هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۲ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ *زدن عینک دودی
-
از بند کنکور که رهایی یافتم یه دسته گل با یه هدیه گرانبها میخرم میرم میدم به اون کسی که آلارمی رو درست کرده
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Moonship خوب باش
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۲ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ من درستش کردم
-
من در عین بیداری داشتم خواب میدیدم انگار
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۲۲ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Narges_ on ۲۲ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Blue28 خداروشکر که خوبی^^
بوس بهت
اراده ی تو هم قابل ستایشه
فدات
امیدوارم امسال چیزی که منتظرشی پیش بیاد
میاد انشالا مجبوره بیاد
من؟
اممم خوبما ولی ناراحتم که چرا تو منشنام نبودیمیتونی جدا منشنم کنی
-
Blue28 خیلی ممنونم ازت
الان فعلا همینو قبول کن
گفتم که تقدیر و تشکر اصلی برا بعد کنکور -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Narges_ on ۲۲ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
f.nalist وااوووو این بهترینشه
ولی من خستممم شدید چون مدرسه بودم باید بگیرم بخوابم ولی دارم مقاومت میکنممن یه کم بالا پایین میپرم با صدای بلند و جو دادن بعد مدرسه درس میخونم که بپره خواب
ولی لامصب نمپیرهBlue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
f.nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خوبم
خدارو شکر
تو چطوری؟
خوبم
خوبی؟
بلی
خوشی؟
خوشم
میزون؟
میزونم
سرحال؟
اره فککنم
توپ؟
عاح فکر نکنم
پرانرژی؟
خوبه نیفتاده هنوز
کولاک؟
خفن؟
در تلاشیم باشیم
خیلی خوبه خیلی خوب
-
بزن تار که امشب باز دلم از دنیا گرفته
بزن تار و بزن تار -
خانوم موروفین، آرامبخش
هیچوقت نشون نداد مامان ضعف -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۲ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
@ABR_DJ من دیشب خواب میدیدم هیچیم نبود ولی مامانم منو برد دکتر،دکتره روانشناس نبود ولی داشت سوالتی روانشناسی میکرد و ابنطور بود ک خب تو کنکور داری غر بزن منم گفتم خودم مشاور دارم اون غرامو گوش میده به چشم برادری خیلی پزشک عفففف ای هم بود یهو محیط مطبش عوض شد شد مدرسه ابتداییم بعد ما تو مدرسه بودیم با دوستم که هرچقد از صبح دارم فکر میکنم یادم نمیاد کدوم دوستم بود بعد یهو حمله تروریستی کردن بهمون با تفنگ ریختن تو،البته ته خوابم نیروهای امنیتی کشور زدن تار و مارشون کردن
-
_ Reza _ در ترین های 1402️ گفته است:
آدمک با سواد ترین :)) منشنش میکنم ترین :)) مرسی داداش قربانت ترین رتبه یک امسال ترین
_ Reza _ عشقه منی داداش لطف داری نه بابا اصن شما 500 تا هم به این رتبه اضافه کنی من راضیم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۲ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ تشکر تشکر آدرس بدم برا بعد کنکور؟بیا زنبیل آباد گل و شیرینی منو بده بعد یه بستنی بخور برو
-
اگه کسیو جا انداختم ببخشید اینو پای این نزارید ک ب یادتون نبودم ... یا اون موقع یادم رفته یا شناخت زیادی ندارم ... بعضیام الان یادم افتاد ک دیگ کار از کار گذشته ترین
Hhh Hh مهربون ترین :)) لایک کننده ترین :)) شوخی نداره با کسی ترین :)) موفق باشی ترین
blue فقط تو ناشناس باهام چت کرده ترین :)) نمیدونم دیگ ترین
885129/1000113