
nazanin 24 نامه رو اینجا ننوشتم کپی کردم شما هم بخونین...از اینترنت فرستادم براشون...
http://dr-abbasi.irاهاااااان ...
افتاد ... -
http://dr-abbasi.irنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor
پ ن پ از ادم های زمان غائبه
ایشون خیلی خوبن ولی بعضی جاها هم باید رعایت کنن (هر چند به من ربطی ندارد) -
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهچرا زنگ نمیزنه این سازمان سنجش!!!!!!!!!!!!
در واکنش نفرات برتر امسال کنکور اگه دیدید یکی داره بد و بیراه میگه و میگه چرا دیر زنگ زدید
تشخیص دهید او کسی نیست جز من خخخخخخخخخخ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@سهندkonkor
پ ن پ از ادم های زمان غائبه
ایشون خیلی خوبن ولی بعضی جاها هم باید رعایت کنن (هر چند به من ربطی ندارد)دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط حسین ثار الله انجام شده@javadm328 کاملا فهمیدم که نمیشناسیش....چون اگه مقام اونو درک میکردی به خودت اجازه نمیدادی که بهش بگی رعایت بکنه!
-
این عکسشون رو اونقد دوست دارم الان اشک تو چشمام حلقه زد...اخه به کسی مثل این از گل کمتر باید گفت؟؟
تمام فکرش صبح تا شب حل مشکل جووناست...حل مشکلات کشوره...یدونه از بزرگای دانشگاه گفته بود ایران 10 نفر مثل استاد عباسی داشت...نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
این عکسشون رو اونقد دوست دارم الان اشک تو چشمام حلقه زد...اخه به کسی مثل این از گل کمتر باید گفت؟؟
تمام فکرش صبح تا شب حل مشکل جووناست...حل مشکلات کشوره...یدونه از بزرگای دانشگاه گفته بود ایران 10 نفر مثل استاد عباسی داشت...انگشترش چیه؟ چی نوشته روش؟
-
@javadm328 کاملا فهمیدم که نمیشناسیش....چون اگه مقام اونو درک میکردی به خودت اجازه نمیدادی که بهش بگی رعایت بکنه!
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor
کاملا صحیح میفرمایید
ولی سطح نگرش من به حدی است که میدانم هر کسی ممکن است اشتباه کند و معصوم نیستیم -
@سهندkonkor
کاملا صحیح میفرمایید
ولی سطح نگرش من به حدی است که میدانم هر کسی ممکن است اشتباه کند و معصوم نیستیمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط حسین ثار الله انجام شده@javadm328 اگه کاملتر میدونستین میگفتین که عصمت اکتسابی هم ما داریم...برای مثال در مورد آقای بهجت نقل شده که گناه که پیشکش کوچکترین مکروه رو هم در طول عمرشون انجام ندادن!
آدم ها ممکن الخطا هستند ولی میتونن عصمت اکتسابی هم داشته باشن -
@سهندkonkor
کاملا صحیح میفرمایید
ولی سطح نگرش من به حدی است که میدانم هر کسی ممکن است اشتباه کند و معصوم نیستیمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 البته معذرت میخوام اگه کمی تند حرف زدم...در مقابل این حسی که الان دارم یکم برام سنگینه که کسی به ایشون چنین چیزی بگه!
ببخشید! -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط حسین ثار الله انجام شده
با این کلیپ شاید بیشتر بهاره انس بگیره...چون شهید علی اکبر شیرودی رو وصف میکنن استاد عباسی!
ایشون از شهیدان ایلامه!
http://dr-abbasi.ir/11795/کلیپ-به-ارتشی-بودن-خودتان-افتخار-کنید.html -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد حسن عباسی از امام حسین (ع) می گوید
این کلیپ سندرم زندگی دوم در مورد فضای مجازی و شبکه های مجازیه حتما ببینینش...از جمله چیزهاییه که هر کسی باید بدونه!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin 24 الان یک الکترون از وجود بزرگ استاد عباسی رو با این کلیپا شاید بتونی درک بکنی...البته الکترون هم خیلی بزرگه!
-
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
با این کلیپ شاید بیشتر بهاره انس بگیره...چون شهید علی اکبر شیرودی رو وصف میکنن استاد عباسی!
ایشون از شهیدان ایلامه!
http://dr-abbasi.ir/11795/کلیپ-به-ارتشی-بودن-خودتان-افتخار-کنید.htmlنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ایشون از شهیدان ایلامه!
http://dr-abbasi.ir/11795/کلیپ-به-ارتشی-بودن-خودتان-افتخار-کنید.htmlمرسی
حتما میبینم
-
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۵، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۵، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این یارو خودشه هااااااااااااا